krzyniek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 ale to propozycja dla posiadających subaru ładnie wymiata [br]Dopisany: 27 Styczeń 2008, 13:24 _________________________________________________ Ja też ja też chce ustawić przeglądy , bo wiecznie zapominam kiedy oleum mam zmienić No to Krzyniek Tobie ustawi Przetestujemy go na spocie :th: chyba trema mnie zeżre :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 A moze i ja sie na tego VAGa zalapie we wtorek? Tez mi mryga 1n2 czy cos takiego i zawsze zapominam powiedziec o tym mechanikowi jak robi mi przeglad, a podobno w moim roczniku nie da sie tego inaczej ustawic jak tylko VAGiem, dobrze mowie?
krzyniek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 co do propozycji gier planszowych to też mam fajną opcja dla mających słabą głowę do
lukaszr Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 A moze i ja sie na tego VAGa zalapie we wtorek? Tez mi mryga 1n2 czy cos takiego i zawsze zapominam powiedziec o tym mechanikowi jak robi mi przeglad, a podobno w moim roczniku nie da sie tego inaczej ustawic jak tylko VAGiem, dobrze mowie? Krzyniek VAGiem Tobie to zmieni - nie martw się, a jak jemu się nie uda to ja Tobie to zrobię w 30 sekund
Norbi Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nikt się nie wybiera w ten piękny niedzielny wieczór pod Maximusa?
Lukas Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nikt się nie wybiera w ten piękny niedzielny wieczór pod Maximusa? Po opisie oniaka widac ze lata tylko gdzie on snieg znalazl
krzyniek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nikt się nie wybiera w ten piękny niedzielny wieczór pod Maximusa? Po opisie oniaka widac ze lata tylko gdzie on snieg znalazl śnieg jest, minus taki że znów wieje jak wczorajszej nocy.
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie ma problemu, ustawię tak żeby się Tobie przypominacz włączył po ilu tam będziesz chciał km. Dzięki Wodzu , przypomne się na spocie Ale paranoja z tym śniegiem ... trasa Lublin - Wawa to miejscami 50 km/h
krzyniek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie ma problemu, ustawię tak żeby się Tobie przypominacz włączył po ilu tam będziesz chciał km. Dzięki Wodzu , przypomne się na spocie Ale paranoja z tym śniegiem ... trasa Lublin - Wawa to miejscami 50 km/h e to i tak szybko.... i pewnie masa aut jak zwykle
Lukas Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 i pewnie masa aut jak zwykle Ciekawe co sie jutro bedzie dzialo jak caly Ciezki sprzet zwali sie do Wawki :gwizdanie: czy oni nie moga jechac np. do Krakowa
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 to mają się kurde gdzie poslizgać.... bo ja to już w pi z d u nie mogę się doczekać na śnieg... JEDEN dzień w tym roku, JEDEN dzień tej zimy było slizganko... :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Lukas Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 JEDEN dzień w tym roku, JEDEN dzień tej zimy było slizganko No wlasnie jeden dzien wystarczyl zebys kolo rozwalil a co by bylo jakby dluzej lezal snieg
lukaszr Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 to mają się kurde gdzie poslizgać.... bo ja to już w pi z d u nie mogę się doczekać na śnieg... JEDEN dzień w tym roku, JEDEN dzień tej zimy było slizganko... I jeden dzień w tym roku wystarczył żebyś przywalił felgą w krawężnik
Lukas Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 jak to oniak powiedzial ostatnio 8 pasów ruchu jak na lotnisku a ten kraweznik znalazl
lukaszr Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 jak to oniak powiedzial ostatnio 8 pasów ruchu jak na lotnisku a ten kraweznik znalazl Wiesz, że poziek to krawężnik znalazłby na pustyni Ciekawe co sie jutro bedzie dzialo jak caly Ciezki sprzet zwali sie do Wawki :gwizdanie: czy oni nie moga jechac np. do Krakowa Nic nie będzie, dzisiaj śnieg próbował spaść i tyle go wszyscy widzieli
Flyer Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Tez wykorzystalem tamten pamietny dzien i teraz sie przegub chyba odzywa
Lukas Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Co masz na myśli, jutro jestem w Wawce i potrzebuję się szybko i sprawnie tam poruszać Brynia celnicy maja strajk i caly transport w nagrode ze stoi juz po 4 dni na granicy przyjedzie postac w Wawie
lukaszr Opublikowano 27 Stycznia 2008 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Brynia celnicy maja strajk i caly transport w nagrode ze stoi juz po 4 dni na granicy przyjedzie postac w Wawie Ale oni przychodzą do centrum postać, a Brynia jedzie w inne miejsce z tego co pisała więc spoko :th:
Rekomendowane odpowiedzi