poziek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 POZIEK WYBAWCA ŻĄDA FOTEK NOWEGO 1.8TQ ŻÓŁWIA !!! :bicz2: :quattro: :quattro: :bicz3: :bicz3: :quattro: :oklaski: :oklaski: :quattro: :bicz3: :a4fan:
Aydaho Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 gadałem z nim własnie - zarejestrował i wszystko już pozałatwiał, dzisiaj I dzień w robocie nową furką foty zrobi w sobote ..... mOże ale we wtorek będzie na spociszu FW trzeba będzie wypalić gumą 4 kółka na podłodze .. wkońcu to Q :th:
poziek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Lista osób chętnych na jazdę 1.8TQ Żółwia: 1. Poziek 2. Spanky
spanky Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Lista osób chętnych na jazdę 1.8TQ Żółwia: 1. Poziek Spanky ...
Aydaho Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Lista osób chętnych na jazdę 1.8TQ Żółwia: 1. Poziek 2. Spanky ja już się nim najeździłem ... miodzio ałdjola
ono Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Pomimo mojej szczerej niechęci do tego śmiesznego silnika chętnie sprawdze jak to lata
spanky Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Pomimo mojej szczerej niechęci do tego śmiesznego silnika chętnie sprawdze jak to lata Poziek .. czytasz i nie grzmisz ....
poziek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Pomimo mojej szczerej niechęci do tego śmiesznego silnika chętnie sprawdze jak to lata proszę bardzo dopisuje do listy/ankiety
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Lista chetnych do jazdy fura Żółwia 3. Flyer Lista chetnych do jazdy fura Pozia :drool: 1. Flyer
poziek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Lista chetnych do jazdy fura Pozia :drool: 1. Flyer to mój chłopcze może nastapić dopiero gdy przejdziesz kurs jazdy wyscigowej... prędkości mogą cie w moim zaskoczyć...
Aydaho Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 to przynajmniej Mustangiem ...bez kursu :> 1. moi
lukaszr Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 prędkości mogą cie w moim zaskoczyć... No rzadko jeździ się autem, z którego można wycisnąć tylko 120 km/h (i dopiero po 35 sekundach) więc do takich prędkości on chyba przywykł
poziek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 lukaszr jak jechałem twoim to moje dupohamownia (ma być dopiero kalibrowana przez Spankyego, fakt) nie wskazywała na więcej jak 145KM
Flyer Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 to mój chłopcze może nastapić dopiero gdy przejdziesz kurs jazdy wyscigowej... prędkości mogą cie w moim zaskoczyć... A mowiac powaznie... to licze na podroz fotelem pasazera po skonczeniu modUFF
lukaszr Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 lukaszr jak jechałem twoim to moje dupohamownia (ma być dopiero kalibrowana przez Spankyego, fakt) nie wskazywała na więcej jak 145KM Bo Twoja dupohamownia była po 3 piwach i butelce wina (która zresztą uszkodziła mi słupek ) więc wskazanie było co najmniej o 50% zaniżone A mowiac powaznie... to licze na podroz fotelem pasazera po skonczeniu modUFF To się przejedziemy ... ja poprowadzę, a Ty sobie posiedzisz na pasażera , a poziek będzie siedział z tyłu co by mu dupohamownia dobrze wskazywała te wirtualne konie (jakieś 180KM powinno być ... może)
lukaszr Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Flyer spoko jesteś 1458 w kolejce A ja tą kolejkę otwieram :th:
Aydaho Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 karwa ale mam dzisiaj niemoc twórczą ... ide po 3 kawe
Reggi Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 no jest - przejeżdzam tamtędy czasmi. Kiedyś tętniła życiem - teraz możesz tam bardziej kupić trochę gołębi niż dobre auto ( genaralnie masa cwaniaków handlujących szrotem ) Czyli średnio tam z kupującymi na tej giełdzie ? Troszke mi sie nie chce na Słomczyn jechać , ale widze ze nie mam wyboru chyba Pytanie za 1000 puntów i order uśmiechu - był ktoś kiedyś na -Giełda Żerań ul. Płochocińska 33, ???? Czy ktos cos o tej giełdzie słyszał ? Jak zwykle rzeczowa odpowiedz
Aydaho Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Jak zwykle rzeczowa odpowiedz odpisałem Ci poniżej .. Giełda istnieje
Rekomendowane odpowiedzi