Aydaho Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 no Ty masz akurat z głowy ale fakt, że jak trzeba wymienić to ......... no o ile M@riucha TO miał na myśli
Flyer Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Miał miedzy innymi to AndyN - ksiazke masz na bank prawdziwa...
Aydaho Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 AndyN[/b] - ksiazke masz na bank prawdziwa... a skąd te wnioski drogi Sherlock'u ?
m@riucha Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 m@riucha bardzo zaluje do dzis, ze nie wzial 2.5, wiec zrozum chlopa... :polew: :polew: tiaaaaa wręcz jestem szczęśliwy że mam paździochowe 1.9, ostatnio widziałem rachunek sąsiada za wymianę wałków, rozrządu, odmy i jeszcze innych bebechów z jego A6 2.5 2003r i nie wiem czy tyle wydałem na wódę w życiu co on za reanimacje swojego autka w ASO. Jedyny plus że poszło w koszty firmy Ps. Michaił wiedziałem że od razu na to wpadniesz
Flyer Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 a skąd te wnioski drogi Sherlock'u ? Robert nie kupilby auta z podejrzanymi papierami, czy historia... znam go.
Aydaho Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 a skąd te wnioski drogi Sherlock'u ? Robert nie kupilby auta z podejrzanymi papierami, czy historia... znam go. :th:
m@riucha Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 AndyN[/b] - ksiazke masz na bank prawdziwa... a skąd te wnioski drogi Sherlock'u ? chyba własnymi ręcami ją wypisywał :laghing2: to wie czy ori czy nie ori (chyba jeszcze pamiętacie jego podpis "ori polaczek michałek" czy jakoś tak)
Flyer Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 ORI POLAK MICHAŁEK nie jest autorem ksiazek serwisowych Waszych B6 Wszelkie ploty dementuje
bogi Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 OT: Dostałem dziś kwity z DE Pojechałem zrobić przegląd rejestracyjny. "Pan wjedzie, hamulce sprawdzimy. -Ale to quattro jest. - Aha, to nie. To tylko zawieszenie sprawdzę" Trafiłeś na normalnych diagnostów, ja jak robiłem pierwszy przegląd nie wiedząc że można w czasie niego zepsuć napęd dałem gościowi ze 2 razy próbować sprawdzać hamulce z tyłu Ps. Fajna fura, tylko ma jeden duży feler he,he o co chodzi z tym psuciem napedu na przegladzie ?? ktos moze mi to wytlumaczyc ??
Aydaho Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 o co chodzi z tym psuciem napedu na przegladzie ?? ktos moze mi to wytlumaczyc ?? no jak w Q strzelisz block'a na rolkach tylko jednej osi to chyba można się domyslać w co uderzy różnica w rozdziale napędu ...To...r...s...
Flyer Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Ja to juz nie pamietam nawet jak w moim przypadku bylo na przegladzie...
Aydaho Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Ja to juz nie pamietam nawet jak w moim przypadku bylo na przegladzie... może rozwalił Torsena i masz FWD tylko o tym nie wiesz
Flyer Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Widze Adaś, ze forum juz Cie pochlonelo na maksa
poziek Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Widze Adaś, ze forum juz Cie pochlonelo na maksa Fakt, Adas jedzie ostro po wszytkich wątkach
Aydaho Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Fakt, Adas jedzie ostro po wszytkich wątkach zastępuje swojego dyra to mam wolny czas - jak to dyrektorzy w pracy to co może MOderatora mi dacie wkońcu
lukaszr Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 to co może MOderatora mi dacie wkońcu Na Klubowicza się najpierw szarpnij
Aydaho Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Na Klubowicza się najpierw szarpnij bardzo chętnie
lukaszr Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 bardzo chętnie Nooooooooooooooooo, szybko Adaś działasz
Aydaho Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 jutro VIP ...w poniedziałek ADMIN :decayed:
poziek Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 jutro VIP ...w poniedziałek ADMIN :decayed: A we wtorek zabierasz nas do Sofii
Rekomendowane odpowiedzi