tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Taka cisza jakas sie zrobila. Ciekawe co dzikusy szykują na 1 kwietnia...
Reggi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 raggaman wszystkiego najlepszego..... :drunk: raggaman - najlepszego Dziekuje :th: raggaman - Ty też rodzony 1 kwietnia jak ja ? To najlepszego :drunk: Jeżeli tak to mam nadzieję że pijesz od rana .... ja już puchnę hyhy nie ma lepszej daty niz 1 kwiatnia :drunk: Co do picia to dziś nie zabaradzo ..troszeczkę ...ale napewno odkuje sie w innym terminie
Norbi Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jak tam ogry, wróciły już jakieś ze spota? Oniak , Poziek to względem mojego afta i reszta chałastry, może zrobimy jakiegoś spota upalanego, porównanie autek z podobnymi mocami, np na TVN-ie. Jakieś kamerki, filmy, byśmy potworzyli coś na wzór http://poziek.wrzuta.pl/film/gYJTPXi2Nd/dscn3426 i http://poziek.wrzuta.pl/film/8fS4lT5zx1/dscn3432[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2008, 21:42 _________________________________________________Ukiśniemy w tej Promenadzie, a tak by się coś działo, może ktośby się rozjebał , albo psy by nas spisały, nie Oniak??
ono Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jak zrobie zielonego kibla to chętnie sie pobawię , ale teraz to już nie ma co sprawdzać . A psy to mnie zwinęły ostatnio koło domu ehh. Dzisiaj mam nieobecność na spocie .
poziek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 kurfa...znowu padła mi przepływka...
lukaszr Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 kurfa...znowu padła mi przepływka... Jak padła ??? ZNOWU ???????????????????
poziek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie wiem kurde o co biega...jutro spisze numer bo ma dwa - audi i numer boscha...może w IC taniej będzie...dopóki nie przerobie dolotu to mogą padać...jestem zszokowany
lukaszr Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie wiem kurde o co biega...jutro spisze numer bo ma dwa - audi i numer boscha...może w IC taniej będzie...dopóki nie przerobie dolotu to mogą padać...jestem zszokowany No to jest dziwne i to bardzo. Weź Ty w końcu zrób porządnie to auto, bo przecież to się ciągnie i ciągnie.
poziek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 w weekend dolot itp a w czwartek strojenie...
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Tosik, ależ ta Twoja siostra jest szalona za kierownicą. Ten passat jest krzywy, czy skrzywiło go tak po tym bocznym poślizgu? Poważnie mówie, passat zostawia 4 ślady. A co lepsze przed tym małym poślizgiem tego nie widziałem. Możliwe to to...?
spanky Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jak tam ogry, wróciły już jakieś ze spota? Oniak , Poziek to względem mojego afta i reszta chałastry, może zrobimy jakiegoś spota upalanego, porównanie autek z podobnymi mocami, np na TVN-ie. Jakieś kamerki, filmy, słuszna koncepcja ...
Norbi Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jak tam ogry, wróciły już jakieś ze spota? Oniak , Poziek to względem mojego afta i reszta chałastry, może zrobimy jakiegoś spota upalanego, porównanie autek z podobnymi mocami, np na TVN-ie. Jakieś kamerki, filmy, słuszna koncepcja ... Prawda.
spanky Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jak tam ogry, wróciły już jakieś ze spota? Oniak , Poziek to względem mojego afta i reszta chałastry, może zrobimy jakiegoś spota upalanego, porównanie autek z podobnymi mocami, np na TVN-ie. Jakieś kamerki, filmy, słuszna koncepcja ... Prawda. prawda ,prawda .. ile mozna siedziec w betonowym bunkrze ....
Norbi Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Oniak pisząc posta właśnie myślałem o "kiblu" jak go nazwałeś, a Poź wiem,że będzie się stroił, więc... sprawdzenie obowiązkowe. Cała reszta nie zainteresowana? np. dziś Maximus wieczorem, albo inny TVN?
lukaszr Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Orędzie do narodu: http://pl.youtube.com/watch?v=i5Jx-e8hIUg&feature=related
spanky Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Cała reszta nie zainteresowana? np. dziś Maximus wieczorem, albo inny TVN? Maximus pasuje jak najbardziej ....
Krisu Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam Wawke! Mam gorącą prośbę. Znalazłem w necie autko które stoi w komisie przy alei Krakowskiej 178. Jest to Peugeot Partner z 2003 roku. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T599472 Szukam właśnie takiego do firmy. Czy ktoś z Was był by dzisiaj w pobliżu? Chodziło by tylko o stwierdzenie czy autko jest godne uwagi. Będę bardzo wdzięczny
spetsnaz Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam Wawke! Mam gorącą prośbę. Znalazłem w necie autko które stoi w komisie przy alei Krakowskiej 178. Jest to Peugeot Partner z 2003 roku. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T599472 Szukam właśnie takiego do firmy. Czy ktoś z Was był by dzisiaj w pobliżu? Chodziło by tylko o stwierdzenie czy autko jest godne uwagi. Będę bardzo wdzięczny przecież to benzyna
krzyniek Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Tosik, ależ ta Twoja siostra jest szalona za kierownicą. Ten passat jest krzywy, czy skrzywiło go tak po tym bocznym poślizgu? Poważnie mówie, passat zostawia 4 ślady. A co lepsze przed tym małym poślizgiem tego nie widziałem. Możliwe to to...? nie szalona tylko jeździ autem z dobrym silniczkiem a nie jakimiś "kuchenkami gazowymi" czy na pralkach (jak to jest w jednej z reklam w radio )
Rekomendowane odpowiedzi