Flyer Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Norbi, raz na miesiac mozesz sie poswiecic i wypuscic na EASTSIDE
Lukas Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Norbi gadaj z sasiadem on tam nie patrzy jak ma daleko to moze Cie bedzie zabieral
Norbi Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 To dzieciaki do zobaczenia za rok w lochach FW ;( Norbi załatw sobie jakiegoś diesla na dojazdy na spoty Never moja kochana eSunia zaczeła palić tyle co nic.Chyba nawet mniej niż Spankeyowa porywaczka :> Na baku już robie 355km (rekord!!!) 15.17L na setuchne, nie to co w zime 298km teraz to tylko co trzeci dzień panie na statoil, a nie co drugi
adamooo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 jak tankujesz za 50zł :gwizdanie: zalej chopie za 75 i na spota zajeżdzaj..
Lukas Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Adas wiesz ze teraz bedziemy czesciej u Ciebie w lokalu
poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jutro mnie nie będzie na spociku. Urodziny siorki. Angela zagoń chłopaków żeby sprawdzili ci kiere :th: Norbi może będziemy śmigali na zmianę na spociki ? Raz twoim a raz moim ?
Aydaho Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jesteście pewni, że jutro chcecie się spotkać w Promenadzie ? Jutro w dzień ma być max 5 stopni więc nie wiem czy to jest najlepszy pomysł, a tam przecież wieje. no i jak ma być spot to oczywiście od rana wypiz*ówa ... pewnie jeszcze zaraz śniegiem sypnie Łukaszr ma racje - może w trybie awaryjnym jednak dzisiaj znowu garaż FW ?
Reggi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 No nie zaciekawie dziś Ciepło ma być , ale nie wtedy co trzeba [br]Dopisany: Kwiecień 08, 2008, 07:25:17 _________________________________________________Nowa oferta R8 - Platinum pakiet
Flyer Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Moze i bedzie zimno... ale decyzja podjeta. Najwyzej nas ostro przepiz*zi i bedzie L4...
boberek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 no ja do Promki nie jade w taka pogode nie ma mowy [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2008, 09:13 _________________________________________________a zreszta uważam ze spoty powinny być gdzieś w centrum wydaje mi sie ze najlepszym rozwiązaniem byłby wola park tak jest jeden parkind na górze od strony "OSZĄ" i zazwyczaj jest pusty i to jest centrum warszawy wiec kazdy ma równe szanse zeby dojechać ja osobiscie w promce bede żadko bo tam zawsze korki i totalnie mi nie podrodze
Aydaho Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ja też odpuszczam Promke - pierdziele, hipotermii dostane po 30 min
lukaszr Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ja osobiscie w promce bede żadko bo tam zawsze korki i totalnie mi nie podrodze Ty chyba żartujesz - ja szybciej dojeżdżam do Promki niż do FW i wracam też dużo szybciej. A Ty ode mnie masz już prawie po drodze do siebie więc w czym problem. Nie narzekaj, bo zaraz zabrany zostanie Tobie "Klubowicz" i dostaniesz bana za takie deklaracje No to zrobmy wyjatek na dziś FW ? Jestem za.
angela Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Angela zagoń chłopaków żeby sprawdzili ci kiere :th: hehe...no postaram sie ...tylko co oni tam maja sprawdzic Dobra chlopaki...to ktory mi sprawdzi kiere? I ja podzielam wasze zdanie.....patrzac na pogode chyba jeszcze dzis FW.....
Norbi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 jak tankujesz za 50zł :gwizdanie: zalej chopie za 75 i na spota zajeżdzaj.. Ją 50 zeta nigdy na raz nie miałem w keszeni,a Ty mnie o 75 mówisz!?
Aydaho Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 I ja podzielam wasze zdanie..... czyli FW w drodze wyjątku ... Promka lepsza ale nie ma co się męczyć skoro taki syf za oknem. no to Flyer - włącz videocall'e - będziemy w kontakcie
boberek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ja tez jestem za FW przynajmnije dziś
Aydaho Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ja tez jestem za FW przynajmnije dziś to będziemy przynajmniej we 2-ch
tomaszu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nie wiem co zrobi reszta, ale ja to jade na FW. Na zachodzie śniegiem wali i do wieczora może przywiać też do nas...
Rekomendowane odpowiedzi