Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Dobry z Ciebie rezacz ;-)

Hehe Ogr przesadzasz, ja jestem płodką w tym temacie :thumbdown: Wszystko robi mi ktoś, ja umiem tylko gwintem kręcić:kox: Fota znaleziona na Stancenations:kox:1no5rSc-Imgur.jpg

Opublikowano

Fura na stancenation.... możesz sprzedawać, osiągnąłeś wszystko :decayed:

Opublikowano

DSC_0316.jpg

IMG_1593-1m.jpg

DSC_8835.jpg

0018.jpg

Opublikowano
  • Autor

hahahaha dobre:grin: Ale auto załapało się fartem na fotki z rejsizmu:wink: Ty już swoją upalasz?:kox:

Opublikowano

mówiłem, światowy poziom:kox::decayed:

u amerykanów też namieszałeś:decayed:

VWVortex.com - Some custom 18's from Poland

---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ----------

nie mówię już o tym, że jakiś gamoń założył Ci tam temat:dziura:

Opublikowano
  • Autor

mówiłem, światowy poziom:kox::decayed:

u amerykanów też namieszałeś:decayed:

VWVortex.com - Some custom 18's from Poland

Michał to Ty tam namieszałeś:grin: A do światowego poziomu mega daleko, bliżej mi w drugą stronę:decayed: Ale na przyszły sezon jak nic się nie wykrzaczy to może będę zadowolony z stanu auta, chciałbym żeby było dużo szerzej i niżej ale już nie na staticu :kox: Zobaczymy, plan jest a jak będzie z realizacją to wszystko zależy od funduszy :whistling:

Opublikowano

Szafa rozbiłeś bank tym autem :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, ale nic nie rozbiłem, seryjne auto na gwincie i kole, są dużo bardziej dopieszczone auta u Nas na forum :wink:

Opublikowano

Ty chcesz zmieniać lampy?? weź mi te obecne sprzedaj... Mnie sie podobają w każdym calu

Opublikowano
  • Autor
Ty chcesz zmieniać lampy?? weź mi te obecne sprzedaj... Mnie sie podobają w każdym calu

Niestety nie sprzedaje, wymienię tylko ramkę z migaczem:wink: A czarną ramke przełoże do seryjnych i będę mieć na przeglądy:kox:

Opublikowano

Dzięki, ale nic nie rozbiłem, seryjne auto na gwincie i kole, są dużo bardziej dopieszczone auta u Nas na forum :wink:

To prawda ale Twoje jest oryginalne i to w dobrym tego słowa znaczeniu:thumbup1:
Opublikowano

hahahaha dobre:grin: Ale auto załapało się fartem na fotki z rejsizmu:wink: Ty już swoją upalasz?:kox:

Na razie się przetoczyłem trochę po tej naszej wsi, jeszcze muszę kilka rzeczy dopracować... dla mnie i tak już po sezonie więc nie ma parcia... :wink:

Opublikowano

[...] nic nie rozbiłem, seryjne auto na gwincie i kole, [...]

Gleba to nie wszystko, ale wszystko bez gleby to hooy. :thumbup1:

Opublikowano

Niestety nie sprzedaje, wymienię tylko ramkę z migaczem:wink: A czarną ramke przełoże do seryjnych i będę mieć na przeglądy:kox:

A nie lepiej pomalowac ramke na czarno i zrobic full black z złotymi odbłysnikami?

Opublikowano

A nie lepiej pomalowac ramke na czarno i zrobic full black z złotymi odbłysnikami?

nie do tego koloru auta:whistling:

---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ----------

Michał to Ty tam namieszałeś:grin:

Ja tylko czasem podrzucę im kilka fotek + trochę łamanego angielskiego, niech wiedzą że i z tej strony oceanu się reza na grubo:wink:

Opublikowano
  • Autor

Dziś zrobiłem przymiarkę 10j z przodu :kox: Przydał by się dystans 15mm żeby o zacisk nie tarło, a na tył wrzuci się może 11j:naughty: Do tego opony 225/30 i 235/30 + fender flares + air i powinno być nietuzinkowo:kox:

Foto przodu

10jfront2.jpg

10jfront.jpg

Aha i co do kół to oprócz poszerzenia przodu na 11j, myślę całe dać do polerki maszynowej ew. wnęki na czarno lub zostawić złote, co wy na to?:wink:

Opublikowano

wnęki zostaw złote :wink:

Opublikowano

W jaki sposób uzyskales takie cus na lampach i hallo jest mega . Pokarz jakies foto z bliska

Opublikowano

tylko złote:whistling:

Szafa powiedz lepiej czemu nie widzę Twojej fotki w zgłoszeniach do kalendarza?:bicz:

Opublikowano
  • Autor
W jaki sposób uzyskales takie cus na lampach i hallo jest mega . Pokarz jakies foto z bliska

Odbłyśnik długich jest pomalowany farbą modelarską tamiya x-24 jak dobrze pamietam:wink:

tylko złote:whistling:

Szafa powiedz lepiej czemu nie widzę Twojej fotki w zgłoszeniach do kalendarza?:bicz:

Bo za dużo rzeczy na głowie, a qmpel który robił foto jest na wakacjach i nie ma jak podesłać oryginału :wink: Postaram się załatwić na sierpień foto :whistling: Michał mnie po tej fotce ciągnie do czarnych wnęk:kox:

20130523mg6024z.jpg