Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Savo dzięki, przekonałeś mnie że poszerzony polift to gra warta świeczki:kox:

Opublikowano
Savo dzięki, przekonałeś mnie że poszerzony polift to gra warta świeczki:kox:

mówiłem Ci odrazu ze będzie cacy:kox: nie poddawaj sie trza rezać po nowemu, a nie jak wszyscy :decayed:

---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:04 ----------

Tyle że ten zdarzak w pomarańczowym to chyba jakaś przeróbka totalna, spryski ma od polifta, dół od przedlifta a boki wygladają jak by miał przetłoczenie z riegera:shock3:

Opublikowano
  • Autor

Panowie okazalo sie ze fele zamiast 10,5 maja 11 cali i tu powstal mega dylemat mialy wpasc nankangi 225/35 ale w tej sytuacji chyba nie wejda :( Moze ma ktos na deal 2 szt 235/35, 235/30 lub 255/30, jak cos pw!

Opublikowano

po mojemu to skorupa tego zderzaka to ori rs, spryski się zgadzają a po zaspawaniu bocznych skrzeli zostaje takie delikatne przetłoczenie :wink:

pewnie był dzwon i wpasowali części z przedlifta co całkiem nieźle wyszło

Opublikowano

Tylko czy zderzak RS nie jest z innego plastiku niż przedlift/polift?

Opublikowano
jest, ale dobry lepiarz polepi fest patrz tył u Egona
Opublikowano
  • Autor

Tyl u Egona byl nitowany i klejony zywica z tego co pamietam ;) Mrogal kuknij czy masz jakies opony 235/35 w cenie do 300zl/szt ;)

Opublikowano

11J to bedzie niezly spas.

Stare fele sprzedajesz?

Naciapane z bagaznika ...

Opublikowano
  • Autor

Stare fele sprzedajesz?

Ogr jak sprzedaje? Przeciez to sa stare fele, tylko rant dolozony, a rotory mam wymienne ;)

Opublikowano

Stare fele sprzedajesz?

Ogr jak sprzedaje? Przeciez to sa stare fele, tylko rant dolozony, a rotory mam wymienne ;)

Sorry, nie jestem w temacie. Rzuc mi na PW koszta takiej zabawy, albo kontakt do firmy gdzie to robisz ;-)

Opublikowano

Tyl u Egona byl nitowany i klejony zywica z tego co pamietam ;) Mrogal kuknij czy masz jakies opony 235/35 w cenie do 300zl/szt ;)

235/35/18 najtanszy falken ale i tak 500
Opublikowano
po mojemu to skorupa tego zderzaka to ori rs, spryski się zgadzają a po zaspawaniu bocznych skrzeli zostaje takie delikatne przetłoczenie :wink:

Dokładnie tak. To szczep zderzaka RSowego i i zwykłego. Duffy ma skorupę zderzaka, która nadaje się na takie szczepienia :whistling:

A ja mam taką kiere z RS'a jakbyś chciał :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Mrogal kuknij czy masz jakies opony 235/35 w cenie do 300zl/szt ;)
235/35/18 najtanszy falken ale i tak 500

Dzięki, niestety za drogo jak narazie :wallbash:

Dokładnie tak. To szczep zderzaka RSowego i i zwykłego. Duffy ma skorupę zderzaka, która nadaje się na takie szczepienia :whistling:

A ja mam taką kiere z RS'a jakbyś chciał :decayed:

Może kiedyś, w sumie to zależało by mi tylko na poduszce:wink:

Opublikowano

widział go?

10498612_10152505338206427_9217597012072465480_o.jpg

Opublikowano
  • Autor

Widziałem, rotor minimalnie różni się od mojego bo były trzy rodzaje tych felg, i inaczej skręcone:kox: Ale jak dla mnie kozak te koła wyszły, z oponą wyglądają lepiej jak bez, u mnie znów było odwrotnie hehe:jerk:

Opublikowano

225/35 na 11j to juz chyba bardzo bardzo grubo :wink: ja taka łopone mam na 9.5j i sporo rant wystaje ufff aż jestem ciekaw co naciagniesz :decayed:

---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ----------

Opony 245/35r18 lato Otwock

---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ----------

---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ----------

Opony Yokohama Parada Spec2 225/35/18 Strzelin

Opublikowano
  • Autor
225/35 na 11j to juz chyba bardzo bardzo grubo :wink: ja taka łopone mam na 9.5j i sporo rant wystaje ufff aż jestem ciekaw co naciagniesz :decayed:

---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ----------

Opony 245/35r18 lato Otwock

---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ----------

---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ----------

Opony Yokohama Parada Spec2 225/35/18 Strzelin

Opony już dawno kupione ;) Wpadły nankangi 225/35, myślę że powinny się ułożyć podobnie jak 215/35 na 10j :wink: Dziś skończyłem dopasowywać koła na gotowo, teraz tylko oddać do malowania, założyć opony, przygotować gwinta i czekać na auto:whistling:

Opublikowano

nankangi ns2 ? o kur... bedzię sssyto oj bedzie :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szafa jak podpasowales tylni zderzak do sedana? Co trzeba wymodzic żeby pasowało pod klapę?