szafa Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 szafa ja to jestem ciekaw jak by tylni zderzak u ciebie wyglądał polift naciągnięty po te błotniki,jaki efekt by wyszedł,bo przód to kozak jak nic Jeśli uda się dostać polifta z dokładką pdc w dobrym hajsie to pokombinuje Ale racze szukam rs-a na przód i jakiejś dokładki na tył pod jeden wydech, ewentualnie poszukam tylnego rs-a bez kratek za parę groszy
Kryniu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja nie widziałem na żywo i tak mnie rozp...dala robi gnoj i tak trzymaj pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 szafa ja to jestem ciekaw jak by tylni zderzak u ciebie wyglądał polift naciągnięty po te błotniki,jaki efekt by wyszedł,bo przód to kozak jak nic Jeśli uda się dostać polifta z dokładką pdc w dobrym hajsie to pokombinuje Ale racze szukam rs-a na przód i jakiejś dokładki na tył pod jeden wydech, ewentualnie poszukam tylnego rs-a bez kratek za parę groszy nie rób rsa, straci urok moim zdaniem
szafa Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 szafa ja to jestem ciekaw jak by tylni zderzak u ciebie wyglądał polift naciągnięty po te błotniki,jaki efekt by wyszedł,bo przód to kozak jak nic Jeśli uda się dostać polifta z dokładką pdc w dobrym hajsie to pokombinuje Ale racze szukam rs-a na przód i jakiejś dokładki na tył pod jeden wydech, ewentualnie poszukam tylnego rs-a bez kratek za parę groszy nie rób rsa, straci urok moim zdaniem Straci nie straci, w piwnicy mogą leżeć
chudy30 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 szafa kolega kowi87 ma rację sam zobaczysz jak złożysz ja bym wolał na tył zarzucić polifta z pdc i poszerzyć tak jak przód i autko będzie miażdzyło i w dodatku będzie pierwszy projekt taki w polsce sam przyznaj
szafa Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2015 Można powiedzieć że i tak jestem pionierem ale zobaczymy, na tą chwile zostaje jak jest i szukam rs-a na przód, chce żeby sobie leżał w piwnicy jak mi się odwidzi polift, a w razie w na rs-a w idealnej kondycji zawsze znajdzie się kupiec, bo jak by nie patrzeć tych zderzaków jest coraz mniej
musti Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Arek ja mam jakiś zdeś od rs-a tylni w garage i tak nie wiem czy go nie sprzedać
Krycha Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Dla mnie przód rs siadł by dużo lepiej, polift jest za "skromny " do tego body.
slavko87 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 wkoncu myslisz o rs na przod, ten jest slaby, malo agresywny, liftowy zderzak na przodzie z body rs jak dla mnie sie gryzie i wyglada jak by czegos brakowalo
Kowi87 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 poczekajcie na solidną sesje, bo póki co od powstania tego auta żadne zdjecie nie pokazało w pełnym świetle tego projektu to jak to ocenić?
Armi Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 poczekajcie na solidną sesje, bo póki co od powstania tego auta żadne zdjecie nie pokazało w pełnym świetle tego projektu to jak to ocenić? Zobaczyć na żywo
szafa Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) poczekajcie na solidną sesje, bo póki co od powstania tego auta żadne zdjecie nie pokazało w pełnym świetle tego projektu to jak to ocenić? Miejmy nadzieję że wkrótce znajdzie się jakiś fotograf co dobrze uchwyci auto Na razie zostaje jak jest, jak się trafi zderzak w mega cenie to kupię i zobaczymy Najbliższe plany to wymienić na regenerowane zaciski tylne, rozrząd i wyszykować koła na sezon Z racji że jednak tylny zderzak wyszedł łyso,zakupiłem poniższy dyfuzor z passata i zobaczymy jak się to uda spasować Koło na ten sezon jakie wpadnie to custom w złocie, dlatego poszukuje ciekawego odcienia złota, najlepiej kod lakieru, metalizacja nie wchodzi w grę, koszt w okolicach 1600zł za 4 rotory nie jest dla mnie do przełknięcia Z innej beczki dziś rozmawiałem z firmą robiącą wszelkiej maści springi i jest szansa że ogarną mi komplet do gwintu na tył, będzie twardo Jeśli zestaw spełni moje oczekiwania będzie opcja kupienia sprężyn a nawet kompletnej przeróbki gwintu ps. wreszcie posprzątałem pierwszą stronę Edytowane 30 Stycznia 2015 przez szafa
mazior Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 szafa co robiłeś z lampami że mają takie kolorowe smugi?
szafa Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2015 szafa co robiłeś z lampami że mają takie kolorowe smugi?Mozesz jasniej, jakie kolorowe smugi!?
Malec Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 zacnie wygląda, mam nadzieje że uda się spotkać na drodze musi dobrze wyglądać na żywo
czorny_07 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 kolejka po rotory szafy: 1.Czorny
egon47 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 poczekajcie na solidną sesje, bo póki co od powstania tego auta żadne zdjecie nie pokazało w pełnym świetle tego projektu to jak to ocenić?Miejmy nadzieję że wkrótce znajdzie się jakiś fotograf co dobrze uchwyci auto Na razie zostaje jak jest, jak się trafi zderzak w mega cenie to kupię i zobaczymy Najbliższe plany to wymienić na regenerowane zaciski tylne, rozrząd i wyszykować koła na sezon Z racji że jednak tylny zderzak wyszedł łyso,zakupiłem poniższy dyfuzor z passata i zobaczymy jak się to uda spasować Koło na ten sezon jakie wpadnie to custom w złocie, dlatego poszukuje ciekawego odcienia złota, najlepiej kod lakieru, metalizacja nie wchodzi w grę, koszt w okolicach 1600zł za 4 rotory nie jest dla mnie do przełknięcia Z innej beczki dziś rozmawiałem z firmą robiącą wszelkiej maści springi i jest szansa że ogarną mi komplet do gwintu na tył, będzie twardo Jeśli zestaw spełni moje oczekiwania będzie opcja kupienia sprężyn a nawet kompletnej przeróbki gwintu ps. wreszcie posprzątałem pierwszą stronę będzie grubo dawaj na przód zderzak z RSa do tego dokładka z cupry i będzie ideał
Hesik Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 kolejka po rotory szafy: 1.Czorny Nje staci ćę
szafa Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 kolejka po rotory szafy: 1.Czorny Nje staci ćęMito puszcze za 500zl Customy zostaja do konca!
czorny_07 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 kolejka po rotory szafy: 1.Czorny Nje staci ćęMito puszcze za 500zl Customy zostaja do konca! mito lipa
Rekomendowane odpowiedzi