Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szafa|body rs4|GTB2056|zawieszenie KW/hamulce 345/325|rotor r19 9j et33 - Sprzedana!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

szafa ja to jestem ciekaw jak by tylni zderzak u ciebie wyglądał polift naciągnięty po te błotniki,jaki efekt by wyszedł,bo przód to kozak jak nic

Jeśli uda się dostać polifta z dokładką pdc w dobrym hajsie to pokombinuje ;) Ale racze szukam rs-a na przód i jakiejś dokładki na tył pod jeden wydech, ewentualnie poszukam tylnego rs-a bez kratek za parę groszy :)

Opublikowano

Ja nie widziałem na żywo i tak mnie rozp...dala robi gnoj i tak trzymaj pozdrawiam

Opublikowano

szafa ja to jestem ciekaw jak by tylni zderzak u ciebie wyglądał polift naciągnięty po te błotniki,jaki efekt by wyszedł,bo przód to kozak jak nic

Jeśli uda się dostać polifta z dokładką pdc w dobrym hajsie to pokombinuje ;) Ale racze szukam rs-a na przód i jakiejś dokładki na tył pod jeden wydech, ewentualnie poszukam tylnego rs-a bez kratek za parę groszy :)

nie rób rsa, straci urok moim zdaniem :wink:

Opublikowano
  • Autor

nie rób rsa, straci urok moim zdaniem :wink:

Straci nie straci, w piwnicy mogą leżeć ;)

Opublikowano

szafa kolega kowi87 ma rację sam zobaczysz jak złożysz ja bym wolał na tył zarzucić polifta z pdc i poszerzyć tak jak przód i autko będzie miażdzyło i w dodatku będzie pierwszy projekt taki w polsce sam przyznaj

Opublikowano
  • Autor

Można powiedzieć że i tak jestem pionierem ale zobaczymy, na tą chwile zostaje jak jest i szukam rs-a na przód, chce żeby sobie leżał w piwnicy jak mi się odwidzi polift, a w razie w na rs-a w idealnej kondycji zawsze znajdzie się kupiec, bo jak by nie patrzeć tych zderzaków jest coraz mniej ;)

Opublikowano

Arek ja mam jakiś zdeś od rs-a tylni w garage i tak nie wiem czy go nie sprzedać

Opublikowano

Dla mnie przód rs siadł by dużo lepiej, polift jest za "skromny " do tego body.

Opublikowano

wkoncu myslisz o rs na przod, ten jest slaby, malo agresywny, liftowy zderzak na przodzie z body rs jak dla mnie sie gryzie i wyglada jak by czegos brakowalo

Opublikowano

poczekajcie na solidną sesje, bo póki co od powstania tego auta żadne zdjecie nie pokazało w pełnym świetle tego projektu :wink: to jak to ocenić?

Opublikowano

poczekajcie na solidną sesje, bo póki co od powstania tego auta żadne zdjecie nie pokazało w pełnym świetle tego projektu :wink: to jak to ocenić?

Zobaczyć na żywo :kox:

Opublikowano
  • Autor

Miejmy nadzieję że wkrótce znajdzie się jakiś fotograf co dobrze uchwyci auto :wink: Na razie zostaje jak jest, jak się trafi zderzak w mega cenie to kupię i zobaczymy ;) Najbliższe plany to wymienić na regenerowane zaciski tylne, rozrząd i wyszykować koła na sezon ;)

Z racji że jednak tylny zderzak wyszedł łyso,zakupiłem poniższy dyfuzor z passata i zobaczymy jak się to uda spasować ;)

5004398585.jpg

Koło na ten sezon jakie wpadnie to custom w złocie, dlatego poszukuje ciekawego odcienia złota, najlepiej kod lakieru, metalizacja nie wchodzi w grę, koszt w okolicach 1600zł za 4 rotory nie jest dla mnie do przełknięcia ;)

Z innej beczki dziś rozmawiałem z firmą robiącą wszelkiej maści springi i jest szansa że ogarną mi komplet do gwintu na tył, będzie twardo :kox: Jeśli zestaw spełni moje oczekiwania będzie opcja kupienia sprężyn a nawet kompletnej przeróbki gwintu ;)

ps. wreszcie posprzątałem pierwszą stronę ;)

Edytowane przez szafa

Opublikowano

szafa co robiłeś z lampami że mają takie kolorowe smugi?

Opublikowano
  • Autor

szafa co robiłeś z lampami że mają takie kolorowe smugi?

Mozesz jasniej, jakie kolorowe smugi!?
Opublikowano

zacnie wygląda, mam nadzieje że uda się spotkać na drodze musi dobrze wyglądać na żywo :banan:

Opublikowano

kolejka po rotory szafy:

1.Czorny :decayed:

Opublikowano

Miejmy nadzieję że wkrótce znajdzie się jakiś fotograf co dobrze uchwyci auto :wink: Na razie zostaje jak jest, jak się trafi zderzak w mega cenie to kupię i zobaczymy ;) Najbliższe plany to wymienić na regenerowane zaciski tylne, rozrząd i wyszykować koła na sezon ;)

Z racji że jednak tylny zderzak wyszedł łyso,zakupiłem poniższy dyfuzor z passata i zobaczymy jak się to uda spasować ;)

5004398585.jpg

Koło na ten sezon jakie wpadnie to custom w złocie, dlatego poszukuje ciekawego odcienia złota, najlepiej kod lakieru, metalizacja nie wchodzi w grę, koszt w okolicach 1600zł za 4 rotory nie jest dla mnie do przełknięcia ;)

Z innej beczki dziś rozmawiałem z firmą robiącą wszelkiej maści springi i jest szansa że ogarną mi komplet do gwintu na tył, będzie twardo :kox: Jeśli zestaw spełni moje oczekiwania będzie opcja kupienia sprężyn a nawet kompletnej przeróbki gwintu ;)

ps. wreszcie posprzątałem pierwszą stronę ;)

będzie grubo dawaj na przód zderzak z RSa do tego dokładka z cupry i będzie ideał

Opublikowano

kolejka po rotory szafy:

Nje staci ćę
Opublikowano
  • Autor

kolejka po rotory szafy:

Nje staci ćę
Mito puszcze za 500zl ;) Customy zostaja do konca!
Opublikowano

kolejka po rotory szafy:

Nje staci ćę
Mito puszcze za 500zl ;) Customy zostaja do konca!

mito lipa :decayed: