slavko87 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 czyli jak dobrze pójdzie w połowie sezonu wyjedziesz:wink: Jak w połowie sezonu, blacharka + malowanie to gdzieś góra 2 miechy roboty, koniec kwietnia początek maja auto ma być gotowe!! Wujek szkoda że nie udało się nam styknąć jak byłem na Śląsku ostatnio , ale nadrobimy MustI co się odwlecze to nie uciecze hehe:kox: Ruszyles z tematem juz? Moze jakies foty:whistling:
duffy Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 myślałem że temat odświeżony bo coś się dzieje, szafa dawaj jakieś info
szafa Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Opublikowano 30 Marca 2014 Chcialbym die czyms pochwalic ale narazie cisza w temacie Blacharz ma obsuwe z innymi projektami i czekam na termin Jak cos sie zacznie dziac na bank sie pochwale Narazie wygladzony tylny zderzak rs4 Orwz cos tam kombinuje przy lampach
slavko87 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Jak juz obrys i gladki tylny zderzak to wal odrazu customa klape po US, bedzie
szafa Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Opublikowano 30 Marca 2014 Jak juz obrys i gladki tylny zderzak to wal odrazu customa klape po US, bedzie Nie chce, powiem szczerze ze mi sie nie podoba, wole eu i ostatecznie mala blache
Frimuś Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Jak juz obrys i gladki tylny zderzak to wal odrazu customa klape po US, bedzie Nie chce, powiem szczerze ze mi sie nie podoba, wole eu i ostatecznie mala blache
duffy Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Jak juz obrys i gladki tylny zderzak to wal odrazu customa klape po US, bedzie Nie chce, powiem szczerze ze mi sie nie podoba, wole eu i ostatecznie mala blache też tak myślę zrobić, przy poszerzeniach powinna jeszcze dodatkowo, wizualnie poszerzyć auto
Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 A przedni wkońcu jaki będziesz miał? W tym RSowym teraz po wygładzeniu brakuje jakiegos dyfra:decayed:
szafa Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Opublikowano 30 Marca 2014 Na te chwile ma byc poszerzony polift, ale to jeszcze kwestia czy ktos mi dopasuje go pod przednie blotniki, jak nie to sprzedam komplet polift przod tyl i kupie zderzak rs4 Z tylu nie bedzie zadnych dyfuzorow, nie przy tej mocy Ma byc clean
Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 noo bo juz myślałem że zboczyłeś na front RS4:whistling: jak plastiki rsowe pospawali to mysle ze nie bedzie większego problemu z dopasowanie przedniego zderzaka:kox:
szafa Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Opublikowano 30 Marca 2014 noo bo juz myślałem że zboczyłeś na front RS4:whistling:jak plastiki rsowe pospawali to mysle ze nie bedzie większego problemu z dopasowanie przedniego zderzaka:kox: Zderzak wygladzony metoda chalupnicza, czyli duzo wlokna szklanego + szpachla do wykonczenia
Frimuś Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 noo bo juz myślałem że zboczyłeś na front RS4:whistling:jak plastiki rsowe pospawali to mysle ze nie bedzie większego problemu z dopasowanie przedniego zderzaka:kox: Zderzak wygladzony metoda chalupnicza, czyli duzo wlokna szklanego + szpachla do wykonczenia ty tak sam w zaciszu modzisz
chudy30 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 kolego powiedz mi jak roz zespoliłeś przednie lampy a dokładniej czym może opalarką czy w piekarniku bo sam chcę zrobić smokedy
OLI_B5 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 kolego powiedz mi jak roz zespoliłeś przednie lampy a dokładniej czym może opalarką czy w piekarniku bo sam chcę zrobić smokedy Lepiej wyślij Gwertemu
szafa Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Opublikowano 30 Marca 2014 kolego powiedz mi jak roz zespoliłeś przednie lampy a dokładniej czym może opalarką czy w piekarniku bo sam chcę zrobić smokedy Lampy rozklejal mi Gwerty przy przerobce na bixa, poprosilem go tez by ich nie sklejal zrobilem to pozniej na silikonie i teraz bez problemu daja sie rozmontowywac
chudy30 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 wiem że gewerty każdemu robi ale ja sam chcę to sobie zrobić dużo więcej frajdy wtedy jest i satysfakcji
booster70 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 opalarka i lecisz powoli, pierwsza lampe troche zdemolujesz ale druga juz pojdzie lekko
musti Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Halo Wujek co ze strychniną ? Toczy się to jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi