Reggi Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Nie no jak to są alu polerowane jak w S6 C5 to na bank sprzeda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Ale nie chce mi się szukać, wysyłać, podmieniać, te są igły i pójdą w kolor:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 No że chromowe takie..albo mi się wydaje Tak są chromowane, ale już niedługo pójdą w kolor:wink: Panie gnaj teko blacharzo-magika, bo juz się doczekać nie mogę Slepy to pomysl co ja czuje, wszyscy auta gotowe po zlotach sie bujaja a ja w ciemnej dziurze jestem Gnac nikogo nie bede ma byc dobrze zrobione a kiedy odbiore to sie zobaczy, oby na ostrow zdazyc łączę się z toba w cierpieniu, Dzięki, a Ty już smigasz, czy jeszcze wala się po mechanikach? teoretycznie da się już jeździć ale...muszę ją opuścić i ustawić wahacze pod tą wysokość, nie mam geometrii, zmienić pojemność silnika w papierach, przerejestrować, zmienić intercoolery, pomalować elementy, masakra:facepalm: nawet wnętrze jeszcze nie całe złożone nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 W miedzyczasie jak auto sie przebudowywuje powoli wdrazam w zycie projekt czarne wnetrze plus el szyby na tyl Docelowo ma byc tak: Pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Docelowo masz mat a malujesz w połysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Docelowo ma byc tak: http://img.tapatalk.com/d/14/05/28/u2ymupyr.jpg Pozdroo A masz taką kierę ? ostatno widziałem od A6 C5 za coś koło 250 zł z poduchą. Doby prajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Docelowo masz mat a malujesz w połysk Ja tam widze polysk Reggi zdjecie tylko podgladowe, brakuje mi tylko navi i podlokietnika Kiera jak sie kiedys trafi to sie moze zmieni choc ja tqm za bardzo rosnicy nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Szafa z niecierpliwością czekam na updaty od blacharza bo moje graty powoli juz będą w komplecie i na następny sezon powinienem mieć wszystko ogarnięte a docelowo buda ma być jak u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Czym malowałeś klamki? Proszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 O Szafa z niecierpliwością czekam na updaty od blacharza bo moje graty powoli juz będą w komplecie i na następny sezon powinienem mieć wszystko ogarnięte a docelowo buda ma być jak u Ciebie Też się doczekać nie umiem, jestem mega ciekaw jak to wyjdzie Czym malowałeś klamki? Proszek? Akryl w sprayu, poszedłem do mieszalni na wirku i tam nabił do puszki, jest niebo lepszy jak zwykły spray:wink: Kola juz prawie gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 o kufa bedzie szeroko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzienciol Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jak chcesz to sprzedam Ci navi w dobrym prajsie Pw jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Szafa dużo pierdolenia z poszerzaniem przedniego zderzaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Szafa dużo pierdolenia z poszerzaniem przedniego zderzaka ? dużo pierdolenia z obszyciem foteli skóra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Szafa dużo pierdolenia z poszerzaniem przedniego zderzaka ? dużo pierdolenia z obszyciem foteli skóra? Hehe dokladnie, a szczerze jak nie masz znajomego co spawa to nikt sie tego nie podejmie :/ Za duzo pierdolenia i kazdy sie wymiguje ze nie warto... A z nowosci kola i lampy gotowe, jeszcze tylko przemalowac rotory i mozna zakladac opony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Niby tuningujo zderzaki..podpytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 kolor felg już wybrany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Niby tuningujo zderzaki..podpytam Kto pyta nie bladzi, ciekawe cxy kogos znajdziesz i za ile ---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- kolor felg już wybrany? Jeszcze sie zastanawiam, 3 kolory za mna chodza, zostawic zloty, jasny szsry albi ciemny grafit :confused: jutro robie misz masz z rotorami policze wszystko i zdecyduje co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Szafa ,tylko ZLOTO ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Brelok felga BBS RS metalowy - oz rh artec rm rota (4322229993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savo Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Przeczytalem temat i widze ze rozmysl jest by do body rs wstawic zderzak poliftowy. W takim ukladzie zaszmie troche w temacie i podsylam fotke ze mozna tak zrobic i calkiem dobrze to wyglada, chyba szerzej vizualnie niz zderzak od rsa bo poliftowy jest troche krotszy w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi