szafa Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2011 dzieki jakis pomysl na dekielki? co do wydechu szukam ciekawych kraników ale nie ma nic w rozmiarze fi 80 czy 90 :/ a prostych nie chce... narazie spoleruje serie [br]Dopisany: 26 Maj 2011, 19:55_________________________________________________Nowa partia wlep Jeszcze zastanawiam sie gdzie zapodać wlepe batalionu, moze jakies propozycje? Ale z dala od lakieru, tylko szyby wchodza w gre i ciagle zastanawiam sie czy lampy tylne zrobic na czerwono
medik Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 No to ponalepiałeś teraz Kurde, fajne są te żółte lampy. Battaliona wal na maskę, nad reflektor albo u góry na przedniej szybie. Lampy czerwone będą miodzio.
jozek726 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Lampy tył w czerwieni i bylo by pięknie wlepe battalionu na tylna szybę tam najlepiej wygląda takie moje zdanie
Krycha Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 przesadzasz z tymi stikerami, bataliona wal na tylną szybę, broń boże na maskę...
szafa Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2011 Krycha mysle ze nie przesadzam, jeszcze w planie mam pare sztuk jak pisalem wczesniej na lakier wlep nie kleje Chodzi mi po glowie szyba tyl, lub tylne male szybki zobacze jak to bedzie wygladac dzieki za propozycje pozdroo
A-rek Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 przesadzasz z tymi stikerami dokładnie Krycha mysle ze nie przesadzam raczej tak
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zakochałem się w felach Tez takie chcę!!
Gracjan Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Z tego co wiem są do sprzedania :gwizdanie:
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Z tego co wiem są do sprzedania :gwizdanie: Gdybym był przy sianie to już bym po nie leciał ...ale niedługo ubezpieczenie ;(
szafa Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 mala zmiana a cieszy w piatek postaram sie ogarnac deche Foty kalkulatorem
Michał Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 mala zmiana a cieszy w piatek postaram sie ogarnac deche Foty kalkulatorem eeeee myślałem że jebniesz coś bardziej spektakularnego na te dekory
szafa Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2011 hehe ma byc delikatne poprawienie fabryki jak dla mnie czarny jest idealny i 100 razy lepszy niz carbon
szafa Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 To folia czy lakierowałeś? Lakierowane Auto wrocilo wczoraj z polerowania i ogolnego czysczenia a dzis poszlo w dol ale z powodu deszczu nie zdazylem zrobic fotek ogolnie to z tylu do opony jest jakies 3 do 5mm
Spartan_Wroc. Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 Na takiej glebie da się normalnie poruszać po mieście? ...planuję w najbliższym czasie u siebie założyć gwint i nie wiem jak to będzie w praktyce wyglądać...
mloddy Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 widziałem wczoraj felgi i auto na zywo na vag evencie. Naprawde spoko.
Rekomendowane odpowiedzi