szafa Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 W weekend odbyl sie zlot z forum Raceism.pl gdzie z qmplem zawitalismy Pogoda jak i ludzie dopisali i byla mega bibka przy okazji beda jakies fotki i gruby filmik, ponizej pare fotek z komorki pOzdroo
slepy Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 szafa jakie Ty masz parametry kółek z przódu?
szafa Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 szafa jakie Ty masz parametry kółek z przódu? Slepy przod 17/9 et 42 i 2cm dystans, tyl 17/10 et30 i 5mm dystans zazdroszcze Ci recaro Jozek ostatnio przewinelo sie pare aukcji z recaro to trzeba bylo brac :gwizdanie:
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 szafa jakie Ty masz parametry kółek z przódu? Slepy przod 17/9 et 42 i 2cm dystans, tyl 17/10 et30 i 5mm dystans zazdroszcze Ci recaro Jozek ostatnio przewinelo sie pare aukcji z recaro to trzeba bylo brac :gwizdanie: masz coś robione z nadolami z przodu? jak Ci to koło tam weszło? nic nie trze?
szafa Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 szafa jakie Ty masz parametry kółek z przódu? Slepy przod 17/9 et 42 i 2cm dystans, tyl 17/10 et30 i 5mm dystans zazdroszcze Ci recaro Jozek ostatnio przewinelo sie pare aukcji z recaro to trzeba bylo brac :gwizdanie: masz coś robione z nadolami z przodu? jak Ci to koło tam weszło? nic nie trze? Nadkola nie ruszane, gwint jest tak twardy ze praktycznie sie nie ugina z przodu!! gorzej z tylem, bo juz udalo mi sie przepalic laka na blotnikach
pitman Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Te koła to kultowy model ja bym ich nie zmieniał bo one plus gleba robią tu całą robotę
szafa Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Te koła to kultowy model ja bym ich nie zmieniał bo one plus gleba robią tu całą robotę Moze i robia ale te kolo ktore mam na uwadze zrobi wieksze zamieszanie zobaczymy jak narazie nie ma chetnych
jozek726 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Te koła to kultowy model ja bym ich nie zmieniał bo one plus gleba robią tu całą robotę są lepsze koła
pitman Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Te koła to kultowy model ja bym ich nie zmieniał bo one plus gleba robią tu całą robotę są lepsze koła są lepsze np BBS LM
szafa Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Te koła to kultowy model ja bym ich nie zmieniał bo one plus gleba robią tu całą robotę są lepsze koła są lepsze np BBS LM nie bedzie zadnych skrecanych felg, mam dosc czyszczenia co jakis czas i rozkrecania zreszta lm-y mi nie podchodza...
A-rek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Szafa, a czyja to ta czerwona Civic'a :?:
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Te koła to kultowy model ja bym ich nie zmieniał bo one plus gleba robią tu całą robotę są lepsze koła są lepsze np BBS LM nie bedzie zadnych skrecanych felg, mam dosc czyszczenia co jakis czas i rozkrecania zreszta lm-y mi nie podchodza... , ja bym lambo widział :gwizdanie:
szafa Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Szafa, a czyja to ta czerwona Civic'a :?: Arek od qmpla z miasta Tutaj mozesz poczytac o niej http://raceism.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=206 Te koła to kultowy model ja bym ich nie zmieniał bo one plus gleba robią tu całą robotę są lepsze koła są lepsze np BBS LM nie bedzie zadnych skrecanych felg, mam dosc czyszczenia co jakis czas i rozkrecania zreszta lm-y mi nie podchodza... , ja bym lambo widział :gwizdanie: Zadnych lambo nie bedzie... :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Szafa, a czyja to ta czerwona Civic'a :?: Arek od qmpla z miasta Tutaj mozesz poczytac o niej http://raceism.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=206 pytam bo trochę jest podobna do Civic'a mojego kumpla
szafa Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Szafa, a czyja to ta czerwona Civic'a :?: Arek od qmpla z miasta Tutaj mozesz poczytac o niej http://raceism.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=206 pytam bo trochę jest podobna do Civic'a mojego kumpla troche podobna ale roznia sie szczegolami Tak po tym zlocie chodzi mi mysl po glowie by kupic jakas honde, zalozyc kola, glebe, wybebeszyc bude i smigac weekendowo [br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 21:29_________________________________________________Przed chwilą odwiedził mnie kurier z paczką od Dzika W skrócie to tak: - tarcze przód Otto Zimmermann Sport, - klocki przód Ate Ceramic, - tarcze tył Ate, - klocki tył Ate, - łożyska tył Fag, - olej Motul Specific 505.01 - filtr oleju Mann Zobaczę jak będzie się sprawować ten zestaw Jeszcze w najbliższej przyszłości czeka mnie wymiana wachaczy z przodu, bo coś zaczyna stukać i muszę załatwić nową osłonę silnika, bo moja dostała nieźle po d*pie A później rozpórka górna, grill rs4, daszek rs4, lampy tył czerwone, navigation plus i najważniejsze, zmiana koła :gwizdanie: Pozdroo
jozek726 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 czerwone lampy? jak chcesz to zrobić? czerwona folia ?
szafa Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 czerwone lampy? jak chcesz to zrobić? czerwona folia ? Albo folia albo farba, folie mam ale za małe kawałki także prawdopodobnie dokupię spray i to psikne!
jozek726 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 lepiej chyba folia szafa kupuje odemnie koła
Rekomendowane odpowiedzi