Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ano - idą w kolor auta :wink4:, bo schwarz pakietu nie posiadam :)

Opublikowano

Panowie zdaje sie na wasze porady w sprawie zmiany przedniego zderzaka ;) Przez przypadek wpadłem na pieska przechodzacego przez droge i bach... po zderzaku... :gwizdanie:

Pomyslalem aby zalozyc inny zderzaczek moze ktorys z tych???

http://allegro.pl/item725994842_audi_s4_8e_01_04_zderzak_przod.html

http://allegro.pl/item728184853_zderzak_przedni_audi_s4_2001_2004_rok.html

Jak wam sie to widzi cenowo??? i czy beda pasowac bez zadnych przerobek do autka z seryjnym zderzakiem??

Oprócz kratek i halogenow bedzie cos jeszcze do wymiany??

Opublikowano

Jakby ktos cos wiedzial o listewkach s-line albo S w ori plastiku to prosze o kontakt :notworthy:

Opublikowano

Panowie zdaje sie na wasze porady w sprawie zmiany przedniego zderzaka ;) Przez przypadek wpadłem na pieska przechodzacego przez droge i bach... po zderzaku... :gwizdanie:

Pomyslalem aby zalozyc inny zderzaczek moze ktorys z tych???

http://allegro.pl/item725994842_audi_s4_8e_01_04_zderzak_przod.html

http://allegro.pl/item728184853_zderzak_przedni_audi_s4_2001_2004_rok.html

Jak wam sie to widzi cenowo??? i czy beda pasowac bez zadnych przerobek do autka z seryjnym zderzakiem??

Oprócz kratek i halogenow bedzie cos jeszcze do wymiany??

Cena za samą skorupę - do tego musisz dołożyć grill środkowy, kratki boczne, halogeny, spryskiwacze, zaślepki (maskownice spryskiwaczy) i jak nie masz PDC, to musisz dołożyć jeszcze koszt ich zakupu, więc nie wyjdzie Cię tak tanio :wink4:

Wypadało by jeszcze do kompletu założyć grill w maskę, a to również dodatkowy koszt.

Poza tym - zderzak od S4 założony bez tylnego, będzie wyglądał co najmniej śmiesznie, więc dolicz jeszcze koszt jego zakupu :naughty:

Troszkę się zrobiło więcej, niż planowany wydatek ?? :kox:

Gdybyś się zdecydował jednak, to ten gość ma zderzak bez PDC i dodatkowo dokłada kratkę środkową, więc koszt samego zderzaka wychodzi śmieszny:

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=723661443

Pozdrawiam

Opublikowano

a ja wiem kto ma listwy s4 za 600zł..czarny mat :)

Opublikowano

A jak wie, to dlaczego nic nie mówił, jak jam szukał nocami po allgiero..... :rant::naughty:

Opublikowano

listwy się sprzedały..jest to towar deficytowy..ponieważ wszedł już nowy typ audi i tamte poszły w zapomnienie..

Opublikowano

Z innej beczki - czy gałka drążka zmiany biegów w skrzyni automatycznej w A4 B6/B7 występowała też w odmianie skóry pikowanej? Manual ma coś takiego - chciałem sprawdzić czy dla automatów też był taki gadżet :) (np. w A6 C5 w pakiecie S-Line było coś takiego dla automatów).

tak wystepowala i procz pikowanej byla tez cala drewniana chyba opcja z audi exclusive ( to co tam mozna bylo wybrac robi wrazenie)

Opublikowano

O drewnie to wiem ale nie mogę znaleźć pikowanej w ETCE, fotki też żadnej nie mam :confused4:

Opublikowano

Bart-S znalazlem przypadkowo:

7325762891.jpg

Wiem, ze malo widac, ale jakis poglad jest :)

Opublikowano

No właśnie o to chodziło, dzięki ykk :D Teraz tylko ustalić jaki to nr - przewaliłem etkę ale w opisach i kodach PR tego elemetu nie ma info o "pikowanej" osłonie :mysli:

Opublikowano

mam pytanie - tylko zderzak s4 kupuje sie w calosci czy tez on jest dzielony jak a4 zderzak?? to samo tyczy sie zderzaka tylnego s-line . a chodzi mi o to - czy do zderzaka tylnego normalnego od a4 mozna zmienic ten doł wlozyc od zderzaka s-line lub s-4 ta dolna dodkladke ? mozna prosic o nr katalogoowoe zderzak tylny s4 i s-line i te dokladki ?

oraz mam pyytanko - czy dokladka od zderzaka przedniego s-line pasuje do zderzaka przedniego a4?? czy trzeba cos przerabiac?

dzieki i pozdrawiam

Opublikowano

Wszystko już było opisywane w tym wątku...

Zderzaki od S4 to całość - nie są dzielone na nakładkę i spojler tak jak w przypadku standard i S-Line.

Chcąc założyć tył od S4 musisz wywalić cały zderzak - decydując się na dupkę S-Line wystarczy podmienić spojler (tylko pamiętaj że do avanta i sedana są inne)

Numery części:

8E5 807 301 Q GRU - zderzak S4 tył (limuzyna)

8E5 807 301 R GRU - zderzak S4 tył pod PDC (limuznyna)

8E5 807 521 F GRU - spojler S-Line tył, na jeden wydech (limuzyna)

8E5 807 521 G GRU - spojler S-Line tył, na dwa wydechy (limuzyna)

8E5 807 521 H GRU - spojler S-Line tył, bez profilu na wydechu (limuzyna)[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2009, 18:37_________________________________________________Wydaje mi się że znalazłem osłonkę drążka zmiany biegów S-Line w B6 dla skrzyni automatycznej... ale nie mam 100% pewności:

8E1 713 141 P QPY

od 07.2002 do 05.2003 dostępna tylko w wariancie dla tapicerek soul (czerń) czyli QE, a od 06.2003 do końca produkcji B6 dodano LA, LB (alcantara czarna i szara) oraz QT czyli srebrny (taki kolor tapicerki foteli był zarezerwowany chyba tylko dla S-Line)... więc to pewnie to :) Przy części jest kod PR-7F9 ale takiego kodu nie mogę znaleźć w opiscie wyposażeń dodatkowych...

No i teraz cena... 476zł :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Mysle, ze to jest dopiero rarytasem na rynku czesci uzywanych :naughty:

Opublikowano

...i znów na polowanie :) Ja to allegro już chyba mam wbite w dowodzie ;)

Opublikowano

powodzenia :tongue4:

to jest towar rzadszy niz listwy s line s 4 i obojetnie jakie listwy :tongue4: w ogole nigdy nie wiedzialem tego na alledrogo

Opublikowano

powodzenia :tongue4:

to jest towar rzadszy niz listwy s line s 4 i obojetnie jakie listwy :tongue4: w ogole nigdy nie wiedzialem tego na alledrogo

witaj w klubie :)

Opublikowano

pytanie ważne : czy grill od s4 pasuje do zderzaka s-line ?? :mysli: ( czy te dwa grille sa takie same-wielkosc,dlugosc,szerokosc?)

oto zdjecia 1- s4 , 2- s line

0516688e19e19662m.jpg

fe7e2597fc567b31m.jpg