Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj znajdą się chętni :decayed:chromos dzięki za schowek - dziś dotarł, drzwiczki jednak troszkę podrapane ale jakoś przeżyję :good::wink4:

Ja też mam propozycję - dziś dostałem namiar na cały środek Recaro z B7 (czarny, pełna skóra - stan igła, zdjęta z rocznika 2006):

- fotele z pełną elektryką (lędzwia, grzane, pakiet oświetlenie, siatka z tyłu, szuflada pod fotelem)

- kanapa z podłokietnikiem (pakiet schowek, grzana)

- boczki (pakiet oświetlenie, wszystkie szyby elektryczne, rolety w tylnych drzwiach)

- podsufitka czarna (komplet z panelami, uchwytami, osłonami, wiązka, osłony słupków - do wyboru pod szyberdach lub bez)

- podłokietnik przód

To czego jeszcze nie wiem to czy boczek kierowcy ma panel pod alarm i memo (zdjęcia i więcej info będę miał jutro). W/w części są dla nadwozia Avant. Sam bym brał ale ja choruję na alcantarę - zostawiam więc Wam :decayed:

Cena: 5 tyś. Zainteresowanych proszę o kontakt - 603 301 180 :)

Sorry za OT ale myślę że taki rarytas możemy podpiąć do działu maniaków wnętrza ;)

ciekawe rzeczy gosc ma... :>

http://moto.allegro.pl/item761200289_audi_a4_rs4_8e0_fotele_tapicerka_skorzana.html

Opublikowano

Oglądałem to... tylko trochę drogo :confused4: Cena jak na niemieckim ebay-u...

Opublikowano

Komplet Recaro o którym pisałem Wam wcześniej został wystawiony na allegro - jest wszystko to co opisywałem - nie ma modułu i sterowania pamięcią dla foteli i lusterek:

http://moto.allegro.pl/item763667723_komplet_fotei_recaro_do_audi_a4_01_08_rok.html

Opublikowano

Komplet Recaro o którym pisałem Wam wcześniej został wystawiony na allegro - jest wszystko to co opisywałem - nie ma modułu i sterowania pamięcią dla foteli i lusterek:

http://moto.allegro.pl/item763667723_komplet_fotei_recaro_do_audi_a4_01_08_rok.html

Cena zrobiła się bardzo duża nagle :gwizdanie: 4.000 na 5.500 to będzie szukał długo kupca :hi:

Opublikowano

Też tak myślałem ale... w ubiegłym tygodniu na allegro pojawił się taki sam pakiet - pełna skóra, cała czarna - bez rolet i memo. Poszło w ciągu kilku godzin za... 5.5k

Opublikowano

Też tak myślałem ale... w ubiegłym tygodniu na allegro pojawił się taki sam pakiet - pełna skóra, cała czarna - bez rolet i memo. Poszło w ciągu kilku godzin za... 5.5k

A ta juz drugi miesiąc się sprzedaje i nicz :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item752389819_audi_a4_s4_b6_b7_fotele_recaro.html takie moje zdanie :hi:

Opublikowano

No bo z tym niebieskim środkiem dla mnie to kupa...

Opublikowano

taki środek to od razu kojarzy mi suię z eske B5

Opublikowano

gdyby ta kupa pasowala do mojego zaraz bym bral :tongue4:

Opublikowano

Nie kupa Bartek, tylko mega guano :naughty: Tragicznie takie połączenie wygląda - jak dla mnie bezguście. JELITO miał taki sam szit i w końcu zmienił na rozsądny (wraz z autem) :>

Ten zestaw Twojego wafla bardzo ładny - do mnie by kolorystycznie pasował :naughty:

Opublikowano

Mariusz ale mówisz o moich stołkach czy o Recaro?

Niebieska tapicerka jeśli już to pod niebieski lakier od S4 albo RS4 (taki jak na foto Arka - to chyba się zwie SPRINT) - stylistycznie jak dla mnie tylko tam pasuje (jeśli już...)

Opublikowano

O żadnych z wymienionych Bartek. Twoje ładne, recaro miodzio, ale z dodatkami niebieskimi to jak dla mnie profanacja kultury wnętrza :wallbash:

Mi się kojarzy od razu z pokrowcami, albo dużym fiatem.

Co do pasowania pod mój kolor, to chodziło mi o te siedzonka z aukcji - jak brałem swoją A4, to stała B6 z takim właśnie środkiem - PIĘKNIE wyglądała, ale motorownię miała do wymiany.

Opublikowano

panowie czy na ten grill naklada sie oryginalne kolka audi? i czy pasuje do oryginalnego zderzaka ? chce przerobic przod na S-line ale chce miec wszystko w plastrach miodu :naughty: jeszcze chce kupic dokladke S-line,wybaczcie ze nie szukam ale 48 stron jest juz tego :tongue4:

http://moto.allegro.pl/item758905059_audi_a4_s4_s_line_ms_design_grill.html

Opublikowano

Tak powinien pasować

Opublikowano

Wygląda na to że to MS-Design. Występowały czarne i srebrne... Pomysł fajny ale... Faktura miodku będzie pasowała do kratek zderzaka MS-Design ale do S-Line już chyba nie (troszkę inny wzorek). Jednak jestem ciekawy jak to będzie wyglądało w realu :naughty: Może wyjść fajny mod :good:

Cena OK, w ASO chcą 680zł :wallbash:

Opublikowano

Bart-s ciezko znalezc kratki zderzaka ms design ?

Opublikowano

Z katalogu który mam wychodzi na to że nie występują osobno, ale pewności nie mam. Poza tym nie będą pasować do zderzaka S-Line. Jakiś czas temu widziałem cały zderzak na allegro za 1k.

Tak to wygląda - pierwsza wersja nie miała jeszcze górnego grilla w miodku.

20fb3ce793d6e06bmed.jpg