boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 to ja sie nie spotkałem jeszcze ale jak kurde taka cena to moze zaczne odkladać zbierać graty ;P i na wiosne wyjade
letallec Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Czyli dokladke biore z ASO, a kratki szukam na allegro. Dokladka z rozbiorek na allegro może byc juz uszkodzona. Dzieki HiRide
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no to Tomek szukamy i składamy Sline ciekawe ile jest zachodu i czy musze zdjąc zderzak z przodu bo mi sie chyba by nie chciało ale napewno sie da zdjąć a co z halogenami sa takie same ??
letallec Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pisali ze takie same, potem Cuber pisał ze inne. Ja i tak musze zmienic dokladke, bo swoja popsulem. Na szczescie tak, ze udalo sie warsztatowi poskladac.
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pisali ze takie same, potem Cuber pisał ze inne. Ja i tak musze zmienic dokladke, bo swoja popsulem. Na szczescie tak, ze udalo sie warsztatowi poskladac. w S4 to chyba sa wieksze ale w Sline chyba są takie same ale na allegro nigdzi enie ma takich dokładek przejżałem wszystko ale wiem ze teraz pojade do ASO sie zapytam i zamówie tylko ciekawe ile jest rezania zeby to załozyc do seryjnego zderzaka [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 12:14_________________________________________________ tak, do s-line to te same halogeny Tomek zobacz czyli pasuja
letallec Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 No to będą mniejsze koszty Zapytaj sie o znizki przy zakupie 2 szt.
letallec Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 W moim najblizszym aso dokladka kosztuje 415PLN i trzeba czekać 7 dni. O kratki nie zdążyłem zapytać.
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 to ze trzeba czekać to mnie mało interesuje ale mogli by dać jakies 10 % chyba ze łukaszr ma wieksze
HiRide Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 zderzak trzeba sciagac a sama dokladka trzeba troche poprzycinac po srodku bo ma za dlugie plastiki
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no nie gadaj ze zderzak trzeba zdjąć nie da sie inaczej bez zdejmowania to ta modyfikacje zostawie na lato znaczy na wiosne
Wąski Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 halogeny sa takie same,pracy na 1 godzinę http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=122430
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 halogeny sa takie same,pracy na 1 godzinę http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=122430 juz 7 razy przeczytałem ten temat [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 14:17_________________________________________________daj fote swojej fury jak to wyszło ??
piotrcar Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ja juz mam wszystkie graty zamowione wiec chyba ja bede pierwszy no wlasnie wrzuc jakies fotki z twojej roboty
letallec Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ja juz mam wszystkie graty zamowione wiec chyba ja bede pierwszy no wlasnie wrzuc jakies fotki z twojej roboty Rób dokładne fotki. Co, skad i ile sie wycina.
piotrcar Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ok.jak zaczne to porobie fotki,ale mysle ze to bedzie jakos na poczatku stycznia
boberek Opublikowano 5 Grudnia 2008 Opublikowano 5 Grudnia 2008 no i git czekamy [br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 15:30_________________________________________________no dokładke mam jest git teraz jade moze jutro rano zamówie kratki
piotrcar Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 witam.potrzebuje teraz kupic kratke srodkowa do zderzaka s-line i znalazlem numer kratki 8E0 807 647 B 3SR.mam pytanie w jakim kolorze jest ta kratka o wyzej wymienionym numerze???i czy ma ktos numery kratek o innym kolorze.podobno sa trzy kolory.(czern satynowa,granit metalik,czarny,)
Rekomendowane odpowiedzi