Wąski Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Panowie w czym macie problem ,dokładnie jest podane w linku co należy zrobić a pozatym przykładająć nową dokładkę Sami zobaczycie co należy wyciąć aby pasowało
marcin j Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Panowie w czym macie problem ,dokładnie jest podane w linku co należy zrobić a pozatym przykładająć nową dokładkę Sami zobaczycie co należy wyciąć aby pasowało Właśnie piotrcar jak przylożysz dokładkę s line , to samo pokaże ile trzeba wyciąć, dodam tylko , że jest tego mniej niż na fotostory z linku
piotrcar Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Masz racje ale jak wiadomo lepiej uczyc sie na bledach innych :P dodaje numery kratki srodkowej: 8E0 807 647 B 3SR granit (do pakietu chrom) 8E0 807 647 D czerń satynowa (do pakietu chrom) Jest mozliwosc zamowienia kratki srodkowej nie do pakietu chrom ale niestety numeru nie znam
boberek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 no dobra a jak jest kratka o numerze 8E0 807 647 C /E /F i ma napisane BLACK ja bym chcial zeby to była kratka taka sama jak ja mam seryjna
marcin j Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Masz racje ale jak wiadomo lepiej uczyc sie na bledach innych Dzwoniłem dzis do kolegi, który będzie mi to wszytko składał i mówił że będzie używał nitów, by wzmocnić, zobaczymy co z tego wyjdzie. :gwizdanie:
HiRide Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Masz racje ale jak wiadomo lepiej uczyc sie na bledach innych Dzwoniłem dzis do kolegi, który będzie mi to wszytko składał i mówił że będzie używał nitów, by wzmocnić, zobaczymy co z tego wyjdzie. :gwizdanie: jak wzocni to urwiesz caly zderzak a nie tylko dokladke
boberek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Masz racje ale jak wiadomo lepiej uczyc sie na bledach innych Dzwoniłem dzis do kolegi, który będzie mi to wszytko składał i mówił że będzie używał nitów, by wzmocnić, zobaczymy co z tego wyjdzie. :gwizdanie: jak wzocni to urwiesz caly zderzak a nie tylko dokladke ja to dremel klej do szyb kilka trytytek i tez dam rade ;P
piotrcar Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 hmmm....opaski,dremel,klej cos to smierdzi???bedzie niezla zabawa dzwonilem sie zapytac ile kosztuje gora pod s-line.cena 1400zl :hi: i teraz nie wiem jak mam uzywac jakis opasek klej itd to chyba wole zamowic gore inaczej moze byc niezla tandeta...[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 15:58_________________________________________________ no dobra a jak jest kratka o numerze 8E0 807 647 C /E /F i ma napisane BLACK ja bym chcial zeby to była kratka taka sama jak ja mam seryjna powinienes zamowic ten czarny copodalem wyzej
boberek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 1400 zł to ja wole uzyc kilku trytytek ;P
marcin j Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 hmmm....opaski,dremel,klej cos to smierdzi???bedzie niezla zabawa dzwonilem sie zapytac ile kosztuje gora pod s-line.cena 1400zl i teraz nie wiem jak mam uzywac jakis opasek klej itd to chyba wole zamowic gore inaczej moze byc niezla tandeta... Też się z początku wachałem , ale "wszyscy" na forum mają tak to montowane. Zabawy podobno dużo nie ma, Wąski kiedyś pisał , że ok 1 godz lub nawet krócej
piotrcar Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 no to moze tak zrobie,ale jakos nie jestem do tego przekonany
Młody Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 hmmm....opaski,dremel,klej cos to smierdzi???bedzie niezla zabawa dzwonilem sie zapytac ile kosztuje gora pod s-line.cena 1400zl i teraz nie wiem jak mam uzywac jakis opasek klej itd to chyba wole zamowic gore inaczej moze byc niezla tandeta... Też się z początku wachałem , ale "wszyscy" na forum mają tak to montowane. Zabawy podobno dużo nie ma, Wąski kiedyś pisał , że ok 1 godz lub nawet krócej Hmm wszyscy z forum na pewno nie mozna było kupić cały zderzak s line i żyć bez stresu :gwizdanie:
marcin j Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 hmmm....opaski' date='dremel,klej cos to smierdzi???bedzie niezla zabawa dzwonilem sie zapytac ile kosztuje gora pod s-line.cena 1400zl i teraz nie wiem jak mam uzywac jakis opasek klej itd to chyba wole zamowic gore inaczej moze byc niezla tandeta...[/quote'] Też się z początku wachałem , ale "wszyscy" na forum mają tak to montowane. Zabawy podobno dużo nie ma, Wąski kiedyś pisał , że ok 1 godz lub nawet krócej Hmm wszyscy z forum na pewno nie mozna było kupić cały zderzak s line i żyć bez stresu :gwizdanie: hmm odezwał się ten co dostał w prezencie moeje wszyscy było w " " :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 18:04_________________________________________________EOT
Młody Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 hmmm....opaski' date='dremel,klej cos to smierdzi???bedzie niezla zabawa dzwonilem sie zapytac ile kosztuje gora pod s-line.cena 1400zl i teraz nie wiem jak mam uzywac jakis opasek klej itd to chyba wole zamowic gore inaczej moze byc niezla tandeta...[/quote'] Też się z początku wachałem , ale "wszyscy" na forum mają tak to montowane. Zabawy podobno dużo nie ma, Wąski kiedyś pisał , że ok 1 godz lub nawet krócej Hmm wszyscy z forum na pewno nie mozna było kupić cały zderzak s line i żyć bez stresu :gwizdanie: hmm odezwał się ten co dostał w prezencie moeje wszyscy było w " " :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 18:04_________________________________________________EOT Mogłes robić dostałbyś go ode mnie
Wąski Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Lub dostać na urodziny chłopcy nie ma dużo pracy.więcej robicie zamętu niż to warte
marcin j Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Mogłes robić dostałbyś go ode mnie oczywiście żartowałem, Wąski ciiii, wiesz ile sobie tu postów nabiłem :polew: :polew: zaraz wrzuce foty które przesłał mi kolega
Rekomendowane odpowiedzi