Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wszystko o Pakietach S LINE S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma tragedi naprawde pół polski tak ma :wink4:

e10957dae199394fm.jpg

9433547e02591e01m.jpg

Opublikowano

no ale to chyba jest od s-lina to co ty chcesz tam wycinac???[br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 21:53_________________________________________________aha chyba wiem jak ci to kolega zrobil.obcial dol z s-lina i przynitowal do zwyklego.nawet niezle pomyslane

Opublikowano

gora jest zwykła a dół bedzie s linowy , tak jak to większość tutaj zrobiła

Opublikowano

dokładnie :P ja sie stresował nie będe :P wąski mówi ze max 2 godzinki z kawa bez pośpiechu jak ktos ma zdolności to naprawde niebedzi eproblemu :P

ja tam sie nie stresuje dzis będzie u mnie dokładka :P

jutro ja zobacze zaworze do lakiernika :)

i w świeta nie wychodze z garażu :P będe montował nawet jak zajmniej mi to 3 dni z przerwami to płakał nie bede zrobie piękną fotorelacje by PL boberek ;P spokojnie

Opublikowano

Młody prezentów się nie sprzedaje :evil:

Opublikowano

dokładnie :P ja sie stresował nie będe :P wąski mówi ze max 2 godzinki z kawa bez pośpiechu jak ktos ma zdolności to naprawde niebedzi eproblemu :P

ja tam sie nie stresuje dzis będzie u mnie dokładka :P

jutro ja zobacze zaworze do lakiernika :)

i w świeta nie wychodze z garażu :P będe montował nawet jak zajmniej mi to 3 dni z przerwami to płakał nie bede zrobie piękną fotorelacje by PL boberek ;P spokojnie

Będziesz miał ciekawe święta z zachowaniem ducha Bożego Narodzenia: spędzanie czasu z bliskimi, czasu z Audi :tongue4:

Opublikowano

jak by ci to powiedziec :) jedyny czas kiedy cos moge zrobic przy aucie :P

Opublikowano

I to się nazywa Klubowicz :good:

Opublikowano

Szkoda ze bez spryskiwaczy do xenonów ;( Jakby jeszcze utargował pare PLN, to chyba by było warto :decayed:

Opublikowano

no własnie bez sprysków :( bo tak to bym go kupił :P [br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 11:23_________________________________________________the next one

http://moto.allegro.pl/item486263966_zderzak_przod_audi_a4_s_line_01_05.html

tu tył

http://moto.allegro.pl/item496722650_zrerzak_tyl_audi_a4_kombi_s_line_po_2002r.html

Opublikowano

A nie macie góry pod spryski do sprzedania przez przypadek :mysli:

Opublikowano

A nie macie góry pod spryski do sprzedania przez przypadek :mysli:

a mamy :naughty:

Opublikowano

a za ile????

Opublikowano

kupiłem własnie na allegro grill dolny za 219 zł ;P i kratki za 100 zł :P kurde :P zajebiaszczo :P

Opublikowano

kupiłem własnie na allegro grill dolny za 219 zł ;P i kratki za 100 zł :P kurde :P zajebiaszczo :P

:oklaski: czyli na zlot zimowy zrobione będzie :mysli:

Opublikowano

A ja dziś już powożę z przednim s linem i i tylnymi 2 końcówkami ulter wkomponowane w dokładkę od 1.8 t :) :) Już było ciemno na zdjęcia,będą jutro .

Wąski wielkie dzięki za załatwienie kratek i grila sline :hi:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 21:06_________________________________________________PS. tylko te 16" calowe zimówki to maskara przy tym wszystkim :confused4:

Opublikowano

A ja dziś już powożę z przednim s linem i i tylnymi 2 końcówkami ulter wkomponowane w dokładkę od 1.8 t :) :) Już było ciemno na zdjęcia,będą jutro .

Wąski wielkie dzięki za załatwienie kratek i grila sline :hi:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 21:06_________________________________________________PS. tylko te 16" calowe zimówki to maskara przy tym wszystkim :confused4:

no to gratulacje nowego przodu i tyleczka :)

nie ma to jak dobrzy koledzy z forum....

Opublikowano

no to gratulacje nowego przodu i tyleczka :)

nie ma to jak dobrzy koledzy z forum....

Dzięki, czekam na wasze projekty.

Opublikowano

Kurde szukam zderzaka od s4.Nie moge nigdzie znalezc kompletnego za w miare rozsadne pieniadze.W ogole na jaki koszt sie szykowac??