KFX Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 DANE PODSTAWOWE Rok produkcji: 05.2004 W Polsce od: 09.2010 Silnik: 1.9 TDI / AVF / 131KM/310nm -> 165KM/380nm Przebieg na dzień zakupu: 170.000 km (REAL) Kolor: Dolphin Gray / grafitowy metallic WYPOSAŻENIE Na niebiesko dorezane przeze mnie - 6x Airbag - skrzynia 6-biegowa - zawieszenie S-Line (1BE) -20mm - ABS, ESP, ASR - chrom pakiet - listwy, dokładki w kolorze nadwozia - ori BiXenon z samopoziomowaniem i spryskami - podgrzewane, sportowe, kubełkowe fotele S-Line, z elektryczną regulacją lędźwi i wysuwkami pod kolana - ciemna tapicerka + chrom listwy rybia łuska - 3-ramienna, skórzana, sportowa kierownica - 3-ramienna, skórzana kierownica multifunkcyjna obszywana białą nicią - Audi Exclusive Line - 3-ramienna, skórzana, pikowana kierownica multifunkcyjna S-Line obszywana czerwoną i białą nicią - czarna podsufitka S-Line - gałka zmiany biegów S4 - gałka zmiany biegów S-Line, pikowana - skórzana dźwignia hamulca ręcznego - pełny FIS - tempomat - moduł centralnej elektryki HIGH z B7 (L) - wewnętrzne lusterko fotochromatyczne - wewnętrzne lusterko fotochromatyczne pod czujnik deszczu z B7 - czujnik deszczu i światła! - Coming/Leaving Home - DRL (ledowe żarówki w gniazdach H7) - elektryczne szyby przód, nie-elektyczne korby tył - elektryczne, podgrzewane lusterka boczne - elektryczne, podgrzewane, asferyczne, fotochromatyczne lusterka boczne - układ opuszczania lusterka pasażera przy wbiciu biegu wstecznego z pamięcią położenia po wyłączeniu zapłonu (mod własny) - wyciszanie radia przy wbiciu biegu wstecznego (mod własny) - pełny pakiet oświetlenie (pod nogami, pod drzwiami, nawiewy, podłokietnik, klamki, daszki przeciwsłoneczne, itd.) - podłokietnik przód + tył - parktronic: tył - centralny zamek sterowany z pilota z funkcją otwierania i zamykania szyb - automatyczne, wymuszone domknięcie szyb po zamknięciu centralnego zamka z pilota (mod własny) - felunek lato: alu Audi 17" 5-ramienne, oponki Michelin Pilot Sport 3 @225/45/17 - felunek zima: alu Audi 16" 5-ramienne, oponki Michelin Alpin @205/55/16 - dystanse H&R 15mm na tyle - komplet klocków EBC Green Stuff + płyn Ferrodo Racing DOT 5.1 - przód 320, tył 288 + przewody w oplocie HEL + płyn Ferrodo Racing DOT 5.1 - przyciemniane wszystkie szyby - ledy w postojówkach i w podświetleniu tablicy - Xenon 8000k w halogenach - klimatyzowany schowek (zeszło do ok. 6 stopni) - szuflady pod przednimi fotelami - listwy progowe wewnętrzne S-Line - program 165KM / 380nm AUDIO - radio SONY GT-740UI - radio Kenwood KDC-BT61U (DSP, DTA, Bluetooth) - Hi-Endowe głośniki FOCAL ze zwrotnicami, zasilane wzmacniaczem CRUNCH 4x100W RMS - dwucewkowy subwoofer Rockford Fosgate, zasilany monoblokiem CRUNCH 375W RMS / 750W max + pilot do basu - dwucewkowy subwoofer Rockford Fosgate, zasilany monoblokiem CRUNCH 750W RMS / 1.5kW max + pilot do basu - kondensator CRUNCH 1F - kable audio beztlenowe, zasilanie 25 mm2 - filtr antyzakłóceniowy na całe zasilanie - separatory galwaniczne na przewody sygnałowe - moduł CAN->KENWOOD z obsługą multifunkcji z kierownicy PLANY - Wymiana żarników na 6000k w BiXenonie - Nakładki na pedały + podstopnica z RS4 - mooooooże S-Line zewnętrzny + listwy S4... ZDJĘCIA Tak świecą żarówki DRL w gniazdach H7: A tak świecą tylne lampy sterowane MCE od B7 (przeciwmgielne także dają obrys)
Artur82 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 bardzo ladne autko...jeszcze lepsze mody...plany na +... ale gdzie jest zamontowana ta antena od CB
andr3i Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 zacna furka kolor jeden z fajniejszych radio bym zmienil na navi ale kto co lubi szerokosci
ROBERT Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Piękna sztuka ... kolor identyczny mojej fury
Stolkien Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 No ładna Bryka. Antena tylko paskudnie zamontowana. Ale jak kto woli
tolek85 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 No widzę, że a końcu pojawił się opis ; W B6 czujnik deszczu, świetna sprawa, widziałem na żywo i działa bez zarzutów Tak jak wcześniej wspomniałem, elektronicznie auto doposażone grupo Tylko zastanawia mnie, czy na audio te 25 kw nie jest trochę za mało
filip1001 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 jak najbardziej wrażenia pozytywne tylko te radio jakoś tak, ale to pewnie dlatego, że jestem zwolennikiem modów ori
Majkel_83 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 "- układ opuszczania lusterka pasażera przy wbiciu biegu wstecznego z pamięcią położenia po wyłączeniu zapłonu (mod własny)" myślałem że wszystkie to mają swoją drogą, czasem wnerwiające to jest... te ledy w postojówkach wytrzymałe? fura 1 klasa
KFX Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2011 "- układ opuszczania lusterka pasażera przy wbiciu biegu wstecznego z pamięcią położenia po wyłączeniu zapłonu (mod własny)" myślałem że wszystkie to mają swoją drogą, czasem wnerwiające to jest... te ledy w postojówkach wytrzymałe? fura 1 klasa tak tak, ledy trzymią :gwizdanie: właśnie mało która to ma, oryginalnie musi być pamięć foteli i lusterek, żeby zrobić taką funkcjonalność
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ładna furka widuję jej tyłeczek często na Cieszyńskiej listwy z S4 i będzie miazga
laki83 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 bardzo fajna furka ..świetnie wymodzona...a i siedzonka fajne..takie jak u mnie
KFX Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Fajna sztuka rezaj 4 szyby thx z tyłu zazwyczaj mam pusto na kanapie, więc chyba szkoda kasy na takiego moda :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ...przydałoby się jakieś body Fajny furacz - trafił na dobrego właściciela
KFX Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 niebawem rezanie xenonów w halogenach..
Bart-S Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Coś konkretnego obrałeś za cel czy po bandzie?
KFX Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Noxony i żarniki 4300, 6000 i 8000. Jak sie zdecyduje ktore, to pozniej wymiana D1S
Rekomendowane odpowiedzi