Kociek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie. Od paru dni jestem posiadaczem Audi A4 99r. silnik AFN Z wyposażenia fabrycznego posiada: -wszystkie szyby i lusterka elektryczne, -klimatronik -centralny z kluczykiem scyzorykiem i domykaniem szyb -10 poduszek -pełny komp, pokazuje zasieg itd -przeciwmgielne swiatla -wspoma abd itd to chyba wiadomo Oprocz tego jest kierownica z Sline, chromowane ramki wokół szyb... hmm i to chyba tyle. Co do planów - Po ogarnęciu spraw technicznych (filtry, oleje itd) zawita napewno xenon a kiedyś S - Line 17" i troche niższe zawieszenie Fotki póki co średnie, robione telefonem, przed swietami napewno jeszcze lepiej ogarne auto to wtedy wrzuce lepsze zdjecia zrobione bardziej konkretnym aparatem Pozdrawiam
rafalekx Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Italiano mrogal Pan do Ciebie ładne autko
mrogal Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Italiano mrogal Pan do Ciebie ładne autko a co do mnie sedan jest feeee a tak powaznie ladna wloszka fajna krateczka na "recarosach" ladna suodka seria, wlozysz worek hajsu i zapraszamy do B5B
Kociek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Hehe skad Panowie wiecie ze Włoszka ? B5B ? Nowy jestem i nie ogarniam jeszcze forum ;-) Pzdr
rafalekx Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Hehe skad Panowie wiecie ze Włoszka ? my włoszkę wyczaimy w kilka sekund bo też mamy gorące i piękne włoszki A tak poważnie włoszki mają cechy charakterystyczne
Kociek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2011 a można wiedziec jakie :> tak na przyszłosc
mrogal Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 a można wiedziec jakie :> tak na przyszłosc wytlumacz panu Rafalekx'ie
rafalekx Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Przede wszystkim składane lustra No i popatrz na wnętrze chociażby mojego autka, na bank zobaczysz podobieństwa Ogólnie to kilka rzeczy, sam to zauważysz o jakimś czasie to tzw. pakiet Italia
pastaldo Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ładne autko i co najważniejsze Limuzyna :> Bezawaryjnosci
euri23 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Auto malina jak dla mnie no i ten silniczek no istne cudo haha :decayed: szerokiej i bezawaryjnej drogi !!! :gwizdanie: :gwizdanie:
RafuZG Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 w ostatnim tygodniu dużo aut nowych pokazują, a poza tym fura spoko i po lift
kkrawat Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Kolejna ładna Włoszka - i nawet nie poobijana :> NIech się sprawuje :>
pablo_9 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 ładna, ładna i plus, że w sedanie
Polko_V Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 ladniutka ale jak dla mnie to tylko aVant ,tylko ten chrom w zderzaQ jakos mi sie nie widzi
clinque Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak pojdzie w strone golfika, to bedzie ladne autko Daj znac kiedy bedziesz nia we Wroclawiu to na spocika podskoczymy
gucio07 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Wszystko to samo co u mnie po prostu bliźniak ,tyle że u mnie quattro
Kociek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 clinque, niestety w strone golfika nie pojdzie , Audica to poki co rodzinny dupowóz, takze poza xenonem i leciutko niższymi sprezynami nic wiecej nie zrobie , jak bedzie kasa to S line 17 i tyle . Jak bede we Wrocku dam znac oczywiscie, ustawimy sie Dopiero dzisiaj zczaiłem, że mam składane lusterka elektrycznie, fajny bajer . Dla zainteresowanych fotka mojego poprzedniego autka :
_Solar_ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 A4 ładniutka no i golfik równiez zacnie wyglądał
DiAMOND Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 ładna seryjka czy ta poduszka nie była może wymieniana (inna odcień)?
Kociek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Cholera wie powiem szczerze z tą poduszką, mozliwe ze jest troche inny odcień. Dzieki Panowie za komentarze. Mam pytanie, bo moja A4 jest jakoś wyższa od serii, szczegolnie tył jakos sterczy. Czy przypasują tutaj sprezyny z S4 ? I czy w ogole taka operacja jest wskazana ? Wiem ze S4 była niższa o 1 cm od zwykłej A4 i myśle ze dla mnie było by w sam raz takie ustawienie . Co o tym sądzicie ?
Rekomendowane odpowiedzi