Czowa Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Auto kupione kilka dni temu. Mały problem z przeglądem przez czerwone migacze z tyłu. Zapalonym checku. Tym że wolniejsze od innego mojega auta. http://212.87.229.90/vu/dzialy/klubow/zdjecia/klubowicze/czowa39.jpg Więcej nie narzekam. Kilka fotek. Gleba będzie jak nic, bo tam można 2 głowy wsadzić. Miał być manual, ale jest Tiptronic na szczęście ze zmianą w kierownicy. A tu dla czujących bluesa. 4 buty i wiatrak na wydechu.
pet3r Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 kolor jak najbardziej na "+", na "+" również quattro i "wiatraczek w wydechu" ( ). na "-" rozmiar felgi i, jak mówisz, zawias - musi pójść w dół no i cipka by się przydała
flaku4 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Ładne autko i ładna konsola środkowa :th: łatwiej o navi
pre_pl Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 wolniejsze, bo pewno coś się dzieje z silnikiem check.... masz dział "inne marki" więc swoje c20xe może tam przedstawić Te be-piątki potrafią być szybkie I zapraszamy na spoty trójmiejskie
Daras Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 I zapraszamy na spoty trójmiejskie już moja w tym głowa Przemciu a 1.8T zacność ladnie utrzymany egzmemplarz (miałem przyjemność oglądać osobiście ) a u Czowy długo seryjną nie zostanie na tyle go znam...
Reggi Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Bardzo ładne A4 , kolor piękny no i skórka . Obszyj sobie jeszcze skórka perforowaną kierownice i bedzie :th: Czarne szybki , gleba ...hmm
Czowa Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2008 wolniejsze, bo pewno coś się dzieje z silnikiem check.... masz dział "inne marki" więc swoje c20xe może tam przedstawić Te be-piątki potrafią być szybkie I zapraszamy na spoty trójmiejskie Nie ma takiej opcji. Wolniejsze i basta. Check był w pamięci (spadł kilka dni temu wąż pompy wtórnego nadmuchu) ...Co do spotów wpadnę. Audik jak zauważył Daras. Nie może zostać seryjny. Gleba, program, lifting delikatny jak w poprzednich autach.
mydlo Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autko gitara, dobrze wyposażone :oklaski:. Mi od zawsze się podobały te reflektory soczewkowe ze stanów z tymi obrysówkami A te felgi wyglądają o wiele wiele lepiej jak są srebrne.
alvaro Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 mydlo A te felgi wyglądają o wiele wiele lepiej jak są srebrne. nawet daj sobie na razie siana z zawiasem ale zmień kolor tych felg na ori bo od tych to można dostać palpitacji serca poza tym A4 bardzo ładna i dobrze wyposażona (ale to ten plus auta z USA), szerokości i przyczepności no i oczywiście do zobaczenia na spotach trójmiejskich !
Czowa Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2008 Witam ponownie. No i niunia dostała kilka nowych gadżetów. Grillek od FK. Czarne lampeczki od InPro. Wywalone wszystkie oznaczenia. Niedługo ulubione OOOO na forum też wyleci A znaczki quattro przeniesione na przednie drzwi pod listwę. Następny krok -30mm od Weiteca. Gdy się ociepli. Przy okazji pytanie. Bo trochę grzebałem ale nie znalazłem. Czy A4, potrzebuje montażu jakiś elementów jak (np.tuleje w Vectrze A Turbo 4x4 >> http://www.dorfbrunnen-garage.ch/englisch/zubehoer.htm) aby nie wysilać napędu Quattro?
Daras Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 lampki musiałeś zmienić i tak bo migawki czerwone ale fajnie że na ciemne a grillek fajny, od razu lepiej auto sie prezentuje. ale auto to już mogłeś umyć kurde
Rekomendowane odpowiedzi