Skyliner89 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich . Mam okazję zarobić sobie dodatkowych kilkaset złotych. Sprawa wygląda tak. Znajomy kolegi się za tydzień żeni się i miałbym w tym czasie robić za kierowcę od 18:00 do rana 4:00 lub 6:00. Mam rozwieść ok. 40-50 osób swoim samochodem do Krakowa, w stronę Zakopanego i okolicę Skawiny. Daje pieniądze na paliwo + kasa dla mnie i tak sobie myślę czy 700 zł to nie będzie za dużo? Jak myślicie? Pozdrawiam .
Zmija Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 zaokraglaj do 1000:) pomysl sobie wszyscy pija a TY jezdzisz;> ile kosztuje CIE wyrzeczen taka rzecz wiec tysiac i gicior;d
Luka3s Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 hehe, a pranie tapicerki na kogo koszt?
M.Audi Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 zalezy ile kilometrow zrobisz, ustal sobie jakas cene za kilometr i tyle jezeli masz rozwiesc 40-50 osob to troche sie najezdzisz
adrianus Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 dziwni jestescie, chlopak ma dostac 700pln za pojezdzenie samochodem+zwrot kasy na paliwo. za***ista kasa, niektorzy 2 tygodnie na takie pieniadze 8h dziennie tyraja
Zmija Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 czemu dziwni ;> dlamnie jak dobry znajomy to wzialbym 500 plus paliwo nie wiecej:))
Skyliner89 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Właśnie się zastanawiałem jak mój samochód będzie wyglądał rano... . Powiedziałem mu 900 zł do negocjacji. Nic nie mówił, że za dużo tylko powiedział, że musi się zastanowić. Jak powie, że za dużo to zejdę z ceny.
Skyliner89 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Może tak, ale to nie jest ostateczna cena .
Skyliner89 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sam Zmija napisałeś, że 1000 zł :gwizdanie:. Chyba, że napisałeś tak dla jaj :gwizdanie: . To mu powiedziałem, że 900 zł, ale jestem otwarty na negocjacje i mogę zejść nawet do 500 zł, bo początkowo o takiej kwocie myślałem...
sołtys85 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Powiem tak w wawie za kilometr taxi bierze po 22.00 3.6zł/km i 6zł za trzaśniecie drzwiami. Poza strefą miasta cena ta wynosi 7,2km więc uważam, że kwota nie jest zbyt wygórowana biorąć pod uwagę liczbę osób do przewiezienia. Idąc na kompromis umówił bym sie na 2zł/km. Z innej strony patrząc to poroniony pomysł bo co będą robić goście jak impreza będzie sie miała ku końcowi? Raczej nie będą czekać w kolejce jak za komuny. Każdy facet zadzwoni po taryfę i odpowiednim dla niego momencie pojedzie do domu, a misterny plan weźmie w łeb.
talib1990 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 kasa to nic ... pomysl ze bedziesz odwozil jakies pijane d*py z weselicha..a ile pożresz to twoje :kox: ja rok temu jak woziłem wziąłem na gaz i dostalem 200 zł + pare flaszek i w ch** ciast ... ale to byly 3 godziny wożenia:)
Zmija Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sam Zmija napisałeś, że 1000 zł :gwizdanie:. Chyba, że napisałeś tak dla jaj :gwizdanie: . To mu powiedziałem, że 900 zł, ale jestem otwarty na negocjacje i mogę zejść nawet do 500 zł, bo początkowo o takiej kwocie myślałem... hehehe zartowalem z tym kolem;d jak dobry znajomy do 500zl to wszystko co bym wzial... a wlasnie d*py pijane :decayed: ja bym tam probowal inne korzysci wyciagnac :embarrassed:
Skyliner89 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Sam Zmija napisałeś, że 1000 zł :gwizdanie:. Chyba, że napisałeś tak dla jaj :gwizdanie: . To mu powiedziałem, że 900 zł, ale jestem otwarty na negocjacje i mogę zejść nawet do 500 zł, bo początkowo o takiej kwocie myślałem... hehehe zartowalem z tym kolem;d jak dobry znajomy do 500zl to wszystko co bym wzial... a wlasnie d*py pijane :decayed: ja bym tam probowal inne korzysci wyciagnac :embarrassed: W sumie też dobry pomysł...
Perezip Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 cenisz sie jak na 13 letnie audi Ja jesli byłby to dobry znajomy mój to wstydził bym się wziasc od niego 1000 zł, przecież to kupa kasy a on ci dodatkowo daje na paliwo.Ty w zasadzie będziesz odwozil tylko ludzi pojezdzisz sobie te kilka godzin a na dodatek napewno jakas flaszka z wesela ci wpadnie czy jakas szamka:). Jesli da ci te 900 zł to super interes zrobisz kolego :>
Pawlo 2004 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 40 osób?? czyli 10 razy bedziesz musiał okręcić, napisałeś ze od 18 zaczniesz to widzę, że ładnie będą tankować jak chcesz juz ich do domu o tej godzinie odwozić A ile dokładnie km jest od restauracji do miejsca gdzie masz odwozic gości?? bo jak więcej niz 10km to powodzenia byle byś do poniedziałku sie wyrobił
domjenick Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ...jeśli to ma być koleżeńska przysługa-to bierz za paliwo i nic ponad to- traktuj ludzi-jakbyś sam chciał być traktowany-koleś na pewno ma sporo wydatków,wiec w takiej sytuacji dobry jest umiar-jeśli dostaniesz coś ponad to-dobrze,ale pamiętaj,że jak jego policzysz-tak i on kiedyś Ciebie może policzyć...
grabson765 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ...jeśli to ma być koleżeńska przysługa-to bierz za paliwo i nic ponad to- traktuj ludzi-jakbyś sam chciał być traktowany-koleś na pewno ma sporo wydatków,wiec w takiej sytuacji dobry jest umiar-jeśli dostaniesz coś ponad to-dobrze,ale pamiętaj,że jak jego policzysz-tak i on kiedyś Ciebie może policzyć...
Rekomendowane odpowiedzi