ciasnyWiesiek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Miałem juz b6 tylko sedana, ktorego nabylem pod wpływem chwili bo od razu chcialem avanta. wreszcie sie trafilo i jest: :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> *rok 2003 *tempomat *pełny fis *18"RS6 *przyciemniane lekko szyby *4 elektr szyby + lusterka *malowane dokładki Przeprowadzone modyfikacje: -grill gorny i dolny czarny mat -demontaz oznaczen na klapie tylnej -zawieszenie gwintowane Raceland -czarne srodki lamp przednich -żółte halogeny -demontaz relingow -listwy na wzor S4 czarny mat -lusterka pomalowane w czarny mat -wycieraczki AREO -galka sline z A3 -kierownica b7 sline -felgi 19' z bmw x5 9J -remap dodatkowe kilka konikow zawsze sie przyda -sufit w ala alkantarze -dekory w "piano black" Przeprowadzone wymiany: -rozrzad -wahacze przod FEBI -ORI poduszki silnika -tarcze tył wraz z przewodami -ORI termostat -ORI czujnik poduszki bocznej od strony kierowcy DUBSHED 2012, BELFAST, NORTHERN IRELAND foto by Mlody_Drog i Rafal thx:-)
Gość Damian A4 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 nie wiem czy zauwazyles ale kierownica jest nie z tej stronyy
ciasnyWiesiek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 nie wiem czy zauwazyles ale kierownica jest nie z tej stronyy zauwazylem ale mi to calkiem pasuje
A4_Dominik_WAW Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Heh nieźle, niechciany sedan to u Ciebie więcej sedanów niż avantów bo w PL to trzeba polować na sedana a avantów bez liku. Co do skrzyni to masz albo awx albo avf Wstaw fotki które można powiększyć.
ciasnyWiesiek Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2011 oj o avanta bardzo ciezko no chyab ze ostro przeplacony a tak trzeba ciagac z uk tutaj sedanów jak mrowków :> :>
Tony Stark Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No w koncu szwagier masz porzadne autko Silnik AWX a nie AWF( bo takich nie bylo) Pare modow sie zrobi i bedzie eleganco
Bieniek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dzialaja Ci spryski?? Co robi przycisk do regulacji swiatel przy xenie i spryskach? Ale i tak graty autka.
Miszka82 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 przydałyby się jakieś lepsze foty Heh nieźle, niechciany sedan to u Ciebie więcej sedanów niż avantów bo w PL to trzeba polować na sedana a avantów bez liku. Co do skrzyni to masz albo awx albo avf Wstaw fotki które można powiększyć. chyba chodziło o silnik
ciasnyWiesiek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Dzialaja Ci spryski?? Co robi przycisk do regulacji swiatel przy xenie i spryskach? tak jak juz mlody podsumowal to ze pakiet zima tzn same spryski ori a xenon dokladany niestety bez samoregulacji przydałyby się jakieś lepsze foty lepsze foty bede jak auto sie poprawi bo maska i zderzak do malowania
probi101 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Co do Avantów to najwięcej szło z Niemiec na firmę, dlatego ich pełno w PL teraz.. Szybciej trafi sie dobrze wyposażonego Avanta niż sedana.
reikeb Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Co do Avantów to najwięcej szło z Niemiec na firmę, dlatego ich pełno w PL teraz.. Szybciej trafi sie dobrze wyposażonego Avanta niż sedana. Dokładnie i to jest ból znaleść fajnego sedana w PL, bo z avantem to mniejszy problem :/ Furka całkiem ok taka seryjka do modów Oby dobrze się sprawowała
probi101 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Duże możliwości do modów.. Będziesz zadowolony, a najbardziej to na stacji :>
LortG Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Co do Avantów to najwięcej szło z Niemiec na firmę, dlatego ich pełno w PL teraz.. Szybciej trafi sie dobrze wyposażonego Avanta niż sedana. Dokładnie i to jest ból znaleść fajnego sedana w PL, bo z avantem to mniejszy problem :/ Furka całkiem ok taka seryjka do modów Oby dobrze się sprawowała No mam wrażenie, że jeździ ich teraz masakrycznie dużo (avantów) !!! ;/;/;/ Graty furki!
grzes1150 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 z uwagi na posuche na rynku i promocje w sasiedniej wieosce nabylem sedana awf w atrakcyjnej cenie (troszke do pomalowania ) no i stalem sie posiadaczem niechacianego sedana jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma !!! Nie ma nic gorszego jak kupić auto i od razu być z niego niezadowolonym :gwizdanie: Też mam xenon a dokładniej bixenon i spryski i też mam regulacje świateł z wewnątrz ale nie działa
Chuck Norris Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ładna podstawa do modów . Twój nick mnie rozwala
ciasnyWiesiek Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Twój nick mnie rozwala uwazaj bo jak nie chcesz gadac to poznamy sie.. od d*py.. strony!!!!
kkam Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 lampy masz oryginalne xenony czy dokładanego hida? bo widzę, że masz regulacje wysokości.
kkam Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 no tak, była o tym mowa, ale mi chodzi o to czy oryginalne lampy xenonowe czy zwykle i dołożony hid [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 17:40_________________________________________________Bo niektórzy wstawiają cale lampy xenonowe, zamiast bawić sie w rezanie hida
Gość Damian A4 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Twój nick mnie rozwala uwazaj bo jak nie chcesz gadac to poznamy sie.. od d*py.. strony!!!! :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi