Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] IC od 2.5 tdi ? Czy to ma sens ? A może cos innego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam sie nad montazem ic od 2.5 tdi ? Czy to ma sens ? Chodzi mi glownie o normalne koszta i o to zeby go nie bylo widac ? Jakie koszta ?

Opublikowano

załoz sobie FMIC 14 cm... kolega wirus go ma i z przodu nic nie widac.. jedynie trzeba belke podciac o jakis 1 cm. spokojnie wydoi na mody pod 200 KM

Opublikowano

Za duzo przerobek,jeden ic z 2.5 ma podobna pojemnosc co w 1.9.Bez sensu pomysl.

Opublikowano

Za duzo przerobek,jeden ic z 2.5 ma podobna pojemnosc co w 1.9.Bez sensu pomysl.

Odnosnie tego 2.5 to nie chodzi mi o jeden centralny tylko o lewy i prawy. Jeden juz mam, dokladam jeszcze jeden tak zeby wiadac nie bylo ? TO tez odpada ?

Opublikowano

Laguna a ty jaki zamontowales ? Widac go ?

Opublikowano

Odnosnie tego 2.5 to nie chodzi mi o jeden centralny tylko o lewy i prawy. Jeden juz mam, dokladam jeszcze jeden tak zeby wiadac nie bylo ? TO tez odpada ?

W 2.5 sa poloczane rura przez pas przedni.I dzialaja tak jakby byl jeden wiekszy. Szybciej szykaj bocznego od 2.0.

Opublikowano

Laguna a ty jaki zamontowales ? Widac go ?

co to pokazywac nie zmiesci sie i tyle do B6 ;( probowalem z 2 lata temu chyba :decayed:

IMG_5060.jpg

Opublikowano

W 1.8T boczny IC jest sporo większy od tego w 1.9tdi :naughty:

2.5tdi ma dwa ale za to malizny :thumbdown: [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 13:21_________________________________________________1.9tdi

c71e9a1958dd5e5amed.jpg

2.5tdi

36fbfbd91b230035med.jpg

1.8t

83550d54e3ff2b3fmed.jpg

1.8t BEX

d30f5849d901bd98med.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to tylko FMIC. zrobiony z głowa i bedzie wygladac na serie

Opublikowano

Wlasnie o to chodzi tylko dla kazdego pojecia glowa ma inny wymiar. Ja chce zeby tego nie bylo widac. :kox: czyli fmic... Hmmm Robert z Tune-Up moze cos wymysli :)

Opublikowano

To może ja się podepnę pod temat, jak się mają wymiary IC z AJM B5 do IC w 1.8T w B6? W ETCE nie znalazłem wymiarów IC. FIMC mi nie odpowiada, wolał bym by to było całkowicie nie widoczne.

Opublikowano

W etce po fotkach od razu widać że w 1.8T jest sporo większy.

Opublikowano

No dobra a co sadzicie o ic z brd ??