Matysss Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 jeśli mogę spytać to jaki grill proponujecie ??
michu93 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 jeśli mogę spytać to jaki grill proponujecie ?? s4, rs4, albo chociaż poliftowy. może być ramka na czarno
Armi Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Pisałem już dawno temu nie baw się w malowanie maski bo wyjdzie festyn. Zamiast tego można było pomalować klamki. Najbardziej irytujące jest padające tutaj słowo "german" i to wheel whores na zderzaku. Teraz nawet do kołpaków albo 15" przykleja się serduszko wheel whores. A germanem nazywa lekko obniżone auto. Jeszcze ramki klubowe na aucie shame!
Kowi87 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ponieważ wheel whores stało sie tak znane że niebawem wlepy w tesco będzie mozna kupić A ja bym nie rezygnował z tylnej klapy czarnej tylko do kompletu maznął dach na czarno, grill na choćby polift zostawiajac tyko znaczek w chromie, progi zmienic na S4, albo fabryke w kolor i tą felge na cos sensownego zmienić, lampy pół bidy mogą zostać :gwizdanie:
Matysss Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 w słowie german chodziło mi że niemieckie auto !! ludzie german to nie tylko zglebione auta tak że dokładki zderzaka trą o nasze piękne dziurawe drogi!! German po prostu chodziło mi o niemiecką markę nic więcej po za tym typowy german style pasuje moim zdaniem tylko do golfów i bmw , audi to limuzyna ! takie jest moje zdanie dziękuje !
Kowi87 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 aaa i zapomniałem jeszcze jeśli zostawisz czarną klape to pozbądź sie tej listwy chromowanej klamki w kolor i coś z tego bedzie :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Qrcze kolorek za***isty ale... -progi chyba za duzo w need for speeda grales :gwizdanie: -klapa pomaluj w kolor autka i ten chrom na klapie :doh1: -grill w tym wypadQ ruszt do wymiany na co najmniej polift -serduszko na zderzaQ nie do tych felg ale felgi ogolnie ladne a te klamki w kolor i bylo by git kolego...pokaz kolegom swoje wnetrze
DiAMOND Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Matysss Możesz przedłużyć tego paska od przedniego zderzaka aż do tylnego i byłby taki pasek wzdłuż całego samochodu
abdul81 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 i zmień opis na coś innego zamiast german i będzie git bo to najbardziej sie w tym wszystkim gryzie.
vauxhall95 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 no audi jest niemieckie.I temu modelowi Audi jest poswiecone te forum.A jak zauwazyles nikt na poczatku nie pisze German np a4 afn.Bo to wiadome.
Ciepły Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Kolego auto Kiedy zawitasz na spoty KCH ? :gwizdanie:
RafuZG Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 mi się np podoba czarna klapa na aucie z innym kolorem, może dlatego że w moim mieście parę aut tak ma zrobionych i już się przyzwyczaiłem, jak masz klapę i maskę na czarno to polec dach przy okazji aha i szyby przyciemnij to wtedy będzie miało sens, ale progi porażka Alusy też
Rekomendowane odpowiedzi