Opublikowano 8 Grudnia 200817 l Ludwik i szczotka do zębów ..zjechana po 4 lata używania studenckiego
Opublikowano 8 Grudnia 200817 l raggaman Ludwik i szczotka do zębów ..zjechana po 4 lata używania studenckiego oplułem monitor :polew:
Opublikowano 8 Grudnia 200817 l A miałem dzisiaj umyć OOOO - teraz zbieram brud dalej i za parę dni pokaże zwycięskie zdjęcie
Opublikowano 8 Grudnia 200817 l raggaman Ludwik i szczotka do zębów ..zjechana po 4 lata używania studenckiego oplułem monitor :polew: To dobry znak ... jak wygrasz konkurs..to autor tematu zafunduje Ci komplet pucujący czyszczący do komputera klasy PC A miałem dzisiaj umyć OOOO - teraz zbieram brud dalej i za parę dni pokaże zwycięskie zdjęcie Tylko pamiętaj , że Twoje auto musi być umoru...ubrudz... ujebane na maxaaaaaa po sam dach :kox: Ja tez zapuszczam niebieskiego
Opublikowano 8 Grudnia 200817 l podoba mi sie ten konkursik,ostatno bylo troche sniegu tutaj,ale nie moglem patrzyc na tak ujebane auto,nie wytrzymalem i w nocy pojechalem umyc,bo rano potrzebowalem gdzies jechac,ale teraz sie powstrzymam-aaaa mam pytanko,czy srodek auta tez sie liczy-mam dwoch synow i oni by zadbali o to,zeby tata wygral-to jak?
Opublikowano 8 Grudnia 200817 l A miałem dzisiaj umyć OOOO - teraz zbieram brud dalej i za parę dni pokaże zwycięskie zdjęcie mnie nikt nie pobije
Opublikowano 8 Grudnia 200817 l A miałem dzisiaj umyć OOOO - teraz zbieram brud dalej i za parę dni pokaże zwycięskie zdjęcie mnie nikt nie pobije to się pochwal [br]Dopisany: 08 Grudzień 2008, 20:58_________________________________________________Ja teraz też nie myje budy
Opublikowano 8 Grudnia 200817 l to się pochwal zobacz zdjęcia z tamtego roku, teraz jeszcze nie ma bo za czysty :gwizdanie: