michu93 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 może tak, ja pamiętam jak na początku marca się tu zalogowałem to kojażę to auto :>
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Flyer Dziś Michała afto było tak uwalone , że nie można było odczytać numerów rejestracyjnych :kox:
tomaszu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zdjęcie nie oddaje rzeczywistości, ale tak się prezentuje artystyczny, jednodniowy* brud na moim aucie: Po opłukaniu wodą: _________________________________________________ *) Jednodniowy - dosłownie, bo rano auto było na myjni...
Iverson Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 padłem na ryj masssakra , jedna wielka kupa :polew:
WiesiekM Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Chyba dostał się w zasięg rozrzutnika
tomaszu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Chyba dostał się w zasięg rozrzutnika Można tak powiedzieć - rozrzutnik marki Opel Omega.
mcm Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Chyba dostał się w zasięg rozrzutnika Można tak powiedzieć - rozrzutnik marki Opel Omega. czyli specjalnie pod konkurs na forum
grippen Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 no to chyba mamy zwycięzce :polew:
rtocki Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 kurcze powinien poczekać aż ładnie przyschnie
tomaszu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 czyli specjalnie pod konkurs na forum Nie, to był przypadek. Znajomy zaparkował obok w błocie i próbował z niego wyjechać... Niestety nie mogłem poczekać aż wyschnie - musiałem wyjeżdzać.
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 no jak się nie wie gdzie parkować to tak się kończy :gwizdanie: swoją drogą to to nie bierze udziału w konkursie bo brud nie jest zdobyty i przechowywany na aucie podczas podróżowania nim po drogach ino na jakimś zaj***m błotem parkingu.....
tomaszu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 no jak się nie wie gdzie parkować to tak się kończy :gwizdanie: swoją drogą to to nie bierze udziału w konkursie bo brud nie jest zdobyty i przechowywany na aucie podczas podróżowania nim po drogach ino na jakimś zaj***m błotem parkingu..... Krzyniek, Ty to jak zwykle. No witki mi opadły... Powinieneś zostać klubowym TATUSIEM.
krzyniek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 no jak się nie wie gdzie parkować to tak się kończy :gwizdanie: swoją drogą to to nie bierze udziału w konkursie bo brud nie jest zdobyty i przechowywany na aucie podczas podróżowania nim po drogach ino na jakimś zaj***m błotem parkingu..... Krzyniek, Ty to jak zwykle. No witki mi opadły... Powinieneś zostać klubowym TATUSIEM.
freon Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Kot sąsiada zjadł za dużo nieświeżej ryby i na zakręcie między posesją tomaszust'a, a kuwetą nie wytrzymał Tyle, że ten kot, to jakiś tygrys, czy raczej prapłaz z pobliskiej rzeki? Meeeega brudas, lecz studyjny, wersja concept, bo ten brud jest nawet trójwymiarowy, a te nasze wyżej starają się jednak mimo wszystko trzymać w płaszczyźnie lakieru...
michu93 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 co jest ludzie, śniegu u was brakło? brudźcie swe fury
Rekomendowane odpowiedzi