adam7 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 witam wszystkich. mam problem ze wzmacniaczem, prawdopodobnie się spalił choć nie wiem czemu??? i teraz pytanie, na alegro są hermana i bose, czy jak kupię komplet bose(wzmacniacz, głośnik, obudowa) to będzie pasowało? trzeba coś przerabiać? szukałem trochę na forum ale konkretnej odpowiedzi nie znalazłem, z góry dzięki za podpowiedź
probi101 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Obudowa jest ta sama, będziesz musiał zrobić nową skrętkę i poprzepinać piny. Poniżej masz link jak to zrobić http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=93747.0;highlight=bose
adam7 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2011 dzięki za pomoc. tylko czy warto? może tylko zmienić wzmacniacz?
wrclaguna Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 dzięki za pomoc. tylko czy warto? może tylko zmienić wzmacniacz? Wszystko zalezy od portfela jak chcesz to zakladaj BOSE
Stichy Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 A jak chcesz wzmacniacz to mam do sprzedania
DeeJay_Kill Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 już sama przekładka wzmacniacza dużo daje, jednak jeżeli znajdziesz subwoofer od Bose, to możesz śmiało przekładać. Będziesz miał jakieś 5h roboty, żeby to dobrze zrobić, ale warto :>
Rekomendowane odpowiedzi