bakrzych Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam! Proszę o radę, wymontowałem właśnie akumulator z samochodu i nie mogę zamknąć wszystkich drzwi oprócz drzwi kierowcy-centralny nie dziala. Czy jest jakiś sposób, żeby je pozamykać od środka?
adamq Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 A gdybyś podłączył akumulator, nie zamykał maski, zamknął auto centralnym (kluczykiem w drzwiach kierowcy), odłączył akumulator i potem za pomocą kluczyka otwierać i zamykać tylko drzwi kierowcy?
MarEsp Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 1.Zamontuj aku spowrotem 2. wejdź do środka i zamknij od wewnątrz cenralnym zamkiem wszystkie zamki 3.po zamknięciu naciśnij klamke od wewnątrz dzwi kierowcy - cycek wyjdzie tylko w tych drzwiach 4. wymontuj aku 5. zatrzaśnij klapę nad silnikiem 6. kluczykiem zamknij drzwi kierowcy - cycek sie schowa. 7. po naładowaniu aku w odwrotny sposób kluczykiem otwówrz drzwi kierowcy - otwórz klape silnika od wewnątrz i zalóż akumulator
bakrzych Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2008 mam rozumieć, że bez akumulatora nic nie zdziałam, szkoda bo nie chce mi się go znowu targać. Mam nauczkę, na przyszłość będę wiedział. Dzięki Panowie, można zamknąć
miro_x Opublikowano 4 Stycznia 2008 Opublikowano 4 Stycznia 2008 cycek wyjdzie tylko w tych drzwiach Tyle że w B6 "cycków" nie ma.
Musashi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 niestety wszystko elektryka, zorganizuj sobie jakies baterie ktore dadza 12V,central duzo pradu nie pobiera, chociaz w sumie powinien dzialac nawet na baterii 6F22 (9V).
Rekomendowane odpowiedzi