sikszak Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Witam, w 2009r. kupiłem audi a4 przesiadając się do niej z polówki 6N. MODEL: Audi a4 b6 z 2003 roku (modelowo 2004) SILNIK: 1,9 TDI (AVF) MOC: 131 KM MODY POD MASKA: jeszcze nic nie zrobiono oprócz założenia osłon silnikowych ZAWIESZENIE: założone zawieszenie od wersji s line obniżające o 20mm UKLAD HAMULCOWY: seryjny KOLA: 18" oryginalne od audi a8 NADWOZIE: w kolorze czarny metalik. Założony z tyłu zderzak firmy MS Design dedykowane do tego modelu (żaden laminat tylko pradziwy ABS) z przodu od wersji s line WNETRZE: - skrzynia manualna 6 biegowa - 6 Airbagów w tym dwie kurtyny - tempomat - pełny fis (wskazania spalania chwilowego, średniego itp) wyświetla też informacje z radia RDS - multifunkcyjna skórzana kierownica - skórzana gałka zmiany biegów (s-line) i ręczny - 2 x podłokietnik (przód i tył) - dwustrefowa klimatyzacja - fotochomowe lusterko wsteczne - funkcja AUTO na włączniku świateł czyli automatycznie włączenie świateł gdy robi się ciemno (u nas mało przydatna funkcja jak cała dobę się jeździ na światłach) - funkcja: coming/leaving home - doświetlanie dojścia do garażu lub domu - pełny pakiet oświetlenie - podświetlane klamki i miejsca pod nogami naweiwy, popielniczki itp. - elektryczne lusterka - elektryczne szyby ale niestety tylko w przednich drzwiach AUDIO: seryjne radio Audi Concert II seryjne 7 głośników i subwoofer zasilane seryjnym wzmacniaczem + 2 głośniki w przednich drzwiach firmy Infinity + dodatkowy wzmacniacz zasilający przednie głośniki i sub w bagażniku Zmiany przeprowadzone: założone zawieszenie od s line obniżające zawieszenie o 20mm pomalowane dokładki zderzaków i listwy drzwiowe założone spryskiwacze mgiełkowe założone ORI oświetlenie LED tablicy rejestaracyjnej tylnej zmienione zderzaki na MS Design potem na s line założone felgi 18" (zmiana z 17") założony podwójny wydech od 2,5 tdi (najpierw z końcówkami od 1,8 T następnie zmienione na ultery) Przednie fotele założone od wersji sport ze sterowanymi elektrycznie lędźwiami Założone tylne tapicerki z roletami. PLANY NA PRZYSZŁOŚĆ założenie RNS E (tunel 2 din już założony) założenie tylnego zderzaka s line na dwie rury z PDC tylna półka z roletą listwy drzwi s line jakiś virus silnika maję innych uzależnionych od finansów Audi po zakupie prezentowało się tak: Potem zaczęły się modyfikacje: poniżej zdjęcie po uporządkowaniu komory silnika Założyłem kilka osłon z innych wersji silnikowych: auto na sezon 2011 wyglądało tak: z przodu i tyłu zderzaki ms design założyłem też 18" felgi od audi a8 z oponami 225/40/18 Zmieniłem tapicerkę tylnych drzwi na wersję z zasłonkami przeciwsłonecznymi no i na koniec zdjęcie wnętrza. Było tak: . Uploaded with ImageShack.us jest tak: NA sezon 2013 auto wygląda tak:
kadafi Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 fajny czarnuch tylko by sie lepsza fela przydala no i na glebe
salata Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 widze za masz felgi na ktore poluje masz moze jakies zdjecie z boku na nich?? fajnie wyglada
wroclav Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Wrzuć do środka welurowe dywaniki bo guma szpeci wnętrze moim zdaniem. Powodzenia i
marec-ki Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ładna sztuka plusik za rolety w drzwiach i podwójny wydech
Młody_drog Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Chcesz dolny grill s line? Zaoferuj cenę to rozpatrzę Poza tym to ładna Tylko środek trochę słaby :/
sikszak Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 fakt środek słaby ale powoli do przodu. Kończę wygląd zewnętrzny zacznę wnętrze. mlody_drog kratkę chętnie przyjmę od Ciebie za 200zł?? Masz w chromie czy w black?
Młody_drog Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Mam black bo sam malowałem, ori był chrom. Co do ceny to nie jestem pewien. za 250zł mógłbym puścić Jeden mankament jest taki, że pęknięty jest jeden zaczep z tyłu ale u mnie już tak jeździ prawie rok i nic się nie stało
David Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 bardzo podobne audi do mojego przod ´s-line tyl ms design tylko ze ja jeszcze nie zamontowalem z profilami na 2 wydechy mimo ze dokladke mam juz z pol roku. zmien koncowki wydechu na wieksze np 90 lub 100 i lotke na klape ala s4 ale ogolnie pozytywnie mnie zaskoczyles bo wchodzac w ten watek mowilem sobie pewnie kolejny Avant b6 golas i totalna seria bo takich watkow to 80 % a tu czarny sedanik
AUDI_A4_2.5TDI_V6_180KM Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 zewnętrze mistrzowskie, środek słaby. szerokości pozdrawiam
bryleks Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Hmm... nie widziałem Cię jeszcze na mieście bo ja też DSW pełną gębą jestem Ładne te zderzaczki masz
sikszak Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 jak mogłeś mnie nie widzieć jeżdżę tutaj codziennie. Musimy się kiedyś zmówić na oglądanie aut
Gość Damian A4 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 widze za masz felgi na ktore poluje masz moze jakies zdjecie z boku na nich?? fajnie wyglada Coś to mam takie fele od 8 na sprzedaż Ładne b6
bryleks Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 jak mogłeś mnie nie widzieć jeżdżę tutaj codziennie. Musimy się kiedyś zmówić na oglądanie aut No wiadomo !!! Taki zderzak od razu bym zapamiętał bo sam go mam w planach
Rekomendowane odpowiedzi