ToMMi Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Musiałbym troszke dolać płynu do wspomagania kier. w A4 1.8T 95r. (nie wymienić!) ale nie wiem jaki tam jest wlany... Jaki mam dolać i jak sprawdzić jaki jest, z góry dzieki za odp., PZDR
Pikuś Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Proponowalbym wymiane, nie zaszkodzi. Wiesz czy byl wogole wymieniany?
alfuta Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 czesc!! wymień i nie bedziesz sie martwił i zastanawiał jaki tam jest. Kupiłem org FEBI_1 litr za 30 PLN - ta cena jest OK
Hugo Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 czesc!! wymień i nie bedziesz sie martwił i zastanawiał jaki tam jest. Kupiłem org FEBI_1 litr za 30 PLN - ta cena jest OK W Skodzie ten sam mają po 20zł
alfuta Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 czesc!! wymień i nie bedziesz sie martwił i zastanawiał jaki tam jest. Kupiłem org FEBI_1 litr za 30 PLN - ta cena jest OK W Skodzie ten sam mają po 20zł :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: w takim razie ta cena nie jest OK - dałem się oskubać - nie rób tego, kup za 20 i wtedy bedzie dopiero OK
Lukas Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Spusć płyn i im oddaj wtedy bedzie Ok :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi