ps2snake Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Witam, noszę się z zamiarem nabycia felg 9J 16" ET45, opona jaka przyjdzie to 205/55. Pytanie czy podejdzie to do b5 ??
!Tommy Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 nie beda wystawaly. nie wiem tylko jak wnetrza czy nie bedzie tarło. ale to zaraz ktos sie wypowie jeszcze
bartolomei Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Bez gleby powinno być w porządku, u mnie po obniżeniu auta opona tarła o sprężynę przy tylnym kole.
ps2snake Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 No niestety ale bez gleby to ja nie jezdze :gwizdanie: narazie mam -65mm. W takim razie musialo by byc 8J i etw granicach 35 ?? Jakie masz teraz kolo i obnizenie ??
Kowi87 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Według mnie to z przodu bedzie tarło 9" i et45 nie ma bata żeby nie tarło od wewnatrz :gwizdanie: bedziesz musiał dać dystans, noi syta gleba, pozatym takie rozwiazanie nie wiem co ma na celu ta felga z oponą jaką tam podałes bedzie srednicą mniejsza od dedykowanej, powiększy sie szpara miedzy błotnikiem a oponą(to zredukujesz gwintem) ale za to zmniejszy sie prześwit podwozia bo koła beda mniejsze wiec bedziesz tarł :gwizdanie: przynajmniej ja to tak rozumuje Nie lepiej wsadzic jakąs 17ke o tych parametrach
ps2snake Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 O 17" rowniez mysle a na to oponka 195/45 Średnica jak średnica a jakie najodpowiedniejsze ET i szerokość aby nie tarło o springi przy 8J?? Bo podwoziem to ja lubie trzec i przeswit jak sam napisales jest malo istotny bo jak co to sie gwintu skreci jeszcze :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 O 17" rowniez mysle a na to oponka 195/45 Średnica jak średnica a jakie najodpowiedniejsze ET i szerokość aby nie tarło o springi przy 8J?? Bo podwoziem to ja lubie trzec i przeswit jak sam napisales jest malo istotny bo jak co to sie gwintu skreci jeszcze :gwizdanie: ja bym szukał czegos miedzy et30-35, z tym ze 17ke, 16ka moze okazać sie za mała i bedzie śmiesznie to wyglądało :gwizdanie:
ps2snake Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Opublikowano 2 Maja 2011 No 16" raczej odpadnie... wiec trzeba szukac 8x17 Dzieki bardzo za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi