gelus Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 okazuje sie ze moje auto zalapalo sie na akcje serwisowa wymiana cewek posiadam auto a4 3.0 V6 ASN z 2004 roku proponuje udac sie posiadacze tego silnika i sprawdzic czy akcja serwisowa obejmuje ich auta, wiem ze dotychczas trafialo na 1.8T moje juz po wymianie:) pozdrawiam i powodzononka
tomaszw Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Gdzie można sprawdzic czy moje 1.8T załapuje sie na akcje serwisową? Czy trzeba byc 1 właścicielem?
gelus Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 jedz do serwisu, po numerze vin Ci sprawdza, akcja serwisowa nie jest przypieta do wlasciciela tylko do auta, ja mialem auto sprowadzone z DE
ghost1717 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 jakie miałes koncowe numery cewek które CI wymienili ??? pozdro
gelus Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 niestety nie bede kojarzyl numerow cewek... nie pomoge..
tomaszw Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Faktycznie, wczoraj wysłałem zapytanie, a dziś już jestem umówiony na wymiane w ASO AUDI. PS A może założyć nowy temat o akcjach serwisowych. Ja o tej akcji dowiedziałem sie przypadkiem, a szkoda z tego nie korzystać.
ghost1717 Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 cholera mam całe wiadro starych cewek od swojego audi różnią sie koncowym oznaczeniem... to nic nie będzie z tego wiadra złomu ?
gelus Opublikowano 3 Maja 2011 Autor Opublikowano 3 Maja 2011 heheh moze umieszcza Cie w galeri jakiejs;P z tego co ja wiem ja w dojczlandach mialem juz raz wymieniane cewki w serwisie, pytanie czy wtedy tez byla akcja serwisowa czy wlasciciel sobie wymienil je sam... idz podaj vin zobacz, moze i wymienia Tobie tez a przy okazji dowiesz sie jakie numery cewek przechodza akcje
marek5151 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Ja też przypadkiem załapałem się na akcję serwisową będąc w ASO z innego powodu (2.0 TFSI 2005r). Niestety jedna z cewek nie poczekała i padła mi 2 tyg. wcześniej. Musiałem sam wymienić .
dawid2300 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Potwierdzam ja również załapałem się na wymianę wszystkich 6szt w ASO Rzeszów polecam zadzwonić i popytać,
kolunio Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 jak to jest z tymi akcjami serwisowymi co ja też mogę się zalapać ,jak to działa
gelus Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Opublikowano 9 Lipca 2011 przeciez kolego temat walkowany... bierzesz dowod rejestracyjny, jedziesz do serwisu audi, podajesz dowod, pytasz sie o wymiane serwisowa cewek, sprawdzaja, umawiaja CIe kiedy Ci pasuje, zaprowadzasz, czekasz 30 min i cewki wymienione...
TFSI_fan Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Powaga??, takie to proste ?? Bez pytań skąd sprowadzony, itd/itp.??
wilku323 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 jestem ciekawy czy akcja serwisowa obejmuje auto sprowadzone z USA
kolunio Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 witam ja już byłem na akcji serwisowej wymienili mi ale tylko 5 cewek powiedzieli że jedna 1 jedna cewka ma inny numer nie ma jej na liście do wymiany trwało to 1 godzinkę pozdr
sgx Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Akcja dotyczy równiez silnika 2.0, alt wczoraj mi sie jedną cewka skończyła, więc postanowiłem sprawdzić już jestem umówiony na wizytę, mam nadzieję, że przynajmniej ta uwalona zostanie wymieniona Sent from my Desire HD using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi