wiraż1610 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Wczoraj podłączyłem się moim vagiem pod stare Audi 80 b4 1.9 TDI 90 KM z 94. Podłączyłem się pierwszy raz na redukcji. Podłączenie było prawidłowe białe do białego czarne do czarnego. Nie mogłem się połączyć. Wyskakiwał mi cały czas problem z brakiem komunikacji z autem, wiec odpuściłem. Obecnie nie mogę połączyć się z żadnym autem. Wcześniej interfejs chodził ładnie. Wyczułem z tego pudełka interfejsu zapach jakby spalenizny. Otworzyłem go i zapach jest bardzo mocny. Czy mogło dojść do jakiegoś zwarcia spowodowane ową 80? Czy może fejs był kiepskiej jakości?
przemik Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Jesli linia K i L byly zwarte to juz po herbacie.... moglo tak sie zdarzyc...
chudineze Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Wystarczyło, że odwrotnie na przejściówce odwrotnie wpiąłeś te wtyczki (marana jakość tych przejściówek i da się odwrócić i zapiąć) nie mówię o kolorach to fejs to kosza lub możesz spróbować go zregenerować jeśli wogóle go widzi komp. Opis naprawy jest na forum.
lukjar7 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 ja linie k z l zamienialem, k i l mostkowalem i fejs mi działa do dzisiaj
vauxhall95 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Jesli linia K i L byly zwarte to juz po herbacie.... moglo tak sie zdarzyc... chyba + z - to tak k i l nie spali przynajmniej u mnie nie
Rekomendowane odpowiedzi