robaq Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam, Jak w temacie, nie grzeją mi szyby boczne w bagażniku. Szyba tylna i lusterka grzeją. jest na to jakaś rada?
alvaro Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 a kto powiedział że to ogrzewania ?? to są anteny... no chyba że masz co innego niż u mnie... najlepiej wrzuć foto
Musashi Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 e no hehe, tak dobrze to nie ma. w bocznych tylnych szybach sa tylko anteny. w B6 nie ma opcji ogrzewanych tylnych szyb. heh wogóle nie ma opcji ogrzewania żadnych bocznych szyb.
letallec Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 he, he, to ja też już jestem mądrzejszy
robaq Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2008 Wielkie dzięki, a już myślałem że nie działa . Pierwszy raz się z tym spotkałem że anteny są na szybach. Ciekawe czym mnie jeszcze zaskoczy, bo to moje pierwsze AUDI.
Musashi Opublikowano 7 Stycznia 2008 Opublikowano 7 Stycznia 2008 moje nie pierwsze ale ciagle mnie zaskakuje poczytaj dzial diagnostyka, zrob logi. sprawdz temperature silnika po nagrzaniu VAGiem( ew. wymien termostat), wymien na dobry olej (poszukaj jest sporo o olejach). i smigaj
Rekomendowane odpowiedzi