reikeb Opublikowano 28 Października 2013 Autor Opublikowano 28 Października 2013 Witam wszystkich jako że ostatnio mam trochę więcej czasu wiec dziś sie trochę ogarnąłem i w końcu wrzucę zdjęcia z jednej sesji, tej fajniejszej z drugiej jak będzie zainteresowanie ogarnę i też pyknę a jak nie będzie to nie Tak że ten : I tak dla beki Życze miłego oglądania
paput Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 ostatnie najfajniesiejsze tak sobie pomyslałem ze znaczki audi na deklach pasowałoby teraz w czerwień dać
Arkadiush Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 no nieźle nieźle ale ta kobiety wykorzystujesz dobre ujęcie
Artur82 Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 o ku...wa ale foty są Marecki można je wykorzystać i wrzucic na FB na konto B6 Division>??
PIXI Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Marek , no ja Cię nie pier*olę , foty :kox:
Kshyhu87 Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Nieźle :-D ale opony mogłeś zrobić jakimś "smalcem" hehe
reikeb Opublikowano 28 Października 2013 Autor Opublikowano 28 Października 2013 o ku...wa ale foty są Marecki można je wykorzystać i wrzucic na FB na konto B6 Division>?? Nie widze problemu wrzucałem na glosowanie do kalendarza to nie wybraliscie... i po części pomyślałem sobie że coś z Wami jest nie tak albo ze mną , lub też z modelką Nieźle :-D ale opony mogłeś zrobić jakimś "smalcem" hehe Wiem ale zapomiałem, generalnie opony musze nowe ogarnać na przyszły sezon A tak w ogóle to foty byly by wcześniej ale nie mam motywacji bo nikt nie zaglada do mnie i nie komentuje nic mam jeszcze foty z jednej sesji ale są duzo słabsze
spidzior Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Fajna sesja..... szkoda ze przy zdjeciach z modelkami trza sie szybko uwijac bo zaraz 'gapiow' pelno...
Wojtek_A4 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 gruuuuuba sesja:naughty:
MARCIN607 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Powoli robi się,mój,ulubiony temat. Bierz przyklad z H4mera i witaj się nimi z Div:decayed: Kiedy next sesja?
jedrekx Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 wrzucałem na glosowanie do kalendarza to nie wybraliscie... i po części pomyślałem sobie że coś z Wami jest nie tak albo ze mną , lub też z modelką Szefie.. ale przecież Twoje zdjęcie jest wybrane.. na miejscu 4. a 4 zdjęcia wchodzą do kalendarza..
reikeb Opublikowano 29 Października 2013 Autor Opublikowano 29 Października 2013 wrzucałem na glosowanie do kalendarza to nie wybraliscie... i po części pomyślałem sobie że coś z Wami jest nie tak albo ze mną , lub też z modelką Szefie.. ale przecież Twoje zdjęcie jest wybrane.. na miejscu 4. a 4 zdjęcia wchodzą do kalendarza.. Ale jako 4 zdjęcie którego praktycznie nie widac ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Powoli robi się,mój,ulubiony temat. Bierz przyklad z H4mera i witaj się nimi z Div:decayed:Kiedy next sesja? Mam jeszcze zdjęcia z jednej sesji to jak bede miał wiecej czasu to wrzuce a jak narazie sesje sobie odpuściłem bo auto cierpi na tym... ale może cos w ziem sie pomyśli
musti Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 wrzucałem na glosowanie do kalendarza to nie wybraliscie... i po części pomyślałem sobie że coś z Wami jest nie tak albo ze mną , lub też z modelką Szefie.. ale przecież Twoje zdjęcie jest wybrane.. na miejscu 4. a 4 zdjęcia wchodzą do kalendarza.. Ale jako 4 zdjęcie którego praktycznie nie widac ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Powoli robi się,mój,ulubiony temat. Bierz przyklad z H4mera i witaj się nimi z Div:decayed:Kiedy next sesja? Mam jeszcze zdjęcia z jednej sesji to jak bede miał wiecej czasu to wrzuce a jak narazie sesje sobie odpuściłem bo auto cierpi na tym... ale może cos w ziem sie pomyśli W moim kalendarzu będziesz na głównym a co do sesji to musimy się ustawić
Marcino87 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 wrzucałem na glosowanie do kalendarza to nie wybraliscie... i po części pomyślałem sobie że coś z Wami jest nie tak albo ze mną , lub też z modelką Szefie.. ale przecież Twoje zdjęcie jest wybrane.. na miejscu 4. a 4 zdjęcia wchodzą do kalendarza.. Ale jako 4 zdjęcie którego praktycznie nie widac ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Powoli robi się,mój,ulubiony temat. Bierz przyklad z H4mera i witaj się nimi z Div:decayed:Kiedy next sesja? Mam jeszcze zdjęcia z jednej sesji to jak bede miał wiecej czasu to wrzuce a jak narazie sesje sobie odpuściłem bo auto cierpi na tym... ale może cos w ziem sie pomyśli W moim kalendarzu będziesz na głównym a co do sesji to musimy się ustawić z Markiem czy jego laską malina
reikeb Opublikowano 30 Października 2013 Autor Opublikowano 30 Października 2013 wrzucałem na glosowanie do kalendarza to nie wybraliscie... i po części pomyślałem sobie że coś z Wami jest nie tak albo ze mną , lub też z modelką Szefie.. ale przecież Twoje zdjęcie jest wybrane.. na miejscu 4. a 4 zdjęcia wchodzą do kalendarza.. Ale jako 4 zdjęcie którego praktycznie nie widac ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ---------- Powoli robi się,mój,ulubiony temat. Bierz przyklad z H4mera i witaj się nimi z Div:decayed:Kiedy next sesja? Mam jeszcze zdjęcia z jednej sesji to jak bede miał wiecej czasu to wrzuce a jak narazie sesje sobie odpuściłem bo auto cierpi na tym... ale może cos w ziem sie pomyśli W moim kalendarzu będziesz na głównym a co do sesji to musimy się ustawić z Markiem czy jego laską malina Zostawie to bez komentarza
Nietykalny Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Reiken, a skąd ty te wszystkie kobiety bierzesz ??? Furka zacna i powodzenia w dalszych modach
reikeb Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nietykalny takie są zalety posiadania znajomego który jest fotografem z zawodu Tak wieć jak ma czas to odrobinę sobie go umilamy w taki oto sposób Spokojnie na 2014 jest juz kilka pomysłów na sesje, mianowicie sesja w warsztacie mechanicznym oraz mycie autka, tak więc będzie ciekawie a jak mnie odpowiednio zmotywujecie to nastąpi to od razu jak tylko ciepło sie zrobi:naughty: Mam też mały plan na sesje zimową , ale jak narazie zimy brak więc zobaczymy jak to będzie
Rekomendowane odpowiedzi