reikeb Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Opublikowano 15 Lipca 2012 Hej Hay Hello Jako że dawno nic nie pisałem w moim temacie to trzeba coś ruszyc Tak wiec w ruch poszło obszycie podłokietnika, ręcznego ilar gałki zmiany biegów skórą performowaną Poczyniłem też lekkie zakupy w kierunku lepszego grania, teraz tylko trzeba zebrać siły i znaleść czas na montaż Na przód zawita zestaw odseparowany Hertza HSK 165 + Narazie mój stary wzmacniacz Philipsa. Do tego kupiłem maty wygłuszające + gębke na drzwi Do tego dziś wziąłem się za renowacje dekielków do felg letnich bo były już zmęczone życiem , foty jak wszystko wyschnie ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Witam ponownie Jako że mój temat ostatnio odszedl w niepamięć postanowiłem dać znać o sobie że jednak caly czas coś sie dzieje a nie stoi w miejscu Ostatnio po polerce auta udało mi sie wkręcić na małą sesje z uroczymi Paniami Bez małych strat na lakierze niestety się nie obeszło ale chyba warto było Więc sami oceńcie : Oraz takie ooo : Miłego oglądania A i jak ktoś ogarnia temat to ciagle szukam wydechu od 2.5 TDI , oraz mam zamiar wziąśćsię ze montowanie FMIC-a tylko szukam informacji ile czego potrzeba i jak sie do tego zabrac, najlepiej jak ktos na forum składa gotowe komplety to bardzo prosił bym o kontakt. POZDRAWIAM !
jedrekx Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 jak uzyskasz zgodę autora fotek (chyba, że sam nim jesteś) to wysyłaj któreś do kalendarza
reikeb Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Opublikowano 15 Lipca 2012 Hmmm w sumie dobra opcja, tylko jeszcze wybrać musicie ale zagadam ;D to jest tylko nieliczna część zdjęć
major13 Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 widac ze serce wkladasz w to auto. szacun za dobrą robote bo moim zdanien wszystkie zmiany idą na plus.PS.podaj numer katalogowy tych pań to zapytam w ASO hehe
reikeb Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Opublikowano 15 Lipca 2012 Haha w ASO będzie z tym ciężko bo to limited edition
musti Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 a co to za jakieś sesje z modelkami nic się nie chwaliłeś
reikeb Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam, dawno nic nie pisalem wiec ostatnio w dbrodze do Lublina postanowiłem coś cyknać z myślą o kalendarzu w miesiacach zimowych Narazie cisza ale jak przyjdzie czas to zglosze
jedrekx Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 zgłaszaj, zgłaszaj.. bo zostały tylko zgłoszenia na styczeń i luty z miesięcy zimowych
reikeb Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 zgłaszaj, zgłaszaj.. bo zostały tylko zgłoszenia na styczeń i luty z miesięcy zimowych Dzięki za info, zgłoszonko poszło A tak apropo ostatnio BBS-y co mam na lato troche zrysowałem i bede brał się za ich renowacji, i tu moje pytanie jak myślicie zostawic je dalej w czarnym macie jak są czy może spróbowac na inny kolor ?
musti Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 zgłaszaj, zgłaszaj.. bo zostały tylko zgłoszenia na styczeń i luty z miesięcy zimowych Dzięki za info, zgłoszonko poszło A tak apropo ostatnio BBS-y co mam na lato troche zrysowałem i bede brał się za ich renowacji, i tu moje pytanie jak myślicie zostawic je dalej w czarnym macie jak są czy może spróbowac na inny kolor ? na różowo dawaj
reikeb Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Opublikowano 13 Lutego 2013 zgłaszaj, zgłaszaj.. bo zostały tylko zgłoszenia na styczeń i luty z miesięcy zimowych Dzięki za info, zgłoszonko poszło A tak apropo ostatnio BBS-y co mam na lato troche zrysowałem i bede brał się za ich renowacji, i tu moje pytanie jak myślicie zostawic je dalej w czarnym macie jak są czy może spróbowac na inny kolor ? na różowo dawaj Wiedziałem że moge na Ciebie liczyć Na złoto strzele
musti Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 zgłaszaj, zgłaszaj.. bo zostały tylko zgłoszenia na styczeń i luty z miesięcy zimowych Dzięki za info, zgłoszonko poszło A tak apropo ostatnio BBS-y co mam na lato troche zrysowałem i bede brał się za ich renowacji, i tu moje pytanie jak myślicie zostawic je dalej w czarnym macie jak są czy może spróbowac na inny kolor ? na różowo dawaj Wiedziałem że moge na Ciebie liczyć Na złoto strzele Możesz możesz Złote nie lepiej kolor albo chrom
reikeb Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 Myśle że chyba dalej będzie black jednak bo nie mam lepszych pomysłów
musti Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Myśle że chyba dalej będzie black jednak bo nie mam lepszych pomysłów :thumbdown: może grafit ?
reikeb Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 Myśle że chyba dalej będzie black jednak bo nie mam lepszych pomysłów :thumbdown: może grafit ? Myślałem nad grafitem ale do tych bbs-ów raczej nie bedzie pasować.... Wiesz całe autko jest robione na czarno, a te felgi na czarno fajnie sie prezentuja wiec pewnie tak zostanie chyba że jakieś natchnienie złapie Generalnie marzą mi sie skręcane czarne z polerowanym rantem A tak poza tematem przypomiał mi sie mały mod jakis czas temu a mianowicie reanimacja porysowanej popielniczki i tunelu pod lewarkiem, jak bedzie ciepło chce jeszcze boczki drzwi zrobic do tego jeszcze obszyłem ręczyn, podłokietnik i gałke zmiany biegów oraz mieszek Powoli zaczynam sie brać że przygotowanie felg do malowania -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dzisiaj zawitał do mnie nowy gadżet W sobote będzie rezanie i do tego mały servis bo coś siadło mi w drzwiach kierowcy, nie moge ich od środka otworzyć, pewnie drucik od klamki wyskoczył Pozdrooo
reikeb Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 Ciekawe skąd masz te listwy ale ładne Ciocia allegro Idealne nie są ale tragedii nie ma Skromny wujek Musti mi podrzucił temat
musti Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Ciekawe skąd masz te listwy ale ładne Skromny wujek Musti mi podrzucił temat oj tam oj tam szukam innych gratów
paput Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 jak bym wiedział że panie tak się do mojego byłego bbsa będą garnąć to bym ni huhu nie sprzedał
Rekomendowane odpowiedzi