michal20041988 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Witam mam dziwny problem z samochodem mianowicie jak jade 120/130 to trzesie mi calym samochodem a przy predkosci 140 i wyzej juz nie. Nie wiecie co to moze byc ??? [mod]Gdzie jest prefix!!!! - poprawiłem (kolejne wylądują w koszu)[/mod]
pmarcys Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 Ok a zakladajac ze kola sa ok (przekladka od innego A4) to co pozostaje?
A4_Dominik_WAW Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 To zależy skąd idzie to drżenie czy z układu kierowniczego czy z silnika ?
A4_Dominik_WAW Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A na nierówności masz taki głośne uderzenia ? Tak jak kolega pisze możliwe że łączniki stabilizatora.
Arturoo Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 łączniki są bardzo mocno odczuwalne na nierównościach (czyt.głośne)
erniorzegow Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Ja bym stawiał na koła i ich wywarzenie i czy są proste
przemekxxx123 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 mogą też być krzywe felgi i też będzie trzęsło...
Gość mmcv Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 wywaz se kola tylko w dobrym warsztacie no raczej ... poprzedni wlasciciel przy mnie wywazal kola w jakims warsztacie - takim wmiare... ale chyba wywazaja kola tylko do 90 :polew: . Dzis pojechalem do wujasa na porzadna wywazare i roznice byly kolosalne ... Wywazarka wywazarce nie rowna, takie wywazarki jak sa w 80% zakladow to niektorzy wyrzucaja na zlom Dobra wywazarka to od 100tys w gore a wiekszosc zakladow ma takie z odpadow za 10-30tys.
semi281 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Wywazarka wywazarce nie rowna, takie wywazarki jak sa w 80% zakladow to niektorzy wyrzucaja na zlom decayedDobra wywazarka to od 100tys w gore a wiekszosc zakladow ma takie z odpadow za 10-30tys. He he, wyważarka za 30 tyś z odpadów?? Jasne.
Gość mmcv Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Wywazarka wywazarce nie rowna, takie wywazarki jak sa w 80% zakladow to niektorzy wyrzucaja na zlom decayedDobra wywazarka to od 100tys w gore a wiekszosc zakladow ma takie z odpadow za 10-30tys. He he, wyważarka za 30 tyś z odpadów?? Jasne. nie no smieje sie ze dobra wywazarka ktora tak wywazy kolo ze nawet przy 200 bedzie ok kosztuje swoje i tyle. Kiedys wywazano mi kola 5 razy ... i przy roznych predkosciach pojawialy sie drgania , wiec wiem o czym mowie. Robilem to nawet w 2 roznych zakladach :gwizdanie: Niestety to nie polonezy czy fiaty i jak sie wpadnie na autobana i chce sie pocisnac to pojawiaja sie problemy przy wyzszych predkosciach ... Na codzien po drodze wystarczy Ci wywazarka u Pana Jana w stodole , ale jak nie masz nowych felg i opon (chociaz ztym tez jest roznie) to trzeba jechac do kogos kto ma przedewszystkim dobry sprzet. Jesli uwazasz ze wywazarka za 10k jest ok to Twoja sprawa. Ja jezdze w takie miejsca gdzie takich wywazarek sie pozbywa a ktos je potem skupuje - otwiera warsztat i wywaza kola jak te ktore wlasnie ponownie wywazalem ... Tyle w temacie
armando Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 jak ktos ma jakis proble z biciem wywazeniem czy krzywymi felgami zapraszam do mnie http://www.braciki.com.pl/
hornet Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Dobra wywazarka to od 100tys w gore Teraz do dołożyłeś do pieca :polew:
Miras200 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 a może tarcze hamulcowe maja bicie?np. kolega ostro hamował poczym wjechał w kałuże i się zdeformowały...
Gość mmcv Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Dobra wywazarka to od 100tys w gore Teraz do dołożyłeś do pieca :polew: no moze ciut przegiolem ale napewno nie 10-20tys Znajomy ostatnio kupowal to placil cos okolice 80tys
Rekomendowane odpowiedzi