Skocz do zawartości
IGNOROWANY

X Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska - Samociążek - POGADUSZKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...zbyt wczesny termin na podjęcie decyzji-ciekawa opcja-niektórzy jeszcze się nie otrząsnęli po BT,a tu już kolejny Zlocik :cool1:

Opublikowano

Zdaję sobie sprawę, że z zapisami jest niezły burdel czy nawet rozpier*** ale .... koniec końcem lepiej ( chyba :mysli:) jak jest zamęt i końcowo zlot jest z ilością osób ponad 100 a nie 26 :gwizdanie:

Oczywiście rozumiem, że pewne fakty ( jak np. termin opłaty) nie jest zależny tylko i wyłącznie od organizatorów, ale po prostu wskazuję te fakty jako niedogodne mające taki a nie inny wpływ na organizację zlotu :gwizdanie:

Koniec maja to wymysł ośrodka i czy tą zaliczkę miałbyś wpłacić 12 czy też do 31 to powiedz mi jakie to ma większe znaczenie :?:

Równie dobrze mogłeś się zapisać 30 i od razu wpłacić - na to samo wychodzi...

tak, też nad tym się ostatnio zastanawiałem, ale coś musi w tym być bo jednak zainteresowanie jest bardzo małe, no chyba, że uznać, że takie słabe zainteresowanie tłumaczyć czymś innym, ale ta dyskusja chyba ma na celu znalezienie i wskazanie głównych przyczyn :wink4:

na tę okoliczność przypomniał mi się stary polski dowcip:

-Wiecie dlaczego większość polaków dostaje wypłatę po 25 każdego miesiąca ?

-Żeby starczyło im do końca miesiąca

:tongue4:

Opublikowano

Hornet

Ja płacę jak wszyscy, więc o co chodzi :mysli:

Nie bardzo kumam :)

Opublikowano

A w ankiecie mozna tylko jedna pozycje zaznaczyc?

Opublikowano

A w ankiecie mozna tylko jedna pozycje zaznaczyc?

Zmieniłem na 3 opcje do wyboru :hi:

Opublikowano

To daj reseta jeszcze bo Ci co już głosowali to dodatkowych dwóch głosów oddać nie mogą :wink4:

Opublikowano

Wlasnie

Co do zaliczek to znam te problematyke. Rozumiem obie strony, bo organizator nie ma najmniejszej ochoty na zostac na kosztach siedziec, a z kolei zycie z kolei pisze takie scenariusze ze malo ludzi na 2-3 miesiace przed impreza chce podejmowac wiazaca decyzje. Mozna by powiedziec ze to jest jak z urlopem: dzisiaj zamawiasz i placisz- podejmujesz decyzje wedlug twojego dzisiejszego statusu/zamoznosci/dyspozycyjnosci. Ale moze kompromisem byloby zeby dla tych co zwlekaja bylyby miejsca na naioty? :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Dobra, ja dałem reseta.

Teraz możecie oddać 3 głosy.

Opublikowano

Zaznaczylem tez termin, ale u mnie jest tak ze u nasz podczas ferii szkolnych nie moge dostac urlopu bo pierszenstwo maja ci z dziecmi. A urlop musze juz oddawac przed 1 Grudnia roku poprzedzajacego :wallbash: Wiec u mnie skomplikowane to jest....

Gość -makaveli-
Opublikowano

punkt drugi trochę bez sensu bo skąd ktoś niby wie jak tam jest jak nigdy nie był :gwizdanie:

jedynie ocena na podstawie zdjęć ,które pokazują zaledwie kawalek ośrodka :gwizdanie:

Opublikowano

punkt drugi trochę bez sensu bo skąd ktoś niby wie jak tam jest jak nigdy nie był :gwizdanie:

jedynie ocena na podstawie zdjęć ,które pokazują zaledwie kawalek ośrodka :gwizdanie:

Ludzie oceniają to po zdjęciach :naughty:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Ludzie oceniają to po zdjęciach :naughty:

ech :decayed:
Opublikowano

Jak na razie to wychodzi, że większośc jedzie :polew: :polew:

Gość -makaveli-
Opublikowano

i wszystko w temacie....zamykamy ankiete :polew:
Opublikowano

Dobre będzie jak zdeklaruje się więcej osób na wyjazd niż jest na liście :kox:

Opublikowano

Widzę , że niektórzy głosują dlaczego nie jadą i jednocześnie zaznaczają opcję , że jadą :kox:

Opublikowano

To jest też jakieś wyjście bo niektórzy jadą ale np myślą, że termin podjęcia decyzji jest trochę za krótki. Ja zaznaczyłem tylko 'jadę!'

Opublikowano

Widzę , że niektórzy głosują dlaczego nie jadą i jednocześnie zaznaczają opcję , że jadą :kox:

a jak Ty to widzisz? :mysli:
Opublikowano

Mam okulary 3D :polew:

Opublikowano

Mam okulary 3D :polew:

jakbym był bliżej,to pożyczyłbym-coś jeszcze widzisz? :naughty:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...