Patrykbor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Pójdziemy na ryby to sie jebnie jak nie wezmą to utopimy smutki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Na pewno robaczek musi mieć gdzie pływać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 rybki też lubią pływać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Nooo to wędki zabieram, w sobotę rano o 5 idziemy na węgorza :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Nooo to wędki zabieram, w sobotę rano o 5 idziemy na węgorza :polew: ja tez wedkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Nooo to wędki zabieram, w sobotę rano o 5 idziemy na węgorza :polew: wątpię aby Twój kac Ci na to pozwolił :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 w sobotę rano o 5 idziemy na węgorza :polew: wezme ogórki kiszone z domu na zagryche żony babcia robi najlepsze ogóry na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 A potem co złowimy to wpierdzielimy od razu hahaha, tam w ogóle ryby są? Trzeba się dowiedzieć jaka przynęta najlepsza, no chyba, że Poźka wrzucimy Nooo to wędki zabieram, w sobotę rano o 5 idziemy na węgorza :polew: wątpię aby Twój kac Ci na to pozwolił :polew: :polew: Pójdziemy przed kacem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Trzeba się dowiedzieć jaka przynęta najlepsza, no chyba, że Poźka wrzucimy Poziu by Ci dał jakby mógł pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Z kim ja o 6 rano jebne se 0,7 :wallbash spoko Patryk tym razem ja się nastawiam, małe obudzą o 5-6 to się walnie na dzieńdobry [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 21:34_________________________________________________ Poziu by Ci dał jakby mógł pisać no właśnie zlot się zbliża to w/g zlotowej tradycji Poziek ma bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Oj się rybobranie szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 A jak hehe Jestem prawie pewien, że nikt nic nie złapie jak wszyscy wczorajsi będą Po 10 minutach będzie: A ch** z tymi rybami, ide na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jacy wczorajsi Będziemy in progressssss :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarek7504 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 siemka panowie....widzę że tu same stare bywalce ale może nowego też przygarniecie ....właśnie poszedł przelew na zaliczkę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jasne że przygarniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 No i super, jacy tam starzy bywalce, ja nigdy nie widziałem jeszcze żadnej klubowej mordy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 siemka panowie....widzę że tu same stare bywalce ale może nowego też przygarniecie ....właśnie poszedł przelew na zaliczkę :> ja też jadę pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarek7504 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 no dobra...to jak dobrze pójdzie to macie nowego kompana do picia na zlocie ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 zawsze kiedyś musi być ten pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 no dobra...to jak dobrze pójdzie to macie nowego kompana do picia na zlocie ..... jakie picie... Na ryby tylko pójdziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi