wrclaguna Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 No co ty przynajmiej poznasz wszystkich przy mniejszej ilosci Zlotowcow Bo na Zimowym to nie ma mowy
RS Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 No ja panowie tym razem na bank odpadam, bo pazdzioch zada nowych opon i hamulcow. Bede z 3 miechy splacac.... Czekalem do konca ale nic sie nie dalo zrobic. Kto sie z tego cieszy?
filip1001 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 No ja panowie tym razem na bank odpadam, bo pazdzioch zada nowych opon i hamulcow. Bede z 3 miechy splacac.... Czekalem do konca ale nic sie nie dalo zrobic. Kto sie z tego cieszy? ja , bo też nie jadę
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 im bliżej zlot tym bardziej swędzi mnie gardło też tak macie ??
hubtychy Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 im bliżej zlot tym bardziej swędzi mnie gardło też tak macie ?? Jak byś był kobietą to powiedział bym Ci co zrobić :polew: A tak na poważnie to nie dopuszczam do tego aby moje gardło mogło zaschnąć :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 No ja panowie tym razem na bank odpadam, bo pazdzioch zada nowych opon i hamulcow. Bede z 3 miechy splacac.... Czekalem do konca ale nic sie nie dalo zrobic. Kto sie z tego cieszy? A myślałem że znów się napijemy od czasów Wisły 2008r
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 jak na zlocie będziecie tacy rozmowni jak w wątku to zlot niemy będzie
jarko Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 jak na zlocie będziecie tacy rozmowni jak w wątku to zlot niemy będzie Albo pijemy albo gadamy... Musisz się zdecydować w końcu
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 jak na zlocie będziecie tacy rozmowni jak w wątku to zlot niemy będzie Albo pijemy albo gadamy... Musisz się zdecydować w końcu mi to lata bo ja na zlot nie jade :gwizdanie:
jarko Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 mi to lata bo ja na zlot nie jade :gwizdanie:
hubtychy Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 jak na zlocie będziecie tacy rozmowni jak w wątku to zlot niemy będzie Albo pijemy albo gadamy... Musisz się zdecydować w końcu mi to lata bo ja na zlot nie jade :gwizdanie: ktoś mnie tu miał na mecz zabrać Chyba zrobię objazdówkę po Bydgoszczy
jarko Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Dobrze że nie jedzie bo by Nam pewnie robaki z wiaderka wyjadał...
jedrekx Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 jak na zlocie będziecie tacy rozmowni jak w wątku to zlot niemy będzie Albo pijemy albo gadamy... Musisz się zdecydować w końcu mi to lata bo ja na zlot nie jade :gwizdanie: ktoś mnie tu miał na mecz zabrać Chyba zrobię objazdówkę po Bydgoszczy mogę Cię zaprowadzić pod sam blok
hubtychy Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Dobrze że nie jedzie bo by Nam pewnie robaki z wiaderka wyjadał... Zrozum że białko każdemu jest potrzebne jak na zlocie będziecie tacy rozmowni jak w wątku to zlot niemy będzie Albo pijemy albo gadamy... Musisz się zdecydować w końcu mi to lata bo ja na zlot nie jade :gwizdanie: ktoś mnie tu miał na mecz zabrać Chyba zrobię objazdówkę po Bydgoszczy mogę Cię zaprowadzić pod sam blok hehehe myślę że to nie będzie konieczne i Grześ pojawi się na zlocie
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 jak na zlocie będziecie tacy rozmowni jak w wątku to zlot niemy będzie Albo pijemy albo gadamy... Musisz się zdecydować w końcu mi to lata bo ja na zlot nie jade :gwizdanie: ktoś mnie tu miał na mecz zabrać Chyba zrobię objazdówkę po Bydgoszczy mogę Cię zaprowadzić pod sam blok Ty zdrajco czeka Nas rozmowa na linii tatuś-synek
Gość -makaveli- Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 jaki tam zdrajco nie bij tato ;( przez tydzień zakaz wyjścia na dwór i oddaj kluczyki od auta
jedrekx Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 jaki tam zdrajco nie bij tato ;( i oddaj kluczyki od auta nigdy w życiu
Rekomendowane odpowiedzi