Patrykbor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=212956.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=212956.0 reszta śpi pod gołym niebem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ja tam moge spac i pod golym niebem byle by nie padalo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 ja tam moge spac i pod golym niebem byle by nie padalo :> Na dachu jest dzakuzi i basen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 ja tam moge spac i pod golym niebem byle by nie padalo :> Na dachu jest dzakuzi i basen podobno jak idziesz na dach to daja rinki z palemka i mozesz swobodnie murzynki po d*pach klepac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielka Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jak pod gołym niebem, z jaccuzi i drinkami z "palemką", to ja się piszę :> A Wy chłopaki poklepiecie sobie murzunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jeszcze 7 days Kurcze , musze gdzies z kims sie ulokowac w pokoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Kurcze , musze gdzies z kims sie ulokowac w pokoju wypadało by byście się sami dobrali bo nie chce potem słuchac że ktoś ma kogoś w pokoju co chrapie,albo w nosie dłubie,albo śmierdzi itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dojechalem do Polski, czyli jestem o krok blizej do zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 21:56_________________________________________________browar masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dojechalem do Polski, czyli jestem o krok blizej do zlotu Następny krok to Poziek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Kurcze , musze gdzies z kims sie ulokowac w pokoju wypadało by byście się sami dobrali bo nie chce potem słuchac że ktoś ma kogoś w pokoju co chrapie,albo w nosie dłubie,albo śmierdzi itd A skąd kto ma wiedzieć czy chrapie, czy w nosie dłubie, czy smierdzi?? jak na moje to nie ma czym sie przejmować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 przecież i tak nie bedziecie siedzieć w pokojach , nie po to sie jedzie na zlot. A jesli juz bedziecie w pokojach to w takim stanie ,ze nikomu nic nie bedzie przeszkadzało :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 A jesli juz bedziecie w pokojach to w takim stanie ,ze nikomu nic nie bedzie przeszkadzało :naughty: tzw stan nieważkości jest jedno ale.....gdzie jest słońce ciągle pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lele Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 A jesli juz bedziecie w pokojach to w takim stanie ,ze nikomu nic nie bedzie przeszkadzało :naughty: tzw stan nieważkości jest jedno ale.....gdzie jest słońce ciągle pada brak słońca to też nie przeszkoda :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Kilka dni przed zlotem a tu jakieś dziwne rezygnacje i prośby o zwrot kasy :?: To ja sie pytam kto ma w ośrodku za to zapłacić, za to że rezerwujemy dla Was pokoje ( płacimy za to ), a Wy poważnie tego potraktować nie potraficie. Wpłaty przy zapisach, czy jakieś inne ograniczenia nic nie pomagają... Może trzeba by konkretnie pisać na ogolnym kto w c.uja wali bo ja już nie widzę innej możliwości... Ja rozumiem że komuś coś wypadnie... Ciekaw jednak jestem czy tak samo Wam wypada przed planowanymi wczasami gdzie wszystko jest opłacone i kasy nie da się odzyskać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Faajnie Ja też tego nie rozumiem Jarko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Kilka dni przed zlotem a tu jakieś dziwne rezygnacje i prośby o zwrot kasy :?: To ja sie pytam kto ma w ośrodku za to zapłacić, za to że rezerwujemy dla Was pokoje ( płacimy za to ), a Wy poważnie tego potraktować nie potraficie. Wpłaty przy zapisach, czy jakieś inne ograniczenia nic nie pomagają... Może trzeba by konkretnie pisać na ogolnym kto w c.uja wali bo ja już nie widzę innej możliwości... Ja rozumiem że komuś coś wypadnie... Ciekaw jednak jestem czy tak samo Wam wypada przed planowanymi wczasami gdzie wszystko jest opłacone i kasy nie da się odzyskać... Ładne kwiatki Czemu jeszcze jestem niepokolorowany że zapłaciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dopiero co wróciłem... W skrzynce pełno pw pt. "GDZIE MOJE RAMKI ? CZEKAM I CZEKAM"... Nawet jeden to mnie tu o jakieś podprowadzanie kasy podejrzewa Powoli wszystko ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dopiero co wróciłem... W skrzynce pełno pw pt. "GDZIE MOJE RAMKI ? CZEKAM I CZEKAM"... Nawet jeden to mnie tu o jakieś podprowadzanie kasy podejrzewa Powoli wszystko ogarniam spokojnie Jarko, nie śpiesz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi