musti Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] grzechu nawet jak by był ktoś chętny to czy będzie w stanie jechać :decayed Dokładnie Nikt nie będzie w stanie gdziekolwiek ruszyć tyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 to sam pojade....zrozumiecie chyba co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 to sam pojade....zrozumiecie chyba co Jak będziesz w stanie prowadzić to ja pojadę z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 co za zjeby mniejsza z tymi co w siusiu lecą i zapisali się na zlot żeby zainstnieć na forum (nie pisze że wszyscy bo różnie bywa) tak czy inaczej mam zamiar miło spędzić ten weekend w sobote odwiedzi Nas spora grupa ekipy kuj-pomorskiej pamiętajcie żeby nie wypuszczać ich z ośrodka "na sucho" Grzechu a jak wroce skoro przyjade autem :polew: ale nie zmienia to faktu, ze bedzie miło poznać uzytkownikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 [quote name=wera ] grzechu nawet jak by był ktoś chętny to czy będzie w stanie jechać :decayed: przeciez od początku o tym trąbiłem :gwizdanie: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Kasa poszła, sorry za opóźnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 pokoje wieczorem ogarne bo właśnie wyjeżdzam do Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 kasa ode mnie też poszła... sorki, że tak późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Trzeba będzie profilaktycznie coś na wątrobę wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ja jeszcze nie wiem czy będę swoim samochodem czy służbowym Renault Kangoo (ewentualnie pożyczę moje ex A3 od brata) kwestia jest taka czy dowód rejestracyjny zdąży przyjść z Warszawy do piątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 na miękkim nie możesz jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 ja jeszcze nie wiem czy będę swoim samochodem czy służbowym Renault Kangoo (ewentualnie pożyczę moje ex A3 od brata) kwestia jest taka czy dowód rejestracyjny zdąży przyjść z Warszawy do piątku... to lepiej PKS-em albo ze mną możesz jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 no co żółte Renault Kangoo po Deutsche Post jest fajne na miękkim nie możesz jechać? miękki kończy mi się w sobotę i dziś wysłałem go do Warszawy żeby facet z leasingu odebrał twardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 fak end szit 2 tygodnie trąbiłem w robocie ze chce wolne na 20-21 ... nie ... Dali mi na 18-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 fak end szit 2 tygodnie trąbiłem w robocie ze chce wolne na 20-21 ... nie ... Dali mi na 18-19 Zawsze zostaje "urlop na żądanie" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 no ok wezme uż-eta , ale po nim to mam bank dzien w dzien 12 H brak ludzi, kilku ma jeszcze urlopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielka Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Ja nawet sprawę w sądzie przesunęłam Jak się bawić, to się bawić ... Wyczytałam, że w ośrodku są korty - gra ktoś może ? A propos pojazdu, to mimo możliwości wyboru, u mnie nie ma dilemmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 :Wyczytałam, że w ośrodku są korty - gra ktoś może ? Młody z drogi podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 jarko z kim lecisz na Zlot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi