moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 ale, że Siemiana nie będzie to ;( ;( ;( uwierz mi ze nie masz czego żałować , bardziej ubolewaj nad tym ze mnie nie bedzie :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 mnie tam na ilości osób nie zależy, najwyżej nie będzie biegania z kielonem po stolikach tylko siądziemy przy jednym i ogień już masz u mnie polane :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 uwierz mi ze nie masz czego żałować , bardziej ubolewaj nad tym ze mnie nie bedzie :naughty: :naughty: Zlot bez kielona o 6 rano jest dniem straconym ;( ale zrobie to za ciebie jak coćś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 uwierz mi ze nie masz czego żałować , bardziej ubolewaj nad tym ze mnie nie bedzie :naughty: :naughty: Zlot bez kielona o 6 rano jest dniem straconym ;( ale zrobie to za ciebie jak coćś masz mnie godnie zastąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 uwierz mi ze nie masz czego żałować , bardziej ubolewaj nad tym ze mnie nie bedzie :naughty: :naughty: Zlot bez kielona o 6 rano jest dniem straconym ;( ale zrobie to za ciebie jak coćś zawsze możesz moskalowi zafundować zlot i kielonek o 6 rano będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 uwierz mi ze nie masz czego żałować , bardziej ubolewaj nad tym ze mnie nie bedzie :naughty: :naughty: Zlot bez kielona o 6 rano jest dniem straconym ;( ale zrobie to za ciebie jak coćś zawsze możesz moskalowi zafundować zlot i kielonek o 6 rano będzie zadzwonię i zapytam Dejwid to po maluchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 uwierz mi ze nie masz czego żałować , bardziej ubolewaj nad tym ze mnie nie bedzie :naughty: :naughty: Zlot bez kielona o 6 rano jest dniem straconym ;( ale zrobie to za ciebie jak coćś zawsze możesz moskalowi zafundować zlot i kielonek o 6 rano będzie good idea :good: Ty zapłać za mnie i Łatka a ja załatwie materiał :naughty: :naughty: Pal licho - dojade tez na swój koszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dawid-jakoś w BT-z rana nie chciałeś piwa ze mną pić,zaraz po śniadaniu zawinąłeś się gdzieś...no chyba,że nie lubisz piwa...Nosfer dotrzymywał mi kroku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dawid-jakoś w BT-z rana nie chciałeś piwa ze mną pić,zaraz po śniadaniu zawinąłeś się gdzieś...no chyba,że nie lubisz piwa...Nosfer dotrzymywał mi kroku :gwizdanie: Piwa nie piłem , poszedłem palić blanty i walić wóde ze ślązakami :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nosfer dotrzymywał mi kroku :gwizdanie: Ten to pewnie nawet nie pamięta że na zlocie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nosfer dotrzymywał mi kroku :gwizdanie: Ten to pewnie nawet nie pamięta że na zlocie był pamieta pamieta makdonalda w Krakowie w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 i w niedzielę pewnie w drodze powrotnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 i w niedzielę pewnie w drodze powrotnej my też za wiele nie widzieliśmy w drodze powrotnej :gwizdanie: ale to ze zmęczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nosfer dotrzymywał mi kroku :gwizdanie: Ten to pewnie nawet nie pamięta że na zlocie był Teraz Kraku to żeś mnie tak wkur*** ze sie jutro na zlot zapisze ! A Tobie Domdżenik żebym nie musiał przypominać jak płakałeś żebym Ci wódki nie polewał tylko Cię smalcem karmił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Nosfer jedziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A Tobie Domdżenik żebym nie musiał przypominać jak płakałeś żebym Ci wódki nie polewał tylko Cię smalcem karmił :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 20:40_________________________________________________Ty,a z reszta to było w piątek wieczorem,a nie w sobotę rano,jak piliśmy piwa do śniadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 A Tobie Domdżenik żebym nie musiał przypominać jak płakałeś żebym Ci wódki nie polewał tylko Cię smalcem karmił :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dajesz Medalik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 znalazłem fotkę,jak Moskal pił piwo z nami do śniadania-jesteś Dawid usprawiedliwiony :gwizdanie: Nosfer wyszedłeś tu,jakbyś już pić nie mógł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dobra to zapisuj. Zaliczka pojdzie po 25.maja [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 20:59_________________________________________________Fota z moskalem to z popoludnia, a Ta moja to nawet chyba nie ja Czlowiek na bani to sie zmienia nie do poznania.. Idź Bo Cie zmoderuje zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi