moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 ale, że Siemiana nie będzie to ;( ;( ;( uwierz mi ze nie masz czego żałować , bardziej ubolewaj nad tym ze mnie nie bedzie :naughty: :naughty:
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 mnie tam na ilości osób nie zależy, najwyżej nie będzie biegania z kielonem po stolikach tylko siądziemy przy jednym i ogień już masz u mnie polane :oklaski:
Patrykbor Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 uwierz mi ze nie masz czego żałować , bardziej ubolewaj nad tym ze mnie nie bedzie :naughty: :naughty: Zlot bez kielona o 6 rano jest dniem straconym ;( ale zrobie to za ciebie jak coćś
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 uwierz mi ze nie masz czego żałować , bardziej ubolewaj nad tym ze mnie nie bedzie :naughty: :naughty: Zlot bez kielona o 6 rano jest dniem straconym ;( ale zrobie to za ciebie jak coćś masz mnie godnie zastąpić
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 uwierz mi ze nie masz czego żałować , bardziej ubolewaj nad tym ze mnie nie bedzie :naughty: :naughty: Zlot bez kielona o 6 rano jest dniem straconym ;( ale zrobie to za ciebie jak coćś zawsze możesz moskalowi zafundować zlot i kielonek o 6 rano będzie
Patrykbor Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 uwierz mi ze nie masz czego żałować , bardziej ubolewaj nad tym ze mnie nie bedzie :naughty: :naughty: Zlot bez kielona o 6 rano jest dniem straconym ;( ale zrobie to za ciebie jak coćś zawsze możesz moskalowi zafundować zlot i kielonek o 6 rano będzie zadzwonię i zapytam Dejwid to po maluchu
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 uwierz mi ze nie masz czego żałować , bardziej ubolewaj nad tym ze mnie nie bedzie :naughty: :naughty: Zlot bez kielona o 6 rano jest dniem straconym ;( ale zrobie to za ciebie jak coćś zawsze możesz moskalowi zafundować zlot i kielonek o 6 rano będzie good idea :good: Ty zapłać za mnie i Łatka a ja załatwie materiał :naughty: :naughty: Pal licho - dojade tez na swój koszt
domjenick Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Dawid-jakoś w BT-z rana nie chciałeś piwa ze mną pić,zaraz po śniadaniu zawinąłeś się gdzieś...no chyba,że nie lubisz piwa...Nosfer dotrzymywał mi kroku :gwizdanie:
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Dawid-jakoś w BT-z rana nie chciałeś piwa ze mną pić,zaraz po śniadaniu zawinąłeś się gdzieś...no chyba,że nie lubisz piwa...Nosfer dotrzymywał mi kroku :gwizdanie: Piwa nie piłem , poszedłem palić blanty i walić wóde ze ślązakami :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Nosfer dotrzymywał mi kroku :gwizdanie: Ten to pewnie nawet nie pamięta że na zlocie był
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Nosfer dotrzymywał mi kroku :gwizdanie: Ten to pewnie nawet nie pamięta że na zlocie był pamieta pamieta makdonalda w Krakowie w piątek
domjenick Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 i w niedzielę pewnie w drodze powrotnej my też za wiele nie widzieliśmy w drodze powrotnej :gwizdanie: ale to ze zmęczenia
Nosfer Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Nosfer dotrzymywał mi kroku :gwizdanie: Ten to pewnie nawet nie pamięta że na zlocie był Teraz Kraku to żeś mnie tak wkur*** ze sie jutro na zlot zapisze ! A Tobie Domdżenik żebym nie musiał przypominać jak płakałeś żebym Ci wódki nie polewał tylko Cię smalcem karmił
domjenick Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 A Tobie Domdżenik żebym nie musiał przypominać jak płakałeś żebym Ci wódki nie polewał tylko Cię smalcem karmił :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 20:40_________________________________________________Ty,a z reszta to było w piątek wieczorem,a nie w sobotę rano,jak piliśmy piwa do śniadania
moskal Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 A Tobie Domdżenik żebym nie musiał przypominać jak płakałeś żebym Ci wódki nie polewał tylko Cię smalcem karmił :polew: :polew: :polew: :polew:
domjenick Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 znalazłem fotkę,jak Moskal pił piwo z nami do śniadania-jesteś Dawid usprawiedliwiony :gwizdanie: Nosfer wyszedłeś tu,jakbyś już pić nie mógł...
Nosfer Opublikowano 19 Maja 2011 Opublikowano 19 Maja 2011 Dobra to zapisuj. Zaliczka pojdzie po 25.maja [br]Dopisany: 19 Maj 2011, 20:59_________________________________________________Fota z moskalem to z popoludnia, a Ta moja to nawet chyba nie ja Czlowiek na bani to sie zmienia nie do poznania.. Idź Bo Cie zmoderuje zaraz
Rekomendowane odpowiedzi