Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

podobno wreszcie będzie kierownica? :naughty:

podobno :naughty:

Ale dziurawa :decayed:

Takiej szukałem, bo i tak do obszycia, pójdzie :naughty:, skórka i nici już leżą u Raggi, także czekam tylko na jego powrót :kox:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiem, wiem jak najtaniej i jak najgorsza, bo i tak do obszycia :)

Opublikowano
  • Autor

Wiem, wiem jak najtaniej i jak najgorsza, bo i tak do obszycia :)

:good:, dlatego tak zwlekałem z twoimi :wink4:, bo miałem nadzieje że w końcu na taką trafię :cool1:

Opublikowano

Slepy a kiedy dekory beda w żółci :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Slepy a kiedy dekory beda w żółci :naughty:

Pisałem już do kobietki o materiał :naughty:, bo na allegro ma ale tylko pomarańcz, a ja chce oczojebną zółć, i w poniedziałek/wtorek ma mieć już na stanie, także jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu bede miał materiał :decayed:

Opublikowano

wreszcie się tu coś rozkręca :good:

muszę sobie taką sesje jesienną ustrzelić :)

Opublikowano
  • Autor

cały czas się kręci ino powolutku :tongue4:, sesyjka taaak, ino ta stal :thumbdown:, U ciebie bedzię koksik na alu :kox:

Opublikowano

Somes gdzie twoja furka ?? Gdzie jej fotki ??[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 21:23_________________________________________________Moja kiera tez pójdzie do obicia ale muszę najpierw efekt zobaczyć jak będzie wyglądać u ciebie :) , A pokaz jak bardzo miałeś zniszczoną ??

Opublikowano
  • Autor

Somes gdzie twoja furka ?? Gdzie jej fotki ??[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 21:23_________________________________________________Moja kiera tez pójdzie do obicia ale muszę najpierw efekt zobaczyć jak będzie wyglądać u ciebie :) , A pokaz jak bardzo miałeś zniszczoną ??

Zobacz sobie na temat 312MC, bo od niego wziąłem :wink4:, u mnie bedzie dopiero w przyszłym tygodniu :good:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 09:14_________________________________________________

Moja kiera tez pójdzie do obicia

Zobacz sobie w wątku Raggamana, ma tam fotki obszytych kierownic, jak dla mnie za tą cene to jest mistrzostwo :good:, mam od nieg :good: gałkę, mieszek i ręczny i jest bajka :kox:, już nie mogę się doczekać kierki w skórce :evil:

Opublikowano

Kiera będzie w perforowane skórce?? ile ragga krzyczy za to?? moja też do obszycia :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Kiera będzie w perforowane skórce?? ile ragga krzyczy za to?? moja też do obszycia :tongue4:

Perforka, Lambo taka jak na mieszku i ręcznym, z zółtą nicią :wink4:, 130zł bodajże, ceny są u niego, w wątku :wink4:, tylko on wraca końcem roku, także kiera bedzie obszyta pewnie po Nowym Roku :gwizdanie:

Opublikowano

wiem że

Perforka, Lambo taka jak na mieszku i ręcznym, z zółtą nicią :wink4:, 130zł bodajże, ceny są u niego, w wątku :wink4:, tylko on wraca końcem roku, także kiera bedzie obszyta pewnie po Nowym Roku :gwizdanie:

w sumie zachowałem się jak gówniaż zapomniałem że gałe masz obszytą :wallbash:

:polew:

Opublikowano
  • Autor

wiem że

w sumie zachowałem się jak gówniaż zapomniałem że gałe masz obszytą :wallbash:

:polew:

no nie za ładnie z Twojej strony :polew:

W następnym tygodniu dekory lecą w kolor :kox:

Opublikowano

A u Ciebie to juz zima czy jak? Stalówa zagościła na dobre czy do sesji :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A u Ciebie to juz zima czy jak? Stalówa zagościła na dobre czy do sesji :decayed:

stalak na dobre :decayed:, trochę żałuje bo pogoda jeszcze w miarę, ale nie chce mi się znowu gwinta skręcac :confused4:, wpadły gustowne kołpaczki z audi 80, chłopaki mieli niezły polew na spocie ostatnio :polew:

Opublikowano

stalak na dobre :decayed:, trochę żałuje bo pogoda jeszcze w miarę, ale nie chce mi się znowu gwinta skręcac :confused4:, wpadły gustowne kołpaczki z audi 80, chłopaki mieli niezły polew na spocie ostatnio :polew:

3eba było stalówe na srebrno pomalować albo bez kolpaków :tongue4:

Opublikowano

Ślepy maluj stal :kox:

Opublikowano
  • Autor

Ślepy maluj stal :kox:

nie mam na to weny, i nie chce mi sie już z auta ich ściagać :thumbdown:

Tą zimę oblecę, i tak jest wysoko i wygląda z Doopy,a na następną wpadnie 16", albo 17", w jakimś ciekawym malowaniu :naughty:

Opublikowano

halloween159.jpg

:evil:

Opublikowano

halloween159.jpg

:evil:

Jak on tak w zime lata to niezły kamikadze[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 12:22_________________________________________________a malowanie fajne