Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko loko moze komus innemu sie to nada :good:

no moja lampka valeo jeszcze leży rozebrana, także można by coś popróbować :naughty:

i jakas produkcje zrobic :naughty: kierunek kupisz od bmw za 5zl sztuka a masz praktycznie gotowy plastik :naughty: jak bys mial tam kogos na moja fele to dawaj :naughty: ceny wstepnie nie ma ogolnie do dogadania chce sprzedac/zamienic + dopłata na 18" 19" ewentualnie 17" :disgust: ale juz nie tak chętnie jak 18" :decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

spoko loko moze komus innemu sie to nada :good:

no moja lampka valeo jeszcze leży rozebrana, także można by coś popróbować :naughty:

i jakas produkcje zrobic :naughty: kierunek kupisz od bmw za 5zl sztuka a masz praktycznie gotowy plastik :naughty: jak bys mial tam kogos na moja fele to dawaj :naughty: ceny wstepnie nie ma ogolnie do dogadania chce sprzedac/zamienic + dopłata na 18" 19" ewentualnie 17" :disgust: ale juz nie tak chętnie jak 18" :decayed:

bede pamiętał, 17" :mysli:, w planach mam że wpadną takie na następną zimę do mnie :decayed:

Opublikowano

różnimy sie tym ze kiedys z twojego emeryta bedzie moc a w mojej padace tylko zmiana serca wchodzi w gre :decayed:

aaaaaa i żeby nie bylo takiego OT slepy ładne fele moze chcesz sprzedac :polew: albo zamienic :kox: mam takie w uj kox 16" wymiatajace :naughty: nie to co twoja 18" :decayed:

Opublikowano
  • Autor

różnimy sie tym ze kiedys z twojego emeryta bedzie moc a w mojej padace tylko zmiana serca wchodzi w gre :decayed:

aaaaaa i żeby nie bylo takiego OT slepy ładne fele moze chcesz sprzedac :polew: albo zamienic :kox: mam takie w uj kox 16" wymiatajace :naughty: nie to co twoja 18" :decayed:

u mnie tylko Swap wchodzi w grę, w zmiany turbin, wtrysków i chipy, mi sie nie chce bawić w 1z :sick3:, 18" jutro możesz po nie przyjeźdzać, 2,5k, na stól i są Twoje :naughty:, a ja kupuj RS6 w 18" :kox:

Opublikowano
:drunk: juz lece, ide babci rente gwiznac :decayed: jak sprzedam 16" to pogadamy :przebiegly:
Opublikowano
  • Autor

:drunk: juz lece, ide babci rente gwiznac :decayed: jak sprzedam 16" to pogadamy :przebiegly:

nie ma problemu, felgi leżą i nie spieszno im do sprzedaży, ale tak jak mówię jakby poszły to bym sobie łyknął te RSy od Tomka :slina:

Opublikowano

i jak cos to moze bym odbiór osobisty cyknał :gwizdanie: brata ciężarówki lataja tam w twoje strony :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

i jak cos to moze bym odbiór osobisty cyknał :gwizdanie: brata ciężarówki lataja tam w twoje strony :przebiegly:

nie ma problemu :wink4:, oponki roczne ze sporą ilością mieska jeszcze są, no chyba że Tomasz sprzeda wcześniej kółka :confused4:, no i jeszcze nie rozmawiałem z Moją, a dla niej istnieją tylko MAM8 :kox:

Opublikowano
:decayed: to musisz pogadac :decayed:
Opublikowano
  • Autor

:decayed: to musisz pogadac :decayed:

zobaczymy co bedzie, do wiosny jeszcze trochę czasu :decayed:

Opublikowano

a jaka cena kolego za twoje koła?

Opublikowano
  • Autor

raczej nie są na sprzedaż, ale jak ktoś wyłoży 2,5k zł to może się skuszę :decayed:

Opublikowano

raczej nie są na sprzedaż, ale jak ktoś wyłoży 2,5k zł to może się skuszę :decayed:

sprzedales polifty?

Opublikowano
  • Autor

sprzedales polifty?

jeszcze nie :gwizdanie:, a co?

Opublikowano

sprzedales polifty?

ale tak jakby?

Opublikowano
  • Autor

sprzedales polifty?

ale tak jakby?

no prawie że, mam 2 chętnych na nie :decayed:, na połowę marca :naughty:

Opublikowano

Ślepy jutro rozbieram stary silnik na miedz i w tygodniu pojade sprzedac wiec bedzie kasa na lampke ;)

Opublikowano
  • Autor

Ślepy jutro rozbieram stary silnik na miedz i w tygodniu pojade sprzedac wiec bedzie kasa na lampke ;)

ok, spoko :good:, kaska się sprzyda nie powiem ze nie :rolleyes:

Opublikowano

wymiary kierunku:

wysokośc 12cm

szerokosc u góry:9cm

szerokość na dole 11cm

:)

Opublikowano
  • Autor

wymiary kierunku:

wysokośc 12cm

szerokosc u góry:9cm

szerokość na dole 11cm

:)

no to spasi :naughty:, za ile byś mi pogonił dwie sztuki z przesyłką?, Wojtek na lampki mam już trzech kupców, także sprawa chyba z głowy, a nowe już dogadane :naughty: