Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dolnej szukasz ori?

nie, nie mam tą od Labiela :wink4:, tylko muszę kanał dorwać żeby założyć, dzisiaj wpadła górna, niestety nie było czasu żeby przetestować :gwizdanie:

ja swoja woze w bagazniku i tez nie mam kiedy zalozyc....

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

dolnej szukasz ori?

nie, nie mam tą od Labiela :wink4:, tylko muszę kanał dorwać żeby założyć, dzisiaj wpadła górna, niestety nie było czasu żeby przetestować :gwizdanie:

ja swoja woze w bagazniku i tez nie mam kiedy zalozyc....

no myślę że w tym tygodniu się z nią uporam :wink4:, niebawem mam zamiar się wziąść za klepanie błotników, zobaczymy jak pójdzie :wink4:

Opublikowano

dolnej szukasz ori?

bezzsens urwie na najlizszej koleinie :thumbdown:

widziales ta Krychy co sprzedawal....

widzialem, montowana jestw najnizszym punkcie, przy glebie nie ma racji bytu w tym miejscu

pertolisz :polew: mam taką jeszcze jedną jakby ktoś potrzebował

jakbym nie miał tej od Labiela to bym łyknął :gwizdanie:,Krycha nie bedziesz miał błotników w moim kolorze? :gwizdanie:

:no:
Opublikowano
  • Autor

dolnej szukasz ori?

bezzsens urwie na najlizszej koleinie :thumbdown:

widziales ta Krychy co sprzedawal....

widzialem, montowana jestw najnizszym punkcie, przy glebie nie ma racji bytu w tym miejscu

pertolisz :polew: mam taką jeszcze jedną jakby ktoś potrzebował

jakbym nie miał tej od Labiela to bym łyknął :gwizdanie:,Krycha nie bedziesz miał błotników w moim kolorze? :gwizdanie:

:no:

bede musiał poszukać czegos na szrocie,bo mi tak lakiernik zrobił że więcej szpachli niż lakieru, i boje się że jak zacznę klepać to mi to spęka, no ale zobaczymy jak wyjdzie :decayed:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 21:16_________________________________________________zrobione 50km, na górnej rozpórce i odczucie bardzo pozytywne, dużo lepiej wybiera nierówości, i nie przechyla się tak auto, zniknął też problem obcierania przednich rantów nadkoli, choć zawiecha niżej niż w tamtym sezonie :gwizdanie:, póki co auto skręcone na 62,5cm, ale zejdę jeszcze o 1cm :gwizdanie:, no i myślę o dystansie na tył, myślę o 5mm, ale boję sie bicia, wolałbym założyć 10mm, z pierścieniem, ale nie wiem czy ET25 nie bedzie zbyt małe z tyłu :mysli:

Opublikowano

zes mi smaka z ta rozporka narobil ze jutro tez ja zaloze :naughty:

Opublikowano

czyli masz et35 i czesz jeszcze 10mm dołożyć ?? raczej nic z tego nie będzie :hi: będzie poza obrysem

Opublikowano

Masz 62,5cm z przodu i z tyłu ?

Opublikowano
  • Autor

czyli masz et35 i czesz jeszcze 10mm dołożyć ?? raczej nic z tego nie będzie :hi: będzie poza obrysem

tak, ale 10mm tylko na tył :gwizdanie:, chciałbym 5mm ale boje sie że bedą biły koła na takim dystansie bez pierścienia :kwasny:

zakładaj, zakłdaj, ja w tym tygodniu wrzucam jeszcze dolną do kompletu :wink4:

tak :th:

Opublikowano

tak, ale 10mm tylko na tył :gwizdanie:, chciałbym 5mm ale boje sie że bedą biły koła na takim dystansie bez pierścienia :kwasny:

jak dasz 5 mm to felga oprze sie jeszcze kapkie na piascie , 10 mm z pierscieniem nie dostaniesz raczej, ja przy ET 28, 5 osob na pokladzie nie mam tarcia prawie, tzn cos dziabnelo o plastikowe nadkole ale tak nieznacznie ze musialem szukac dlugo zanim sie dopatrzylem gdzie :good: a ze w 5 osob dosc rzadko latam to bedzie z tylu porzadny dystans 15mm z pierscieniem :naughty:
Opublikowano
  • Autor

jak dasz 5 mm to felga oprze sie jeszcze kapkie na piascie , 10 mm z pierscieniem nie dostaniesz raczej, ja przy ET 28, 5 osob na pokladzie nie mam tarcia prawie, tzn cos dziabnelo o plastikowe nadkole ale tak nieznacznie ze musialem szukac dlugo zanim sie dopatrzylem gdzie :good: a ze w 5 osob dosc rzadko latam to bedzie z tylu porzadny dystans 15mm z pierscieniem :naughty:

10mm, dam radę sobie na miejscu załatwić z pierścieniem, bo mam warsztat tokarski w okolicy, a myślę że powinno spokojnie to 10mm wejść, a w komplecie raczej nigdy sie nie poruszam :good:

Opublikowano

10mm, dam radę sobie na miejscu załatwić z pierścieniem, bo mam warsztat tokarski w okolicy, a myślę że powinno spokojnie to 10mm wejść, a w komplecie raczej nigdy sie nie poruszam :good:

problem w tym że nie da się zrobić 10mm z pierścieniem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dlaczego? :mysli:

Opublikowano

nie wiem miachas moze Ci wytlumaczy,to trzeba zobaczyc, jest za cienki i piasta koliduje z nowym kolnierzem, chyab ze pierscien pod felge z w wieksza "dziura" niz ori to wtedy moze zdac egzamin :mysli:
Opublikowano
  • Autor

nie wiem miachas moze Ci wytlumaczy,to trzeba zobaczyc, jest za cienki i piasta koliduje z nowym kolnierzem, chyab ze pierscien pod felge z w wieksza "dziura" niz ori to wtedy moze zdac egzamin :mysli:

no ale H&R wypuszcza 10mm z kołnierzem :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie, musiałbyś to zobaczyć na żywo :mysli:

sytuacja jest podobna do tego co miałem z dystansami 15mm z allegro

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=141461.msg1695328#msg1695328

a no to lipa rzeczywiśćie :embarrassed:, boje sie że te 5, czy 6mm bedą bić :kwasny:

Opublikowano

dokładnie, musiałbyś to zobaczyć na żywo :mysli:

sytuacja jest podobna do tego co miałem z dystansami 15mm z allegro

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=141461.msg1695328#msg1695328

nie chcesz 2 dystansow opierdzielic michas? :decayed::naughty:
Opublikowano

jakbym tylko chciał to już jest kolejka po nie :decayed:

ale jeśli zmienię kółko to będę pamiętał o Tobie :wink4:

Opublikowano

jakbym tylko chciał to już jest kolejka po nie :decayed:

ale jeśli zmienię kółko to będę pamiętał o Tobie :wink4:

http://allegro.pl/dystanse-kryzy-5x112-15mm-audi-vw-skoda-seat-ford-i1576394120.html zobacz one maja ten frez od strony felgi o ktorym pisal ajax, nie widac zebranego materialu pod frez na piascie (ale to mozna zrobic samemu, ew. tokarz) znalazlem tez dystane ze srubami za 165 kpl. na oś http://allegro.pl/audi-dystanse-15mm-centrowanie-sruby-audi-i1563603523.html nie widac frezu od strony felgi (nie musi byc) ani od strony piasty (jak pisalem do ogarniecia...) jak myslisz?? sorry slepy za ot, ale mysle ze to wartosciowe informacje :good:

Opublikowano

jutro zrobię Ci dużo dokładnych fotek tych moich H&Rów, bo akurat będę ściągał koło :wink4:

jeśli chodzi o przerabianie dystansów z aukcji, to na początku miałem ten sam pomysł, ale wytoczenie tego frezu może znacznie osłabić kołnierz dystansu i odpuściłem