Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panie ile ucinałeś drążek zmiany biegów? :gwizdanie:

nie pamiętam dokładnie, ale cos kolo 4cm :wink4:

pół metra :polew:[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 16:26_________________________________________________bo miał taką :kox:

MiniCountrymanWRC_srodek.jpg

fotele by spasiły :kox:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale teraz zauważyłem że ty masz inną gałę :naughty: Ja też gdzieś niżej 4 cm dałem ale zaraz mi się mieszek przetrze bo ta tulejka trze o ramkę na wstecznym :disgust:

Opublikowano
  • Autor

ale teraz zauważyłem że ty masz inną gałę :naughty: Ja też gdzieś niżej 4 cm dałem ale zaraz mi się mieszek przetrze bo ta tulejka trze o ramkę na wstecznym :disgust:

poka fotę :wink4:, ja mam gałkę z B7 S-line :wink4:

Opublikowano

Mam tylko takie zrobione kalkulatorem :wink4:

960950.jpeg

A tobie nie obciera nic o ramkę? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Mam tylko takie zrobione kalkulatorem :wink4:

960950.jpeg

A tobie nie obciera nic o ramkę? :mysli:

:no:

Opublikowano

Zrobie coś z tym z tym bo skarcanie gałki to był spontan i brakło mi czasu na dopracowanie :decayed:

Odkurzałem auto przed wyjazdem na dooopy spojrzałem na gałę i po chwili już siedziałem z narzynką, żabką i brzeszczotem w aucie rezałem :polew:

A i tak muszę mieszek nowy sobie uszyć z lepszej skóry bo ten był z cieniutkiej na próbę i rozerwał mi się jak nakręcałem gałkę po raz n-ty więc coś będę wtedy ciął szlifował żeby było gites :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Zrobie coś z tym z tym bo skarcanie gałki to był spontan i brakło mi czasu na dopracowanie :decayed:

Odkurzałem auto przed wyjazdem na dooopy spojrzałem na gałę i po chwili już siedziałem z narzynką, żabką i brzeszczotem w aucie rezałem :polew:

A i tak muszę mieszek nowy sobie uszyć z lepszej skóry bo ten był z cieniutkiej na próbę i rozerwał mi się jak nakręcałem gałkę po raz n-ty więc coś będę wtedy ciął szlifował żeby było gites :gwizdanie:

no ja mam mieszek też szyty, krótszy niż ori, bo przy rozmiarach ori ta skóra się za bardzo gieła w ramce, i ona blokowała gałkę :wink4:, teraz mam mieszek od Raggi i jest elegancko :good:

Opublikowano

U mnie nie blokuje bo a skóra jest gruba jak kartka papieru :decayed: Ale to na krótką metę póki co było robione...

Jakbym założył kierę z eski to też będę obszywał chyba wszystko bo u Ciebie to wyszło :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

U mnie nie blokuje bo a skóra jest gruba jak kartka papieru :decayed: Ale to na krótką metę póki co było robione...

Jakbym założył kierę z eski to też będę obszywał chyba wszystko bo u Ciebie to wyszło :kox: :kox: :kox:

wszystko zasługą Raggi :notworthy:, spasiły by jeszcze tylko kubełki w czarnej skórze :kox:

Opublikowano

spasiły by jeszcze tylko kubełki w czarnej skórze :kox:

są na sprzedaż w dziale sprzedam auto na części :kox:

Opublikowano
  • Autor

spasiły by jeszcze tylko kubełki w czarnej skórze :kox:

są na sprzedaż w dziale sprzedam auto na części :kox:

nie ma niestety kasy na takie rarytasy :wink4:, pozatym bez klimy nie pakuje skórki :decayed:, póki co ogarniam wszystkie sprawy z silnikiem, bo jest dość mocno zamulony po przestanej zimię, potem podmianka kompa, i hamownia, cały czas szukam 312mm, mam nadzieje że w tym tygodniu bede miał już coś w garści :decayed:

Opublikowano

wiosna zaczęta rezaniem :tongue4: i tak ma byc :good: zakładaj mistrzu klape :good:

Opublikowano

ja osobiście skóry nie chce do siebie, najlepsze dla mnie są półskóry a jak nie półskora to materiałowe kubełki...

Opublikowano
  • Autor

wiosna zaczęta rezaniem :tongue4: i tak ma byc :good: zakładaj mistrzu klape :good:

listwa jescze nie pospawana :doh1:, nie mam jej kiedy gosciowi podrzucić, reszta juz ogarnięta, siłownik na miejscu, wiązka jest, jeszcze tylko jakis guzik do tego muszę wymyślić :decayed:

ja osobiście skóry nie chce do siebie, najlepsze dla mnie są półskóry a jak nie półskora to materiałowe kubełki...

no ja mam kubełki grzane w materiale :wink4:

Opublikowano

no właśnie zapomniałem, że przecież masz to nie ma co sobie głowy zawracać, ja teraz jestem na etapie zakupu

Opublikowano
  • Autor

no właśnie zapomniałem, że przecież masz to nie ma co sobie głowy zawracać, ja teraz jestem na etapie zakupu

teraz tylko łokcia szukam :decayed:

Opublikowano

lato idzie to szyba w dół i masz gotowy podłokietnik :decayed:

Opublikowano
  • Autor

lato idzie to szyba w dół i masz gotowy podłokietnik :decayed:

no jest i tak :kox:

Opublikowano

Rób swapa bo na gwałt 1z-cior potrzebny jest :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Rób swapa bo na gwałt 1z-cior potrzebny jest :naughty: