Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w końcu są :kox: 312mm :kox:

zdjcie0482o.jpg

zacząłem je dzisiaj czyśćić, ale muszę kupic klucz żeby odkręcić jarzma :decayed:

no to teraz nic tylko je przeszczepić i cieszyć się dobrymi hamulcami :hi:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 210,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

w końcu są :kox: 312mm :kox:

zdjcie0482o.jpg

zacząłem je dzisiaj czyśćić, ale muszę kupic klucz żeby odkręcić jarzma :decayed:

no to teraz nic tylko je przeszczepić i cieszyć się dobrymi hamulcami :hi:

jak dobrze pójdzie renowacja przez ten tydzień to w sobotę wskoczą na auto :kox:[br]Dopisany: 23 Maj 2011, 18:15_________________________________________________skończyłem czyścić, hamulce, jutro jadę po lakiery i biorę się za malowanie, jak dobrze pójdzie w sobotę montaż :gwizdanie:

Opublikowano

masz juz ogarniety ten program ? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

masz juz ogarniety ten program ? :cool1:

odpuściłem temat na razie, pompa paliwa nie domaga przy większych dawkach :thumbdown:[br]Dopisany: 25 Maj 2011, 22:10_________________________________________________okleiłem dzisiaj podsufitkę :kox:, zostały tylko środkowe i tylne słupki, i pomalować daszki i rączki :decayed:

Opublikowano

Czarna Alcantara?

Opublikowano

dawaj fotki :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Czarna Alcantara?

nie inaczej :good:

fotki bedą jak już wszystko poskładam :good:, i wrzucę do auta :naughty:

dzisiaj przyszły lakiery do zacisków, jarzma już gotowe, na zaciskach schnie pierwsza warstwa lakieru :good:[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 21:29_________________________________________________ :gwizdanie:

20028914.jpg

Opublikowano

Czarna Alcantara?

dzisiaj przyszły lakiery do zacisków, jarzma już gotowe, na zaciskach schnie pierwsza warstwa lakieru :good:[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 21:29_________________________________________________ :gwizdanie:

20028914.jpg

heheheh z dekielkami lepiej ;p :polew:[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 08:00_________________________________________________Duża różnica ??

Opublikowano

przy malych prędkościach żadna ale przy kiluk chamowaniach z większy prędkości w krótkim osdtępie czasu coś tam lepiej :)

Opublikowano

i pomalować daszki i rączki :decayed

]

Jak przyjebie 35 stopni w cieniu to jak złapiesz za rączke to lakier zostanie na Twojej dłoni, a słoneczka będą lepiły się do alcantary na suficie ..Ziom przerabiałem już to :wink4::good:

Opublikowano

Jak jest dobrze zrobione to nic się nie dzieje ;)

Opublikowano

Jak jest dobrze zrobione to nic się nie dzieje ;)

jaasne :naughty:

Opublikowano

Nom u mnie nic się nie odkleja i żadna farba nie odchodzi. Dobry podkład i naprawde auto stoji prawie cały czas w słońcu i nic nie sie nie dzieje.

Opublikowano

Nom u mnie nic się nie odkleja i żadna farba nie odchodzi. Dobry podkład i naprawde auto stoji prawie cały czas w słońcu i nic nie sie nie dzieje.

a i jeszcze bierzemy pod uwagę z jakiego materiału wykonane są słoneczka i rączki. Jak ABS to ok. .jak PCV to kibel :good:

Opublikowano

Nie mam pojęcia ragga z czego są te rączki słoneczka i ogólnie te pomalowane elementy ale wszysko odtłuścilem i przeleciałem podkładem i potem 2x malowane cienkimi warstwami i nic się nie dzieje.

Opublikowano
  • Autor

a i jeszcze bierzemy pod uwagę z jakiego materiału wykonane są słoneczka i rączki. Jak ABS to ok. .jak PCV to kibel :good:

Ragga to co polecasz? najchętniej to bym nabył ori czarne daszki, lampki i rączki, ale bida w tym temacie :kwasny:

Co do 312mm, zdążyłem założyć tylko jedną stronę, i przy okazji urwałem sobie rurkę tą co idzie od pompy hamulcowej, w sobotę dopiero wybiorę sie na szrot i dokupię całą rurkę :wink4:, z samego wyglądu już mi sie podoba :kox:

Opublikowano

Czarna Alcantara?

20028914.jpg

na maxa widać róznice :kox:

Opublikowano

:good:

Jeszcze lepiej na 16' widać :naughty::kox:

Opublikowano

Jeśli tylko wejdą :decayed: Teraz musisz zmienić felgi żeby było zaciski widać :naughty:

Opublikowano

Jeśli tylko wejdą :decayed: Teraz musisz zmienić felgi żeby było zaciski widać :naughty:

faktycznie, seryjne zaciski eksponować to dopiero frajda :naughty: