Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] A4 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

paweł coś tam na modził przy przednich lampach ?? wyciąłeś odblaski z trójkąta ostrzegawczego :bag:

:decayed::decayed:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 211 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
musi byc naprawde nisko zeby to ladnie wygladalo :) ja tez kupilem te fele jak zobaczylem jak u krychy to wygladalo ale teraz poszedlem w 18 cali nie dalo sie jezdzic tak zeby to ladnie wygladalo :P

ale żęby co wyglądało?:eusathink:

---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:31 ----------

mój ulubiony zecior dalej modzony :jerk:

:wstydliwy:

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

paweł coś tam na modził przy przednich lampach ?? wyciąłeś odblaski z trójkąta ostrzegawczego :bag:

:decayed::decayed:

a to jest pierwsza przymiarka, z tekturki z ING:grin:

Opublikowano
  • Autor

już nie długo zacznie sie zabawa:naughty:

post-6323-1406905698,5601_thumb.jpg

Opublikowano

Czyli paczka doszła:naughty:

Opublikowano
  • Autor

pięknie zapakowana, jakbym nie był takim spokojnym człowiekiem, to by mnie chyba krew zalała zanim to odpakowałem:grin:

Opublikowano

pięknie zapakowana, jakbym nie był takim spokojnym człowiekiem, to by mnie chyba krew zalała zanim to odpakowałem:grin:

Ważne że cało dotarła bo towar dość łatwy do zniszczenia :)

Opublikowano
  • Autor

Ważne że cało dotarła bo towar dość łatwy do zniszczenia :)

o tym piszę, zeby wszyscy chcieli tak pakować to by było dobrze:wink:, dzięki wielkie jeszcze raz:hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dotarł do mnie w końcu wielkanocy zając, trochę mu zeszło ale ważne że jest:decayed:

attachment.php?attachmentid=181&stc=1attachment.php?attachmentid=182&stc=1

post-6323-1406905699,6698_thumb.jpg

post-6323-1406905699,7363_thumb.jpg

Opublikowano

ten grill nie pasuje:facepalm::grin: ale poważnie graty zakupu:kox: i na Twoim miejscu albo przeróbka kratek albo zmiana grilla na s4:wink:

Opublikowano
  • Autor
ten grill nie pasuje:facepalm::grin: ale poważnie graty zakupu:kox: i na Twoim miejscu albo przeróbka kratek albo zmiana grilla na s4:wink:

bedzie prawdopodbnie s4, jak sie trafi w dobrej kasie:wink:

Opublikowano

Też szukam do siebie i ciężko w dobrej cenie:kwasny: ale trzymam kciuki jak byś widział 2szt. to daj znać:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Też szukam do siebie i ciężko w dobrej cenie:kwasny: ale trzymam kciuki jak byś widział 2szt. to daj znać:naughty:

jakby sie trafiła igła to by poszedł mój na podmiankę, w razie W, mam ori kratki z RSa, na przeróbkę tych w zderzaku:naughty:

Opublikowano

Kombinuj, kiedyś w batalionie była fota srebrnego sedana z kratkami na wzór rs4 w halo i jak dla mnie było mega:kox:

Opublikowano

widze ze zayebisty komplecik wyrwales :kox: no to teraz czekam gdzie zalozysz tablice :decayed: :decayed: daj cene na pw

Opublikowano
  • Autor
widze ze zayebisty komplecik wyrwales :kox: no to teraz czekam gdzie zalozysz tablice :decayed: :decayed: daj cene na pw

no powiem Ci że jest wszystko, był lekko pękniety ale gość mi go spawnął w cenie, troszkę go ogarnę lakier i bedzie mniód:grin:, zastanawiam sie czy nie pospawac dokładki z resztą zderzaka:whistling:

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ----------

decyzja podjęta bedzie szczepan:kox:

4482347565_a9a67e2eb3_b.jpg

Opublikowano

do progow od eski dobrze to bedzie wygladac :kox:

Opublikowano

No piknie Pawle...coraz ładniej to wszystko wygląda!! MALYYYNA

Opublikowano
  • Autor
No piknie Pawle...coraz ładniej to wszystko wygląda!! MALYYYNA

dzięki wielkie, odezwij sie do mnie jutro na koma, dogadamy naszą sprawę:wink:

Opublikowano

no powiem Ci że jest wszystko, był lekko pękniety ale gość mi go spawnął w cenie, troszkę go ogarnę lakier i bedzie mniód:grin:, zastanawiam sie czy nie pospawac dokładki z resztą zderzaka:whistling:

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ----------

decyzja podjęta bedzie szczepan:kox:

http://farm5.static.flickr.com/4058/4482347565_a9a67e2eb3_b.jpg

ale clean :slina:

Opublikowano

Nieźle nieźle, a rejstracja gdzie wyląduje:eusathink: mozesz dospawać do belki płaskowniki i za kratka zrobić mocowania na sruby i d otego dokręcic kolejne elementy na których by rejstracja wisiała, na zloty odkrecasz te śruby i ładnie schodzi rejestracja z mcowaniem a zderzak nietkniety:banan: sam kminiłem u siebie taki patent, tyle że FMIC będzie przeszkadzał, a prawdopodbnie i u mnie bedzie clean, w zaleznosci za ile wyciagne połamany zderzak ze szrotu:decayed: